Afstandsinwijdingen

Inwijding Gold Reiki

Gold Reiki is een krachtige en liefdevolle vorm van energieheling die gebruikmaakt van de zuivere gouden energie van het universum. Je bent hiermee afgestemd op één van de sterkste transformerende energiestralen uit de Kosmos.  Deze unieke vorm van Reiki is ontwikkeld door Ole Gabrielsen, die ook bekend is van Kundalini Reiki.

 

Gold Reiki is ontworpen om diepe heling te bieden, blokkades op te lossen en het zelfhelend vermogen van je lichaam en geest te versterken.

Voordelen van Gold Reiki

  • Diepe Heling: De gouden energie dringt diep door in je lichaam en geest, helpt bij het oplossen van emotionele en fysieke blokkades, en bevordert een gevoel van innerlijke rust en balans.
  • Verhoogde Trilling: Het helpt je trillingsfrequentie te verhogen, wat bijdraagt aan spirituele groei en bewustwording. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. 
Lees meer »

Inwijding Levensweg

De Levensweg inwijding helpt je bij je spirituele groei, verbindt je met je Hogere Zelf en je gids(en).
Vaak kom je hun naam of namen te weten en leren ze je hoe je hun hulp kunt ontvangen.

Door te ontdekken wie je gidsen zijn en/of de verbinding te versterken, ervaar je dat met hun ondersteuning het makkelijker wordt om je weg door het leven te bewandelen en wordt je je meer bewust van je levensdoel.

Deze Levensweg Inwijding is makkelijk toe te passen. Het opent de deur om met je gids(en) te communiceren.

Lees meer »

Inwijding Licht Reiki

Gechanneld met de hulp van Aartsengel Metatron. De lichtdelen zijn verbonden met Reiki wat het zo bijzonder en krachtig maakt. Een fantastisch transformerend systeem dat op cellulair niveau heelt. Het maakt je een perfect kanaal voor Reiki. Zodra het witte licht transformeert in de 7 regenboog kleuren verbindt het zich met je 7 hoofdchakra’s.

Lees meer »

Inwijding Volg je Hart Pakket

Je voelt het verlangen in jezelf om je hart te volgen, maar vaak is het moeilijk om dit te doen en gaan we door met ons leven zonder ooit ons ware potentieel te realiseren. We weten niet meer wie we werkelijk zijn en waartoe we in staat zijn.

 

Eens was je vol hoop, dromen, doelen en geloof in jezelf, maar beetje bij beetje vervaagde dit en kreeg je het gevoel dat je vast zit, of dat je gewoon van het ene naar het andere wordt geslingerd. Dit gebeurt wanneer je wordt afgeleid door het dagelijks leven en voor alle dagelijkse dingen probeert te zorgen.

 

Het 'Volg je hart pakket' bevat 4 krachtige die je opnieuw verbinden met je ware essentie, je ziel. Ze openen je hart en ziel voor het volgen van je passies en het weten wat je echt graag doet.

Lees meer »

Inwijding Volg je Hart Empowerment

Volg je Hart Reiki Empowerment verbindt je met Spirit en je innerlijke ziel om je te helpen met empowerment. Je hebt een verlangen in jezelf om je hart te volgen, maar vaak is het moeilijk om dit te doen en soms ontdekken dat je op het verkeerde pad zit. Dit gebeurt wanneer je wordt afgeleid door het dagelijkse leven en probeert voor alledaagse dingen te zorgen. Hoewel het waar is dat je je verplichtingen moet nakomen en doen wat nodig is om te overleven in de fysieke wereld, moet je ook zorgen voor je innerlijke zelf, het deel van jou die het werk op deze aarde wil voltooien waarvoor je hier bent gekomen.

Volg je Hart Reiki Empowerment helpt je weer op het goede spoor te komen en helpt je de dingen die je tegenhouden te identificeren en verwijderen. Zolang je je verzet tegen het ondernemen van actie om je verlangens te vervullen, zul je een zeurderig gevoel diep van binnen blijven houden dat je er constant aan herinnert dat er iets meer is dat je moet doen of op deze aarde moet zijn.

Lees meer »

Inwijding Je Ware Zelf Ontdekken Reiki

Vaak gaan we door het leven zonder ooit ons ware potentieel te realiseren. We weten niet wie we werkelijk zijn en waartoe we werkelijk in staat zijn. Eens waren we hoopvol, dromen, doelen, geloof in onszelf maar beetje bij beetje vervaagt dit en we beginnen het gevoel te krijgen dat we vast zitten en niet kunnen bewegen, of gewoon van het ene naar het andere worden geblazen zonder enige begeleiding. 

 

In beide gevallen kunnen we eenvoudig weg niet naar onze hoogste capaciteit functioneren. We hebben het misschien zo volgestopt dat we ons niet meer bewust zijn van onze romen, of we blijven hopen dat op een dag de dingen beter zullen zijn en we eindelijk kunnen gaan doen waar we van houden.

Lees meer »

Inwijding Licht van de Ziel Reiki

In tijden van twijfel en angst wordt het licht van de ziel grijs. Wij worden verbroken met onze spirit, onze hogere macht en God. Het doel van Licht van de Ziel Reiki is om je opnieuw te verbinden met je ware essentie, je ziel.

Door ons te verbinden met het licht van de ziel, verbinden we ons met vreugde, liefde, mededogen en doel. We laten de onbenullige zorgen los die ons in het leven hebben tegengehouden.

Licht van de ziel Reiki verheft de spirit en laat het licht van je ziel schijnen. Natuurlijk hebben we allemaal lagen van "dingen" die het licht van de ziel hebben geblokkeerd - karma, trauma, herinneringen en angsten. Voor sommigen kan het een normaal beloop van meditatie en energetische genezing beginnen om zich de volledig de effecten van Licht van de Ziel Reiki te realiseren. Gebruik deze energie regelmatig en consistent om de krachtigste resultaten en voordelen te zien.

Lees meer »

Inwijding Innerlijk Licht Reiki

Innerlijk licht reiki is een energiesysteem dat het licht van de ziel versterkt zodat ze helderder kan schijnen. Terwijl energetische genezing vaak werkt op het uiterlijke verdedigingsmechanisme en de muren door het verwijderen en opruimen van negatieve energieën van buitenaf, gaat Innerlijk Licht verder dan die muren om direct de Ziel aan te boren en sterker te maken. Als delen van de Ziel het lichaam zijn ontvlucht, zal Innerlijk Licht helpen om de zielsstukken terug te trekken naar het individu, om weer heel te worden.

 

In onze natuurlijke staat, vrij van de beperkingen van de fysieke wereld en onze eigen negatieve mentale constructies, zijn we allemaal prachtige spirituele wezens, vervult met licht en liefde. Maar als we incarneren en de pijnen en beperkingen beginnen te ervaren van de fysieke wereld, beginnen we al snel afweermechanismen en muren te ontwikkelen om onszelf te beschermen.

Lees meer »

Inwijding Love Connection pakket

Het Love connection pakket is een prachtig pakket van 5 afstandsinwijdingen die jou helpen om oud zeer en wonden te helen die jouw hartchakra en energie blokkeren. Het helpt om jouw hart weer te openen en het brengt de goddelijke universele energie van liefde, het licht van God weer terug in jouw hart. Het Love connection pakket helpt bij het helen van alle soorten relaties in je leven zoals met je partner, familieleden of vrienden.


Daarnaast ontvang je ook een schild rond je aura die is opgeladen met onvoorwaardelijke liefde.
De energie van onvoorwaardelijke liefde in je aura ontwaakt een diepgaande, maar ook liefdevolle, zachtaardige healing van de eventueel aanwezige blokkades  die je in je energieveld kunt hebben en beschermt je op hetzelfde moment.

Lees meer »

Inwijding Love Cocoons

Bij een Love Cocoons  inwijding wordt er een eivormig schild rond je aura geplaatst die met onvoorwaardelijke liefde is opgeladen.

Eenmaal afgestemd op deze energie, kun je gebruik maken van de energie van onvoorwaardelijke liefde en “liefde cocons” voor jezelf en anderen maken.

De mogelijkheden van de Love Cocoons zijn divers. Zo kun je een Love Cocoon heel goed gebruiken voor je kinderen als ze gaan slapen, ze worden dan ondergedompeld in onvoorwaardelijke liefde.

De energie van onvoorwaardelijke liefde in je aura ontwaakt een diepgaande, maar ook liefdevolle, zachtaardige healing van de eventueel aanwezige blokkades in die je in je energieveld kunt hebben en beschermt je op hetzelfde moment.

Het ontvangen van een Love Cocoon transformeert en gelijkertijd wordt je door de energie beschermt.

Lees meer »

Inwijding Kundalini Reiki Source Attunement

Door de Kundalini Reiki bron inwijding binnen te halen zal jouw Kundalini Reiki kracht binnen 24 uur “upgraden”. Het zal je energiestroom enorm versterken én zowel jouw helende kracht als je vermogen om inwijdingen te doen versterken. Het zal niet alleen je energiestroom verbeteren, maar ook je helende vermogens en je vermogen om afstemmingen door te geven.

Het woord Kundalini is Sanskriet en betekent letterlijk “de opgerolde”. Volgens oude geschriften ligt Kundalini energie, ook wel levensenergie genoemd, als een opgerolde slang te slapen aan de basis van onze wervelkolom. Als de energie ontwaakt, stijgt zij door de chakra's omhoog naar de kruin. Doordat het door alle chakra's heen gaat, zorgt Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak. Vervolgens dient deze energie ook weer omlaag te gaan. Deze neerwaartse beweging is minstens net zo belangrijk aangezien deze zorgt voor het gronden. De energie moet dus circuleren. 

Lees meer »

Inwijding Kundalini Reiki

Kundalini Reiki is een variant op het traditionele reiki healing systeem met meer mogelijkheden en toepassingen voor je eigen spirituele ontwikkeling en die van anderen. Deze energie energie is de grootste bron van creativiteit en bewustwording, helpt je om beter te aarden, laat de opgaande energie stromen en doorbreekt blokkades. De energie stroomt van nature bij iedereen. Door onze de huidige (drukke) maatschappij stroomt deze echter vaak te zwak, verliezen we het contact ermee en zijn we minder geaard. Door deze slapende Kundalini energie aan te wakkeren, kun je steeds meer echt jezelf zijn en jouw ware kracht en potentie omarmen. 

Het woord kundalini betekent "de opgerolde kracht". Het verwijst naar een spiraalvormig (opgerold) energiekanaal in het energetische lichaam aan de onderkant van de ruggengraat. De locatie komt overeen met de stuit- of wortelchakra. De kundalini-energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin.

Lees meer »

Inwijding Drakenkracht

Drakenenergie is hele krachtige energie waardoor deze energie niet voor iedereen geschikt is. Draken hebben een hogere energie dan engelen en zijn meer verbonden met de aarde waardoor ze hele krachtige healingen kunnen geven aan de mensen die deze energie aankunnen. Drakenenergie is een krachtige energie die je veel zal leren in het leven en over jezelf, waarna je krachtiger in het leven zal staan. Draken bestaan in veel oude verhalen. Ze worden vaak geschetst als vuurspuwende gevaarlijke wezens, maar dat is onjuist. Draken zijn puur en liefdevol. Men denkt dat ze zelfs ouder zijn dan de aarde. Ze zijn er om de aarde te beschermen en om mensen te helpen op hun spirituele pad. Draken hebben een enorme kracht en een helende energie. Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig. Het brengt je in contact met de draak in jezelf, jouw onbegrensde mogelijkheden en pure, onmiddellijke manifestatie. Draken zijn geen wezens die je moet verslaan, je mag ze leren berijden! 

Lees meer »

Inwijding Lemurisch licht

Lemurië was tot ca 12.000 voor Christus een spiritueel paradijs op aarde. In Lemurië woonde lichtwezens met een enorme wijsheid en kracht. Het waren hoogontwikkelde wezens, die leefden in eenheid met alles om zich heen. 

Het Licht van Lemurië-afstemming verbindt je met de Lemurianen en versterkt al bestaande verbindingen. Dit is een empowerment systeem dat helpt bij het ontwikkelen en verbeteren van psychische vaardigheden, helpt om de verborgen herinneringen van het verre verleden waarin de Lemurische en Atlantische culturen bestonden voort te brengen. Je zou in een vorig leven misschien wel deel hebben uit kunnen maken van deze cultuur, en zo ja, dan kun je de echo van de waarheid in de informatie opgenomen in deze handleiding voelen.

Lees meer »

Inwijding Witte Kroon van Palea

Witte kroon van Palea (in het Engels White Crown of Palea) is een dikke, witte stroom van energie.

Deze energie is vooral heel geschikt om te channelen. Verbinding maken met het witte licht, zorgt voor een zuivere energiestroom.

Deze energie heeft de frequentie van hoge spirits van bergtoppen. Het is verkoelende energie, als een briesje dat het vermogen heeft om het kruinchakra te openen om te channelen!

Lees meer »

Inwijding Violette Vlam

Het violette vuur (dit is een zeer sterke kosmische kracht.)  heeft als bijzonder eigenschap, dat het karma, emotionele trauma’s kan transmuteren. Dit betekent, dat lijden opgeheven kan worden, door het intens te reinigen met violet vuur. Het Violette Vuur is de energie van de vrijheid. De Violette Vlam is ook een energie van genade en vergeving. Door regelmatig het Violette Vuur aan te roepen kun je slecht Karma opheffen. Je kunt het verder overal voor gebruiken. Zo kun je ook ruimtes reinigen, je kunt er dieren en planten mee behandelen en stenen mee opladen en reinigen. Op afstand werkt het precies zo voor wat je wilt behandelen ofwel transmuteren.

Lees meer »

Inwijding Purple Reiki

Purple Reiki is een fantastische energie die je helpt om blokkades te doorbreken en (vastgelopen) energie weer te laten stromen. Soms zijn cliënten en hun healers zich niet bewust van de vastgelopen energie en verwarren het met geblokkeerde chakra’s. Purple Reiki gaat direct naar het gebied van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren en de cliënt en de healer zullen onmiddellijk een verschil kunnen waarnemen. De plek zal zeer warm worden en de handen van de healer kunnen heet en rood worden. Deze symptomen duren een paar minuten en trekt vanzelf weer weg. Het is een zeer krachtige energie. Alhoewel je ook met andere Reiki vormen blokkades kunt doorbreken, is mijn persoonlijke ervaring dat Purple Reiki veel sneller en krachtiger in staat is om blokkades op te lossen.

Lees meer »

Inwijding Abundantia Overvloed Energie

De kleur van deze Abundantia overvloed energie is rood (een rode straal) en het is verbonden met het eerste chakra, het wortelchakra. De energie helpt je om verbinding te maken met de frequentie van de overvloed! Deze energie verbindt je naar iets dat al van jou is, maar dat je dat momenteel niet bezit.

De energie heeft een hoge frequentie. Het is natuurlijk voor overvloed, voor geld en voor rijkdom, maar ook voor gezondheid. Verder is het voor aarding, en voor alles verbonden met het aardse gebied.

Deze energie is geschikt voor meditatie en is niet zo zeer bedoeld om als een helende techniek in te zetten. Het is voldoende om er 10-20 minuten per dag mee te mediteren. Je zult het voelen in je lagere chakra's. Het is vooral goed om te combineren met de energieën voor aarding en om een aardingsoefening uit te voeren, met bevestigingen voor aarding.

Tegenwoordig heeft geld een hogere frequentie dan normaal en het stijgt. We moeten ook naar die vibratie van geld en rijkdom gaan.
Je hoeft enkel de intentie te hebben om verbinding te maken met de Abundantia's Abundance Energy.
   
Met deze energie kun je gaan ontvangen wat voor jou bedoeld is. Er is overvloed beschikbaar voor iedereen!

 

Lees meer »

Inwijding Zigeuner Magie Reiki

Zigeuner Magie Reiki verbindt je met je innerlijke vrije geest, hogere zelf, het innerlijk kind, en de wijsheid van kruidenmagie. Deze inwijding stelt je ziel in staat om uit te drukken wie je werkelijk bent en dat je pret moet hebben. Het is ook een zeer helende energie die een innerlijke instinctieve wijsheid biedt van kruidenmagie, en geneest de emotionele en spirituele lichamen. Deze inwijding is gevuld met vreugde en geluk energieën die je geest reinigen en laat ongewenste negatieve energieën los. Zigeuner Magie Reiki is een uitdrukking van vreugde en genezing.

Lees meer »

Inwijding Innerlijk Kind Trauma Verlichting

Innerlijk Kind Trauma Verlichting keert onze gevoelens naar binnen en maakt direct verbinding met de jeugdherinneringen die troost en steun kunnen bieden. Dit is een zelfverzorgende of heropvoeding waardoor we dat gewonde kind kunnen terugvorderen, zodat we kunnen zorgen dat onszelf alle liefde, steun en positieve achting die we in ons verleden nooit hebben gehad. Innerlijk Kind Trauma Verlichting onthult elke bewuste of onbewuste mythologie van onszelf en beginnen het opnieuw te evalueren en te transformeren. Dit energiesysteem werkt voorbij het grenzeloze passeren door de lineaire tijd, zodat het mogelijk is om ons heden een wijs en liefdevol zelf te brengen, om ons jonge Innerlijke Kind te ontmoeten en te helpen troost en steun en nieuwe vreugde en energie te vinden in het leven. Dit proces om ons Innerlijke Kind te ontdekken en genezen kan behoorlijk verbazingwekkend zijn.

Lees meer »

Inwijding Genezen van het Innerlijk Kind Reiki

Genezen van het innerlijke kind Reiki verbindt je met spirit en je innerlijke kind om genezing, vreugde, gelach en jeugdverrassing van spirit voor jou te brengen. Het verbindt je ook met de persoonlijke beschermengelen van het innerlijke kind. De energieën van deze afstemming zullen je vervullen met liefde en vreugde en jeugdherinneringen genezen die pijnlijk zijn. Het helpt je om je innerlijke kind toe te staan om met liefde en geluk vooruit te komen. Je begint misschien die jeugdige gretigheid van het uitkijken naar iets speciaals dat je wilt het doen te ervaren. Misschien vindt je dat je bent gevuld met meer zelf liefde en feeachtig ontzag van de schoonheid en liefde van het leven. Je innerlijke kind kan vooruitgaan en je helpen leren om te lachen en echt gelukkig hart te ervaren!

Lees meer »

Innerlijk Kind Pakket

Het innerlijke kind is het meest kwetsbare deel in jou. Veel van wat je in het nu raakt, heeft zijn wortels in je jeugd. Als je deze pijn negeert, bepaalt het je leven. Als je het liefdevol op de arm neemt, ontwikkel je zelfcompassie en kun je daarmee je onverwerkte jeugdervaringen die nog steeds invloed op je hebben, genezen.

Het innerlijke kind is ook het deel van jou dat gevuld is met vreugde, wonder en gelach. Heel vaak gaan we door ons leven met het proberen om door te gaan, proberen anderen blij te maken, geven van onszelf en nooit iets ontvangen. Uiteindelijk kun je tot een punt komen waarin de glans en vreugde van het leven ontbreekt, begin je te geloven dat je het niet waard bent om iets te mogen en kunnen ontvangen. 

Is het tijd voor jou om jezelf volledig te omarmen en je helen? Is het tijd om nu ook echt voor jezelf te gaan zorgen en contact te leren maken met het vreugdevolle, magische vrije kind dat je ook bent? Gun je zelf dan dit fantastische Innerlijke kind pakket met 3 inwijdingen voor heling en activatie van de prachtige energieën vanuit deze 3 prachtige systemen, waarbij je jezelf er heerlijk doorheen kunt laten leiden en steeds opnieuw mee kunt verbinden waardoor steeds meer lagen afgepeld en geheeld worden. 

 

Lees meer »

Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron bezit als opperste vorst van de aartsengelen en serafijnen, de hoogste energie. Hij staat dichtste bij de oorsprong. Aartsengel Metatron is de engel van licht en wijsheid. Hij zorgt ervoor dat het witte licht gesplitst wordt in alle verschillende kleuren, vergelijk het met een regenboog. Zijn energie is zacht en verhelderend en toch sterk.

 

Opperste vorst van de aartsengelen (en van de serafijnen), schakel naar het goddelijke, hoeder van onze wensen. Hij is het dichtste bij de oorsprong. Hij bezit de hoogste energie van de aartsengelen (en van de serafijnen), en split net als een prisma het witten licht in alle verschillende kleuren, waar we weer bij het beeld van de regenboog zijn! Tegelijkertijd is zijn energie zacht en ophelderend.

 

Als je verbinding maakt met Aartsengel Metaron dan verhoogt je bewustzijn en trilling. Hij brengt je gedachten tot rust, verbind je met de universele kennis en is liefdevol. De Metatron energie opent de poorten van bewustzijn en dimensies. Metatron is het begin en het einde. 

Lees meer »

Akasha Kronieken

De Akasha Kroniek kun je zien als het energetisch archief van de ziel. Het is de kennis van alle dingen uit het verleden, het heden en de toekomst. Het is de bewaarplaats van alle menselijke ervaring, een verslag van alle gebeurtenissen. Het is het universele archief waarin alle woorden, gedachten en daden opgeschreven zijn. Het is de plaats waar alle menselijke ervaringen worden bewaard, een kroniek van alle gebeurtenissen. Het is een kroniek van alle talenten en alle kennis. Sommige beweren dat de Akasha Kroniek een beetje te vergelijken is met het kosmische of collectieve bewustzijn. 

 

Het zijn geen daadwerkelijke boeken of schriftstukken, het is een energetische trilling.
Deze energetische trillingen laten zich zien in symbolen, plaatjes, vormen en/of taal zodat onze geest ze kan begrijpen. Ieder mens kan zijn eigen rapport inkijken.

Lees meer »

Dubbel Paars

De energie van Dubbel Paars is een energie van Aartsengel Michael. Het activeert de Kundalini, omdat het een neerwaartse spiraal vormt helemaal tot op de grond!

 

Kundalini energie kan tot de dood onder aan de ruggengraat opgerold blijven liggen waarna het terugkeert naar de Bron, of het kan worden geactiveerd met behulp van bijvoorbeeld de Dubbel Paars energie.

Deze energie kan je fijn inzetten om goed te aarden, maar ook goed voor rijkdom en voor alles wat met de materiële wereld te maken heeft. Het opent alle chakra's en ontwaakt ons volledige groeicapaciteit.

 

De energie van Dubbel Paars beweegt zich in een combinatie van 2 paarse stralen, die samen een spiraal vormen, door al je chakra’s.

 

Om maximaal profijt van deze energie te hebben, wordt de Kundalini inwijding aanbevolen. Je zult met deze inwijding jouw Kundalini energie versterken en een boost te geven!

Door de Kundalini te openen, versnelt onze persoonlijke en spirituele groei en bereiken we een gevoel van verlichting en eenheid.

Lees meer »

Blauwe straal

De blauwe straal van Aartsengel Michael geeft jou een beschermend schild  van licht, dat je beschermt tegen negativiteit, en met name ook tegen eigen negatieve gedachten. Je kunt vaak kleine blauwe, stervormige flitsen zien, als Michael bij je is. Hij geeft je ook de moed en bescherming als je bang voelt. Zoals alle aartsengelen is Michael zeer gemakkelijk aan te roepen. Om zijn hulp te vragen kun je gewoon de blauwe lichtstraal om je heen visualiseren, welke je bescherming geeft. Voel en zie hoe het blauwe licht je van kop tot teen omgeeft en je angsten van je wegneemt. Voel hoe de blauwe lichtstraal via je kruinchakra binnenkomt en alle chakra’s en je lichaam door je voeten naar buiten stromen in de aarde. Als de blauwe straal je lichaam verlaat, voel dat alle angst uit je lichaam stroomt zodat je beschermd wordt.

 

Lees meer »

Beschermend zwaard van Aartsengel Michael

Het zwaard is een fantastische inwijding die ik elke dag gebruik, soms zelfs meerdere keren op een dag. Na elke (afstand)behandeling of inwijding verbreek je met het zwaard snel en effectief het energetisch koord. Maar ook met mensen die energetisch aan je blijven hangen, entiteiten die bij je blijven, enzovoort. Roep het zwaard op en maak een krachtige karateslag met het zwaard om de koorden door te snijden. Ook is het zwaard heel effectief om je 's nachts energetisch te beschermen. 

Door je eerst met Aartsengel Michael te verbinden, zul je nog krachtiger in al je healings met hem samen kunnen werken.

Lees meer »

Aartsengel Michael inwijding

Aartsengel Michael: Betekent "Hij die is als God". Onder de Aartsengelen is Aartsengel Michael een krachtige leider. Aartsengel Michael is primair een krachtige beschermer. Als je hem in jouw leven uitnodigt, kan hij je op een positieve manier begeleiden en beschermen. Aartsengel Michael is een engel waar eenvoudig contact mee gemaakt kan worden. Deze inwijding maakt het nog makkelijker om op een hele krachtige manier met hem te verbinden. De samenwerking zal intenser worden.

 

Deze inwijding verbindt jou met Aartsengel Michael. Je kunt hem om hulp vragen bij healing sessies voor jezelf en anderen.

Lees meer »

Blauwe cocon

De blauwe cocon van Aartsengel Michael beschermt jouw aura. Wanneer je de energie activeert, creëert het een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachten, negatieve implantaten en alles wat voor jou niet nuttig is!

Je kunt de blauwe cocon van Aartsengel Michael activeren wanneer je de dag begint en eindigt, of wanneer je een energetische-behandeling gaat geven. Je kunt de coconactivering combineren met andere energietechnieken, zoals Reiki. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat je beter beschermd bent dan normaal.

 

Deze energie wordt onder andere door hoogsensitieve mensen als zeer prettig ervaren, omdat deze hen beschermt tegen het opnemen van energieën van de mensen om hun heen en uit de omgeving. HSP zijn daar van nature heel gevoelig voor en het is een weldaad om je daar tegen te kunnen beschermen.

Lees meer »

Fatimas Hand

Deze afstemming vergroot en versterkt je verbinding met de energie van de Hand van Fatima! De hand van Fatima, ofwel Hamsa, heeft een bijzondere aantrekkingskracht op mij. Ik ervaar deze energie als heel liefdevol, zuiver, zacht en toch krachtig. Zodra ik aan de energie denk, voel ik deze direct. Maar wat betekent het eigenlijk?

 

Bij welke traditie het symbool van de opgestoken hand precies hoort, is een raadsel. Verschillende religies claimen het, vandaar dat je het teken in verschillende culturen tegenkomt als: Hand van Fatima in Islam (de dochter van Mohammed), Hand van van Mirjam de Joodse profetes en als symbool voor Maria, de moeder van Jezus. Zowel in de islam, het jodendom en christendom wordt het handje dus toegeschreven aan vrouwen die bekend staan als voorbeelden van moederschap en zorg.

 

Lees meer »

Solar Angels

Verdiep je zielsverbinding met de Solar Angels die afkomstig zijn van de zon. De Solar Angels zijn verbonden met het hartchakra. Deze energie is transformerend en heelt op cellulair niveau, omdat de energie van de Zon het volledige lichtspectrum bevat. De energie helpt met name om het fysieke lichaam te verjongen en te helen. Gebruik deze energie zeker als je door processen gaat! 

Lees meer »

Dolfijnkracht

De speciale band tussen mensen en dolfijnen en de bijzondere krachten die deze geweldige dieren bezitten zijn al sinds eeuwen bekend. Het zijn hele intelligente wezens die in eenheid leven, schatbewaarders van het licht op aarde en Master healers. 

 

Dolfijnen hebben een heel bijzondere energie, want ze leven in een hogere trilling dan wij mensen en toch bevinden ze zich op aarde in onze zeeën. Zij leven standaard in de vijfde dimensie en hoger.

Dolfijn energie bestaat uit een onnoemelijke hoeveelheid licht energie frequenties en alles wat door hen wordt aangeraakt transformeert naar hogere bewuste waarden.

Lees meer »

Aura flush

De aura is het energieveld dat ons omhult en beschermt. Jouw aura weerspiegelt jouw ‘zijn’: je lichaam, gedachten en emoties. Je aura kan mee veranderen met je emoties. Helaas verzamel je gedurende je leven ook negatieve gedachten en emoties, van jezelf of uit je omgeving (vooral wanneer je hooggevoelig bent). Hooggevoelige mensen hebben van nature een aura dat verder open staat en waar gemakkelijker vervuiling in terecht komt. Deze vervuiling kan zorgen voor vermoeidheid, prikkelbaarheid en depressieve gevoelens. Ook door elektromagnetische straling raakt je aura vervuild.  Het is dan ook belangrijk om regelmatig je aura te reinigen. Deze inwijding biedt je een snelle en efficiënte manier.

 

Lees meer »

Chakra flush

Chakra’s,  het zijn de 7 energiecentrales  die door je lichaam lopen en met elkaar verbonden zijn. Elke chakra (of wiel) heeft een andere focus en zorgt voor een andere soort energie in je lichaam. Ze spelen allemaal, op hun eigen manier een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Het zou ideaal zijn als alle chakra’s open zouden zijn en even actief want dan zou je lichamelijk en geestelijk in balans zijn. 

 

Als één van de 7 chakra’s uit balans raakt, zorgt dat voor blokkades in de energiestroom van het lichaam. Ook kunnen je chakra's overactief zijn, ook dat leidt tot klachten.

Nu klinkt een geblokkeerde chakra misschien niet als een ramp (want geen idee wat het betekent), maar een blokkade in de energiestroom van het lichaam kan best vervelend zijn. Het kan leiden tot lichamelijke, mentale, energetische of emotionele klachten.

 

Lees meer »

Kuan Yin, Godin van compassie

Deze inwijding zal je verbinden met Kuan Yin, de godin van compassie en symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Wat Moeder Maria is in het Westen, is Kuan Yin in het Oosten. Kuan Yin wordt nu ook steeds bekender ook in het Westen. Kuan Yin is heel liefdevol en heeft een belangrijke functie in de karmische Raad. Deze inwijding zal je helpen compassie, liefde en vergeving te vinden in je leven en geeft je zegeningen van overvloed. Kuan Yin heelt je hart, vult je ziel met universele liefde en rijkt je overvloed aan.

Lees meer »