Blauwe straal

Gepubliceerd op 10 juli 2021 om 14:23

De blauwe straal van Aartsengel Michael geeft jou een beschermend schild  van licht, dat je beschermt tegen negativiteit, en met name ook tegen eigen negatieve gedachten. Je kunt vaak kleine blauwe, stervormige flitsen zien, als Michael bij je is. Hij geeft je ook de moed en bescherming als je bang voelt. Zoals alle aartsengelen is Michael zeer gemakkelijk aan te roepen. Om zijn hulp te vragen kun je gewoon de blauwe lichtstraal om je heen visualiseren, welke je bescherming geeft. Voel en zie hoe het blauwe licht je van kop tot teen omgeeft en je angsten van je wegneemt. Voel hoe de blauwe lichtstraal via je kruinchakra binnenkomt en alle chakra’s en je lichaam door je voeten naar buiten stromen in de aarde. Als de blauwe straal je lichaam verlaat, voel dat alle angst uit je lichaam stroomt zodat je beschermd wordt.

 

Dit beschermend schild kun je ook aan anderen geven tijdens een behandeling én je mag de energie doorgeven.

 

Aartsengel Michaël is de aartsengel die je graag helpt je eigen energie te bewaken. Er zijn meerdere energieën die daar aan bijdragen, dit zijn aparte energieën en worden doorgegeven als individuele inwijding. Ze vullen elkaar wel ontzettend goed aan, dus ik kan een combinatie van inwijdingen absoluut aanraden. 

💫  Aartsengel Michael inwijding

Met deze inwijding kom je in verbinding te staan met Aartsengel Michael. Je kunt makkelijk contact met hem zoeken en hem vragen om jezelf en jouw energie te beschermen. Je kunt hem oproepen wanneer je kracht of leiding nodig hebt. Hij kan je advies geven via meditatie en channeling. Je kunt healings versterken door Aartsengel Michael te vragen om bij je te zijn.

Klik hier voor deze inwijding.

💫  Beschermend zwaard van Aartsengel Michael

Elke keer dat je een gesprek met iemand hebt, elke keer dat iemand aan jou denkt, dan wordt er (vaak onbewust) een energetisch koord gelegd. Het is heel belangrijk om deze koorden steeds weer te verbreken, om te voorkomen dat je energetisch leegloopt.

Uit het zwaard van Aartsengel Michael komen vlammen die ervoor zorgen dat koorden echt wegbranden en niet meer terug kunnen groeien.

Ook kun je dit beschermend zwaard uitstekend gebruiken als energetische bescherming 's nachts. Plaats daarvoor het zwaard in gedachten boven jezelf en geef het de instructie mee jouw energieveld te beschermen.

Klik hier voor deze inwijding.

💫  Blauwe cocon van Aartsengel Michael

De blauwe cocon creëert een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachten, negatieve implantaten en alles wat voor jou niet nuttig is!

Je kunt deze cocon activeren wanneer je de dag begint en eindigt, of wanneer je een healing gaat geven. Dit kun je heel goed combineren met andere energietechnieken, zoals Reiki. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat je beter beschermd bent dan normaal!

Klik hier voor deze inwijding.

 

Voor wie is de inwijding Blauwe Straal van Aartsengel Michael geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Overige informatie:

De inwijding Blauwe Straal van Aartsengel Michael bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Marijana Gabrielsen

Blauwe Straal van Aartsengel Michael aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 
  • Via het formulier hieronder kun je de Solar Angels inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Blauwe straal inwijding van Aartsengel Michael aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.