Inwijding Purple Reiki

Gepubliceerd op 25 augustus 2022 om 15:50

Purple Reiki is een fantastische energie die je helpt om blokkades te doorbreken en (vastgelopen) energie weer te laten stromen. Soms zijn cliënten en hun healers zich niet bewust van de vastgelopen energie en verwarren het met geblokkeerde chakra’s. Purple Reiki gaat direct naar het gebied van de vastgelopen energie om deze te deblokkeren en de cliënt en de healer zullen onmiddellijk een verschil kunnen waarnemen. De plek zal zeer warm worden en de handen van de healer kunnen heet en rood worden. Deze symptomen duren een paar minuten en trekt vanzelf weer weg. Het is een zeer krachtige energie. Alhoewel je ook met andere Reiki vormen blokkades kunt doorbreken, is mijn persoonlijke ervaring dat Purple Reiki veel sneller en krachtiger in staat is om blokkades op te lossen.

Als je met Purple Reiki wilt werken, dan geef je richting je hogere zelf/ de bron de opdracht "Usui Reiki uit en Purple Reiki aan". Ik werk zelf graag met het Purple Reiki symbool. Door in gedachten het symbool door de blokkade te jojoën ervaar ik zelf het snelste resultaat. In de meeste gevallen zal de blokkade met 1 tot 2 minuten verholpen zijn en zeg je "Purple Reiki uit en Usui Reiki weer aan". Op deze manier kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende energievormen. 

Purple Reiki is heel geschikt bij de behandeling van anderen, maar kan ook grote resultaten geven voor jezelf.

Al direct tijdens en na de inwijding kun je bij jezelf waarnemen dat blokkades doorbroken worden, mogelijk zie je een paarse gloed en voel je direct veranderingen in je lichaam. De inwijding werkt maximaal 21 dagen door, meestal merk je in de eerste week de meeste verandering.

Purple Reiki is misschien nog niet zo heel bekend, maar het is 1 van mijn favoriete energieën vanwege de puurheid, de kracht en de snelheid waarmee energie weer gaat stromen! 

Ik vraag de Purple Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is dit inwijdingen pakket geschikt?

Purple Reiki is een heel krachtige energievorm. Daarom is het fijn om pas met Purple Reiki te gaan werken als je al enige ervaring in energiewerk hebt, bijvoorbeeld na Reiki 2 volgens het Usui systeem. 

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit 1 inwijding, inclusief Purple Reiki Master symbool.

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

 

Purple Reiki aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. 
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.
  • Tijdens vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Purple Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.