Aartsengel Michael inwijding

Gepubliceerd op 10 juli 2021 om 14:23

Aartsengel Michael: Betekent "Hij die is als God". Onder de Aartsengelen is Aartsengel Michael een krachtige leider. Aartsengel Michael is primair een krachtige beschermer. Als je hem in jouw leven uitnodigt, kan hij je op een positieve manier begeleiden en beschermen. Aartsengel Michael is een engel waar eenvoudig contact mee gemaakt kan worden. Deze inwijding maakt het nog makkelijker om op een hele krachtige manier met hem te verbinden. De samenwerking zal intenser worden.

 

Deze inwijding verbindt jou met Aartsengel Michael. Je kunt hem om hulp vragen bij healing sessies voor jezelf en anderen.

Hij ziet toe op de levensdoelen van de lichtwerkers. Zijn voornaamste functie is de aarde en haar bewoners bevrijden van angsten. Hij kan je helpen met:

 • Inzet voor en toewijding aan je overtuigingen
 • Het vatten van moed
 • Het vinden van de juiste richting
 • Energie en vitaliteit
 • Alle aspecten die te maken hebben met je levensdoel
 • Motivatie
 • Bescherming
 • Het zuiveren van je energieveld en je omgeving, loslaten van spirits
 • Het verdrijven van energieën die niet bij je passen
 • Eigenwaarde, zelfrespect en toename van zelfvertrouwen.

 

Aartsengel Michaël is de aartsengel die je graag helpt je eigen energie te bewaken. Er zijn meerdere energieën die daar aan bijdragen, dit zijn aparte energieën en worden doorgegeven als individuele inwijding. Ze vullen elkaar wel ontzettend goed aan, dus ik kan een combinatie van inwijdingen absoluut aanraden. 

💫  Beschermend zwaard van Aartsengel Michael

Elke keer dat je een gesprek met iemand hebt, elke keer dat iemand aan jou denkt, dan wordt er (vaak onbewust) een energetisch koord gelegd. Het is heel belangrijk om deze koorden steeds weer te verbreken, om te voorkomen dat je energetisch leegloopt.

Uit het zwaard van Aartsengel Michael komen vlammen die ervoor zorgen dat koorden echt wegbranden en niet meer terug kunnen groeien.

Ook kun je dit beschermend zwaard uitstekend gebruiken als energetische bescherming 's nachts. Plaats daarvoor het zwaard in gedachten boven jezelf en geef het de instructie mee jouw energieveld te beschermen.

Klik hier voor deze inwijding.

💫  Blauwe cocon van Aartsengel Michael

De blauwe cocon creëert een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachten, negatieve implantaten en alles wat voor jou niet nuttig is!

Je kunt deze cocon activeren wanneer je de dag begint en eindigt, of wanneer je een healing gaat geven. Dit kun je heel goed combineren met andere energietechnieken, zoals Reiki. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat je beter beschermd bent dan normaal!

Klik hier voor deze inwijding.

💫  Blauwe straal van Aartsengel Michael

De blauwe straal beschermt jou tegen negativiteit, vooral tegen persoonlijk gecreëerde negatieve gedachten. De blauwe straal omringt jou als een schild van licht.

Klik hier voor deze inwijding.

 

Voor wie is de Aartsengel Michael inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Overige informatie:

De Aartsengel Michael inwijding bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Marijana Gabrielsen

De handleiding is vertaald en bewerkt door: Sandra van Lenthe

Aartsengel Michael aanvragen

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 
 • Via het formulier hieronder kun je de Solar Angels inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
 • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Aartsengel Michael inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.