Fatimas Hand

Gepubliceerd op 8 juli 2021 om 21:35

Deze afstemming vergroot en versterkt je verbinding met de energie van de Hand van Fatima! De hand van Fatima, ofwel Hamsa, heeft een bijzondere aantrekkingskracht op mij. Ik ervaar deze energie als heel liefdevol, zuiver, zacht en toch krachtig. Zodra ik aan de energie denk, voel ik deze direct. Maar wat betekent het eigenlijk?

 

Bij welke traditie het symbool van de opgestoken hand precies hoort, is een raadsel. Verschillende religies claimen het, vandaar dat je het teken in verschillende culturen tegenkomt als: Hand van Fatima in Islam (de dochter van Mohammed), Hand van van Mirjam de Joodse profetes en als symbool voor Maria, de moeder van Jezus. Zowel in de islam, het jodendom en christendom wordt het handje dus toegeschreven aan vrouwen die bekend staan als voorbeelden van moederschap en zorg.

 

Ik kom dan ook vele betekenissen van de Hamsa tegen, zoals:

✋ Bescherming tegen negatieve energieën.

✋ Het wordt gezien als uiting van vruchtbaarheid, vriendschap en vrede. 

✋ Zuiverheid en eerlijkheid.

 

Ik mag ook afgestemd zijn op de energie van Fatimas hand. Als ik deze energie toepas tijdens de reiki behandeling dan zal deze geluk, gezondheid, blijheid, rijkdom en bescherming tegen het kwaad bevorderen. Iets waar veel mensen mee gebaat zijn en ik heb er al veel mooie ervaringen mee opgedaan. 

 

Met behulp van deze inwijding, kun jij jezelf (en anderen) deze prachtige energie schenken.

 

Voor wie is de inwijding van Fatimas Hand geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Overige informatie:

De inwijding Fatimas Hand bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Marijana Gabrielsen

Fatimas Hand aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 
  • Via het formulier hieronder kun je de Solar Angels inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de inwijding van Fatimas Hand aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.