Inwijding Innerlijk Licht Reiki

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 09:50

Innerlijk licht reiki is een energiesysteem dat het licht van de ziel versterkt zodat ze helderder kan schijnen. Terwijl energetische genezing vaak werkt op het uiterlijke verdedigingsmechanisme en de muren door het verwijderen en opruimen van negatieve energieën van buitenaf, gaat Innerlijk Licht verder dan die muren om direct de Ziel aan te boren en sterker te maken. Als delen van de Ziel het lichaam zijn ontvlucht, zal Innerlijk Licht helpen om de zielsstukken terug te trekken naar het individu, om weer heel te worden.

 

In onze natuurlijke staat, vrij van de beperkingen van de fysieke wereld en onze eigen negatieve mentale constructies, zijn we allemaal prachtige spirituele wezens, vervult met licht en liefde. Maar als we incarneren en de pijnen en beperkingen beginnen te ervaren van de fysieke wereld, beginnen we al snel afweermechanismen en muren te ontwikkelen om onszelf te beschermen.

Deze afweermechanismen dienen om ons te beschermen tegen extreme emotionele en fysieke schade als we jong zijn en niet in staat om onszelf te verdedigen. Maar naarmate we ouder worden, worden ze een lastige constructie die interfereren met ons vermogen om gelukkig te zijn en te slagen in het leven.

 

In dit proces dimt het licht van onze Ziel en wordt het vaak begraven onder al het externe vuil. En, in extreme gevallen, zal de Ziel of delen van de Ziel het lichaam daadwerkelijk verlaten, wat de persoonlijkheid kan beroven en niet volledig kunnen functioneren en echt levend voelen. Depressie, angst of een gevoel van gevoelloosheid kan het gevolg zijn. 

 

"De inwijding is heel rustig verlopen. Ik voel me herderder en met meer energie. Wat meer uit mijn hoofd en meer in mijn gevoel/zijn.

Nicole

Ik vraag de Innerlijk Licht Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is deze inwijding geschikt?

De Innerlijk Licht Reiki inwijding is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt met energiewerk! Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in een bepaald energie systeem. Wel is ervaring met energiewerk aan te raden wanneer je de energie voor iemand anders wil gebruiken.

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit:

 • Uitgebreid handboek (PDF) dit is na betaling direct beschikbaar.
 • 1 inwijding
 • Certificaat 
 • Hulp en ondersteuning indien nodig.

Founder van deze energiestroom: Stephanie Brail

 

Innerlijk Licht Reiki inwijding aanvragen

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. 
 • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellen. Betaling vindt plaats via iDeal of paypall. 
 • De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar op de bedankpagina die je dan krijgt te zien.
 • De inwijding wordt doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaar gezet in een engelenbol van licht. Daarna stuur ik je een email. 
 • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Innerlijk Licht Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.