Dubbel Paars

Gepubliceerd op 9 juni 2022 om 07:10

De energie van Dubbel Paars is een energie van Aartsengel Michael. Het activeert de Kundalini, omdat het een neerwaartse spiraal vormt helemaal tot op de grond!

 

Kundalini energie kan tot de dood onder aan de ruggengraat opgerold blijven liggen waarna het terugkeert naar de Bron, of het kan worden geactiveerd met behulp van bijvoorbeeld de Dubbel Paars energie.

Deze energie kan je fijn inzetten om goed te aarden, maar ook goed voor rijkdom en voor alles wat met de materiële wereld te maken heeft. Het opent alle chakra's en ontwaakt ons volledige groeicapaciteit.

 

De energie van Dubbel Paars beweegt zich in een combinatie van 2 paarse stralen, die samen een spiraal vormen, door al je chakra’s.

 

Om maximaal profijt van deze energie te hebben, wordt de Kundalini inwijding aanbevolen. Je zult met deze inwijding jouw Kundalini energie versterken en een boost te geven!

Door de Kundalini te openen, versnelt onze persoonlijke en spirituele groei en bereiken we een gevoel van verlichting en eenheid.

Voor wie is de inwijding Dubbel Paars van Aartsengel Michael geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. Om maximaal te profiteren van deze energie wordt de Kundalini inwijding aanbevolen. 

 

Overige informatie:

De inwijding Dubbel Paars van Aartsengel Michael bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Marijana Gabrielsen

De handleiding is vertaald en bewerkt door: Sandra van Lenthe

 

Dubbel Paars van Aartsengel Michael aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Dubbel Paars inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.