Een afstandsinwijding is een inwijding die op afstand wordt gegeven. Je kunt het vergelijken met een (Reiki) energiebehandeling die op afstand wordt gegeven. Energie is niet gebonden aan tijd of plaats, dus je kunt de inwijding op elke plek ontvangen waar je maar wilt. Voor de inwijding is niet noodzakelijk dat de gever en ontvanger in dezelfde ruimte verblijven.

 

Een voordeel van een afstandsinwijding is dat je deze in jouw eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen. Je kunt in alle rust je aandacht volledig op jezelf richten en de te ontvangen energieën. Er zijn geen invloeden van buitenaf die eventuele blokkades kunnen oproepen, zoals de energie van andere aanwezigen. Afstandsinwijdingen worden dan ook over het algemeen als meer intens ervaren.

 

Bij iedere inwijding ontvang je een handleiding. Veel handleidingen zijn vertaald naar het Nederlands. Echter er zijn ook inwijdingen waarbij je een Engelstalige handleiding ontvangt.

 

Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken. Het is de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat. Je mag ze ook doorgeven. Als je jouw ervaringen met me deelt via de email, ontvang je een certificaat via de mail.

 

Mijn ervaring

Ik vond het wel interessant klinken zo'n afstandsinwijding en wilde het gewoon graag eens ervaren. Toen ik de mogelijkheid kreeg om een abonnement af te sluiten, heb ik dat gelijk maar gedaan. Want kiezen vond ik toen nog heel lastig, mijn hoofd bemoeide zich er teveel mee.

 

Eerst las ik de handleiding zorgvuldig door. Het begon te kriebelen. Achteraf denk ik dat daarmee het proces van de inwijding al startte. Ik zocht vervolgens een rustig plekje en na een korte meditatie zei ik de zinnetjes uit de handleiding hardop. Ik kon me heerlijk ontspannen en voelde de energie stromen.

 

Bij elke inwijding heb ik andere ervaringen gehad. Soms kleuren, soms voel ik een briesje, soms zie ik beelden, de energie stroomt op andere gebieden in mijn lijf. Telkens weer heel bijzonder. Wonderbaarlijk om te merken dat er vaak direct al zo'n grote transformatie plaatsvindt. 

 

Zo werkt een afstandsinwijding:

Afstandsinwijdingen worden met de call-in methode gegeven. Deze methode werkt d.m.v. intentie.
Het is een prettige en zuivere manier van inwijden.

 

De energieën worden in een engelenbol geplaatst en zijn beschermd tijdens het sturen en ontvangen van de inwijding, zodat er geen andere schadelijke energieën mee kunnen komen.

 

Voordeel van deze methode:
• Je kan zelf het moment bepalen wanneer je de inwijding ontvangt.
• Je in je eigen vertrouwde omgeving de energie kunt binnenhalen
• De energie wordt in een engelenbol voor een tijd van 21 dagen voor je klaargezet
• Het is mogelijk om thuis op elk gewenst moment de energie te “downloaden”.

 

Kies een energiestroom die je graag wilt ontvangen. Je plaatst de bestelling door het formulier in te vullen en rekenent af via iDeal of paypall.

 

De energie wordt dan doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaargezet. Je ontvangt hier een apart bericht via de mail over zodra de inwijding voor je klaar staat. Zorg dus altijd dat je de juiste mailadres doorgeeft.

 

Ik raad je aan om eerst de handleiding, wat je direct na bestelling op de bedankpagina vindt, helemaal door te lezen voordat je gaat beginnen met de inwijding.

 

Zodra je de inwijding(en) hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst en over mag dragen aan anderen.

 

Na het ontvangen van de inwijding kun je meteen met de energieën werken en mag je zelf ook de energie gaan doorgeven. Het is de bedoeling dat je zelfstandig met de energieën aan de slag gaat. Maak de eerste (21) dagen, dagelijks verbinding met de energie zodat je deze grond.