Inwijding Je Ware Zelf Ontdekken Reiki

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 13:32

Vaak gaan we door het leven zonder ooit ons ware potentieel te realiseren. We weten niet wie we werkelijk zijn en waartoe we werkelijk in staat zijn. Eens waren we hoopvol, dromen, doelen, geloof in onszelf maar beetje bij beetje vervaagt dit en we beginnen het gevoel te krijgen dat we vast zitten en niet kunnen bewegen, of gewoon van het ene naar het andere worden geblazen zonder enige begeleiding. 

 

In beide gevallen kunnen we eenvoudig weg niet naar onze hoogste capaciteit functioneren. We hebben het misschien zo volgestopt dat we ons niet meer bewust zijn van onze romen, of we blijven hopen dat op een dag de dingen beter zullen zijn en we eindelijk kunnen gaan doen waar we van houden.

Je Ware Zelf Ontdekken Reiki helpt om je energieën te zuiveren van valse overtuigingen en opent het pad voor jou om je hart te volgen en je ware zelf te ontdekken. Het verbindt je met je hoogste zelf en bron energie voor duidelijkheid, zelfontdekking en motivatie om aan de slag te gaan en verder te gaan op je ware pad en te doen waar je van houdt.

 

Het is een krachtige afstemming op een energie die je hart en geest opent voor het volgen van je passies en te weten wat je echt graag doet.

Ik vraag de Je Ware Zelf Ontdekken Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is deze inwijding geschikt?

De Je Ware Zelf Ontdekken Reiki inwijding is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt met energiewerk! Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in een bepaald energie systeem. Wel is ervaring met energiewerk aan te raden wanneer je de energie voor iemand anders wil gebruiken.

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit:

 • Uitgebreid handboek (PDF) dit is na betaling direct beschikbaar.
 • 1 inwijding
 • Certificaat 
 • Hulp en ondersteuning indien nodig.

Founder van deze energiestroom: Daelyn Wolf

 

Je Ware Zelf Ontdekken Reiki inwijding aanvragen

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. 
 • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellen. Betaling vindt plaats via iDeal of paypall. 
 • De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar op de bedankpagina die je dan krijgt te zien.
 • De inwijding wordt doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaar gezet in een engelenbol van licht. Daarna stuur ik je een email. 
 • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Je Ware Zelf Ontdekken Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.