Inwijding Innerlijk Kind Trauma Verlichting

Gepubliceerd op 19 juni 2022 om 18:26

Innerlijk Kind Trauma Verlichting keert onze gevoelens naar binnen en maakt direct verbinding met de jeugdherinneringen die troost en steun kunnen bieden. Dit is een zelfverzorgende of heropvoeding waardoor we dat gewonde kind kunnen terugvorderen, zodat we kunnen zorgen dat onszelf alle liefde, steun en positieve achting die we in ons verleden nooit hebben gehad. Innerlijk Kind Trauma Verlichting onthult elke bewuste of onbewuste mythologie van onszelf en beginnen het opnieuw te evalueren en te transformeren. Dit energiesysteem werkt voorbij het grenzeloze passeren door de lineaire tijd, zodat het mogelijk is om ons heden een wijs en liefdevol zelf te brengen, om ons jonge Innerlijke Kind te ontmoeten en te helpen troost en steun en nieuwe vreugde en energie te vinden in het leven. Dit proces om ons Innerlijke Kind te ontdekken en genezen kan behoorlijk verbazingwekkend zijn.

Dit systeem biedt een weldaad om vol vertrouwen, evenwicht en controle te bieden terwijl we aan onze innerlijke reis beginnen, waardoor we vervolgens naar voren in de toekomst kunnen stappen. Het bevordert een bewustwording die ons helpt het moment te herkennen in onze bepaalde ervaring en laat ons gemakkelijk een stap terug doen en kiezen hoe we willen reageren op een manier die voor iedereen gunstiger is.

 

Voordelen

Innerlijk Kind Trauma Verlichting helpt je je interne en externe relaties te genezen en om oordelen, gedachten en schaamte los te laten die zijn ontstaan als een ervaring uit het verleden van het gewonde innerlijke kind. Innerlijk Kind Trauma Verlichting bevordert geduld, openheid en warmte alsmede het vermogen om lief te hebben en bemind te worden. Daarnaast brengt het  je kalmte, eigenwaarde, innerlijke wijsheid, vrijheid, geluk en plezier.

Doordat het kindertrauma vrijkomt door de onderliggende gebeurtenis te vergeven, kan jouw innerlijke persoonlijkheid weer opstaan en jou het leven schenken dat je nooit eerder hebt gehad: een leven met vrijheid, geluk, plezier en vreugde en een gezond leven met balans tussen lichaam, geest en ziel.

Het systeem versterkt het immuunsysteem, en werkt positief in op het zenuwstelsel voor een rustige ontspannen geest alsmede voor je milt,  bloedcirculatie, longen en stembanden (om je gedachten en gevoelens duidelijk te uiten). Je innerlijk kind zal vreugdevol en blij zijn, leuker spelen, onschuldig zijn en leven met meer energie, en zal onverschrokken alle levensuitdagingen weer kunnen aangaan.

Herprogrammeren

Met de Innerlijke kind Trauma Verlichting kun je op een eenvoudige manier de energie activeren en zijn werk laten doen. Het helpt jezelf ook bij het programmeren van jezelf om bij nieuwe uitdagingen als vanzelf te reageren vanuit liefde voor jezelf en de ander, waardoor je blijft helen.  Het doet de herinneringen niet verdwijnen maar haalt wel de impact van je oude herinneringen er vanaf. 

Ik vraag de inwijdingen Innerlijk Kind Trauma Verlichting aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Reactie van Maartje:

"Toen ik de energie activeerde begon het fijn te stromen. Mijn voeten werden krachtig op de grond gezet.

Volgens mij gebeurt er veel. Opschoning zachte aanraking in het hoofd en buik gebied. Vanuit liefde wordt het zachtjes aangeraakt. Ik ben veilig. Ik voelde een kleine weerstand en angst, maar door de zachtheid en veiligheid voelt die niet heel groot. Ook in m'n lichaam begint het steeds meer te stromen. Met name ook de benen.

Daarna een diepe zucht. Handen beginnen vrolijk te gloeien. Alles wordt krachtiger. Er stroomt heel veel door de voeten en ook tenen krijgen aandacht. “Ik open mij meer en meer voor de doorstroming voor de liefde voor het licht”  hoor ik. “Ik ontspan, ik geniet van het leven zoals die komt. Ik leer van mijn fouten”.

Ik voel dan weer liefde bij mijn buik. Dan komt er weer rust en voel ik dat het goed is zo."

Voor wie is de inwijding Innerlijk Kind Trauma Verlichting geschikt?

Geschikt voor iedereen die nog wat innerlijke kind heling, zelfzorg en meer levensvreugde kan gebruiken. Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Jalu Wasonaodi

 

Innerlijk Kind pakket aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. Je kunt deze inwijding als ook als onderdeel van het Innerlijk Kind Pakket aanvragen.
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.
  • Tijdens vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de inwijdingen Innerlijk Kind Trauma Verlichting aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Is het tijd voor jou om jezelf volledig te omarmen en je helen? Is het tijd om nu ook echt voor jezelf te gaan zorgen en contact te leren maken met het vreugdevolle, magische vrije kind dat je ook bent? Wil je het helemaal grondig aanpakken? Gun je zelf dan het fantastische Innerlijke kind pakket met 3 inwijdingen voor heling en activatie van de prachtige energieën vanuit deze 3 prachtige systemen, waarbij je jezelf er heerlijk doorheen kunt laten leiden en steeds opnieuw mee kunt verbinden waardoor steeds meer lagen afgepeld en geheeld worden. Lees meer via onderstaande knop.

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.