Inwijding Licht van de Ziel Reiki

Gepubliceerd op 5 februari 2023 om 10:32

In tijden van twijfel en angst wordt het licht van de ziel grijs. Wij worden verbroken met onze spirit, onze hogere macht en God. Het doel van Licht van de Ziel Reiki is om je opnieuw te verbinden met je ware essentie, je ziel.

Door ons te verbinden met het licht van de ziel, verbinden we ons met vreugde, liefde, mededogen en doel. We laten de onbenullige zorgen los die ons in het leven hebben tegengehouden.

Licht van de ziel Reiki verheft de spirit en laat het licht van je ziel schijnen. Natuurlijk hebben we allemaal lagen van "dingen" die het licht van de ziel hebben geblokkeerd - karma, trauma, herinneringen en angsten. Voor sommigen kan het een normaal beloop van meditatie en energetische genezing beginnen om zich de volledig de effecten van Licht van de Ziel Reiki te realiseren. Gebruik deze energie regelmatig en consistent om de krachtigste resultaten en voordelen te zien.

Ik vraag de Licht van de Ziel Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is deze inwijding geschikt?

De Licht van de Ziel Reiki inwijding is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt met energiewerk! Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in een bepaald energie systeem. Wel is ervaring met energiewerk aan te raden wanneer je de energie voor iemand anders wil gebruiken.

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit:

 • Uitgebreid handboek (PDF) dit is na betaling direct beschikbaar.
 • 1 inwijding
 • Certificaat 
 • Hulp en odersteuning indien nodig.

Founder van deze energiestroom: Stephanie Brail (2008) Light of the soul

 

Licht van de Ziel Reiki inwijding aanvragen

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. 
 • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellen. Betaling vindt plaats via iDeal of paypall. 
 • De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar op de bedankpagina die je dan krijgt te zien.
 • De inwijding wordt doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaar gezet in een engelenbol van licht. Daarna stuur ik je een email. 
 • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Licht van de Ziel Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.