Inwijding Love Cocoons

Gepubliceerd op 11 november 2022 om 10:15

Bij een Love Cocoons  inwijding wordt er een eivormig schild rond je aura geplaatst die met onvoorwaardelijke liefde is opgeladen.

Eenmaal afgestemd op deze energie, kun je gebruik maken van de energie van onvoorwaardelijke liefde en “liefde cocons” voor jezelf en anderen maken.

De mogelijkheden van de Love Cocoons zijn divers. Zo kun je een Love Cocoon heel goed gebruiken voor je kinderen als ze gaan slapen, ze worden dan ondergedompeld in onvoorwaardelijke liefde.

De energie van onvoorwaardelijke liefde in je aura ontwaakt een diepgaande, maar ook liefdevolle, zachtaardige healing van de eventueel aanwezige blokkades in die je in je energieveld kunt hebben en beschermt je op hetzelfde moment.

Het ontvangen van een Love Cocoon transformeert en gelijkertijd wordt je door de energie beschermt.

Enkele voordelen van de Love Cocoon zijn:

* Gebruikt de Love Cocoon bij je kinderen als ze gaan slapen, ze worden dan ondergedompeld in onvoorwaardelijke liefde.

* De energie van onvoorwaardelijke liefde in je aura ontwaakt een diepgaande, maar ook liefdevolle, zachtaardige healing van de eventueel aanwezige blokkades in die je in je energieveld kunt hebben en beschermt je op hetzelfde moment.

* Het ontvangen van een Love Cocoon transformeert en gelijkertijd wordt je door de energie beschermt.

Ik vraag de Love Cocoons inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is deze inwijding geschikt?

De Love Cocoons inwijding is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt met energiewerk! Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in een bepaald energie systeem. Wel is ervaring met energiewerk aan te raden wanneer je de energie voor iemand anders wil gebruiken.

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit:

 • Uitgebreid handboek (PDF)
 • 1 inwijdingen
 • Certificaat 

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen
Oorspronkelijke vertaling en aanvulling: onbekend

 

Love Cocoons inwijding aanvragen

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. 
 • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen. Betaling vindt plaats via iDeal of paypall. 
 • De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar op de bedankpagina die je dan krijgt te zien.
 • De inwijding wordt doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaar gezet in een engelenbol van licht. Daarna stuur ik je een email. 
 • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Love Cocoons inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.