Aartsengel Metatron

Gepubliceerd op 14 juni 2022 om 21:17

Aartsengel Metatron bezit als opperste vorst van de aartsengelen en serafijnen, de hoogste energie. Hij staat dichtste bij de oorsprong. Aartsengel Metatron is de engel van licht en wijsheid. Hij zorgt ervoor dat het witte licht gesplitst wordt in alle verschillende kleuren, vergelijk het met een regenboog. Zijn energie is zacht en verhelderend en toch sterk.

 

Opperste vorst van de aartsengelen (en van de serafijnen), schakel naar het goddelijke, hoeder van onze wensen. Hij is het dichtste bij de oorsprong. Hij bezit de hoogste energie van de aartsengelen (en van de serafijnen), en split net als een prisma het witten licht in alle verschillende kleuren, waar we weer bij het beeld van de regenboog zijn! Tegelijkertijd is zijn energie zacht en ophelderend.

 

Als je verbinding maakt met Aartsengel Metaron dan verhoogt je bewustzijn en trilling. Hij brengt je gedachten tot rust, verbind je met de universele kennis en is liefdevol. De Metatron energie opent de poorten van bewustzijn en dimensies. Metatron is het begin en het einde. 

Als je contact maakt met Aartsengel Metatron, dan geeft hij je kennis, helderheid en inzicht. Hij kan je laten zien waar je blokkades zitten en wat je mogelijkheden zijn. Hij helpt je om (beperkende) gedachten los te laten. Hij helpt je tot rust te komen in meditatie, waardoor je beter kunt channelen. De Metatron energie is heel geschikt om na een drukke dag aan te roepen tijdens meditatie om je gedachten los te laten en weer helderheid te ervaren.

 

Wanneer werk je samen met deze Aartsengel:

 • Bij meditatie.
 • Als je je afgescheiden van God voelt, om weer eenheid te creeëren.
 • Om je levensweg te herkennen en alle mogelijkheden te zien.
 • Om de liefde van je hart met de universele liefde te verbinden.
 • Als je je verward voelt om duidelijkheid te krijgen
 • Om depressies te helen
 • Om mens en dier te helpen bij de overgang naar Gene Zijde (stervensbegeleiding).

 

Voor wie is de inwijding aartsengel Metatron geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Overige informatie:

De inwijding bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Marijana Gabrielsen

 

Aartsengel Metatron aanvragen

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 
 • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
 • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Aartsengel Metatron inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.