Chakra flush

Gepubliceerd op 12 juni 2021 om 14:01

Chakra’s,  het zijn de 7 energiecentrales  die door je lichaam lopen en met elkaar verbonden zijn. Elke chakra (of wiel) heeft een andere focus en zorgt voor een andere soort energie in je lichaam. Ze spelen allemaal, op hun eigen manier een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Het zou ideaal zijn als alle chakra’s open zouden zijn en even actief want dan zou je lichamelijk en geestelijk in balans zijn. 

 

Als één van de 7 chakra’s uit balans raakt, zorgt dat voor blokkades in de energiestroom van het lichaam. Ook kunnen je chakra's overactief zijn, ook dat leidt tot klachten.

Nu klinkt een geblokkeerde chakra misschien niet als een ramp (want geen idee wat het betekent), maar een blokkade in de energiestroom van het lichaam kan best vervelend zijn. Het kan leiden tot lichamelijke, mentale, energetische of emotionele klachten.

 

 

De Chakra Flush

De Chakra Flush is een eenvoudige methode om de vastgelopen energie aanwezig in de chakra’s te verwijderen.Je brengt jouw chakra’s terug in balans. Het is eenvoudig te gebruiken en het wordt door middel van intentie geactiveerd. Je kunt het  hands-on gebruiken, maar ook op afstand.
Een uitstekende aanvulling op Reiki en/of ieder ander helend energiesysteem.

 

De Chakra Flush is een reinigende energie.
Het geeft geen energie, maar verwijdert op een zachte wijze blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten vormen uit de chakra’s.
Door het voorzichtig verwijderen van de energiewonden uit het verleden, wordt het mogelijk om deze plekken weer met nieuwe positieve energie te vullen.

 

Met de Chakra schoonmaak breng je jouw chakra’s terug in balans. Deze inwijding kan heel goed samen met de Aura Schoonmaak worden ingezet. Je kunt ze tegelijkertijd laten lopen.

 

Voordelen van (dagelijks) gebruik 

  • Loslaten van oude lasten en emotionele bagage. 
  • Vrijmaken van de oude vastgelopen energie om zo weer energie te geven en te verlevendigen. 
  • Het voorkomen dat energieke toxines en negatieve energie gaan vastzitten.


Voor wie is de Chakra schoonmaak inwijding geschikt?

Deze inwijding is een must have voor iedereen! Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen. 

 

Chakra Flush aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 Korting: combineer je de Aura Flush met de Chakra Flush inwijding dan betaal je slechts € 40,-
  • Via het formulier hieronder kun je de Aura Flush of de combinatiedeal eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Je kunt de energie ophalen op een moment dat het jou schikt.
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

 

Ik vraag de Chakra flush inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
Ik vraag de combideal van de Aura flush en chakra flushinwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.