Blauwe cocon

Gepubliceerd op 10 juli 2021 om 14:11

De blauwe cocon van Aartsengel Michael beschermt jouw aura. Wanneer je de energie activeert, creëert het een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachten, negatieve implantaten en alles wat voor jou niet nuttig is!

Je kunt de blauwe cocon van Aartsengel Michael activeren wanneer je de dag begint en eindigt, of wanneer je een energetische-behandeling gaat geven. Je kunt de coconactivering combineren met andere energietechnieken, zoals Reiki. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat je beter beschermd bent dan normaal.

 

Deze energie wordt onder andere door hoogsensitieve mensen als zeer prettig ervaren, omdat deze hen beschermt tegen het opnemen van energieën van de mensen om hun heen en uit de omgeving. HSP zijn daar van nature heel gevoelig voor en het is een weldaad om je daar tegen te kunnen beschermen.

Je kunt de cocon gebruiken aan het einde van een behandeling om de aura te beschermen. Ook kun je deze energie doorgeven. 

 

Aartsengel Michaël is de aartsengel die je graag helpt je eigen energie te bewaken. Er zijn meerdere energieën die daar aan bijdragen, dit zijn aparte energieën en worden doorgegeven als individuele inwijding. Ze vullen elkaar wel ontzettend goed aan, dus ik kan een combinatie van inwijdingen absoluut aanraden. 

💫  Aartsengel Michael inwijding

Met deze inwijding kom je in verbinding te staan met Aartsengel Michael. Je kunt makkelijk contact met hem zoeken en hem vragen om jezelf en jouw energie te beschermen. Je kunt hem oproepen wanneer je kracht of leiding nodig hebt. Hij kan je advies geven via meditatie en channeling. Je kunt healings versterken door Aartsengel Michael te vragen om bij je te zijn.

Klik hier voor deze inwijding.

💫  Beschermend zwaard van Aartsengel Michael

Elke keer dat je een gesprek met iemand hebt, elke keer dat iemand aan jou denkt, dan wordt er (vaak onbewust) een energetisch koord gelegd. Het is heel belangrijk om deze koorden steeds weer te verbreken, om te voorkomen dat je energetisch leegloopt.

Uit het zwaard van Aartsengel Michael komen vlammen die ervoor zorgen dat koorden echt wegbranden en niet meer terug kunnen groeien.

Ook kun je dit beschermend zwaard uitstekend gebruiken als energetische bescherming 's nachts. Plaats daarvoor het zwaard in gedachten boven jezelf en geef het de instructie mee jouw energieveld te beschermen.

Klik hier voor deze inwijding.

💫  Blauwe straal van Aartsengel Michael

De blauwe straal beschermt jou tegen negativiteit, vooral tegen persoonlijk gecreëerde negatieve gedachten. De blauwe straal omringt jou als een schild van licht.

Klik hier voor deze inwijding.

 

Voor wie is de inwijding Blauwe Cocon van Aartsengel Michael geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Overige informatie:

De inwijding Blauwe Cocon van Aartsengel Michael bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Marijana Gabrielsen

Blauwe cocon van Aartsengel Michael aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 
  • Via het formulier hieronder kun je de Solar Angels inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Blauwe Cocon inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.