Aura flush

Gepubliceerd op 12 juni 2021 om 16:53

De aura is het energieveld dat ons omhult en beschermt. Jouw aura weerspiegelt jouw ‘zijn’: je lichaam, gedachten en emoties. Je aura kan mee veranderen met je emoties. Helaas verzamel je gedurende je leven ook negatieve gedachten en emoties, van jezelf of uit je omgeving (vooral wanneer je hooggevoelig bent). Hooggevoelige mensen hebben van nature een aura dat verder open staat en waar gemakkelijker vervuiling in terecht komt. Deze vervuiling kan zorgen voor vermoeidheid, prikkelbaarheid en depressieve gevoelens. Ook door elektromagnetische straling raakt je aura vervuild.  Het is dan ook belangrijk om regelmatig je aura te reinigen. Deze inwijding biedt je een snelle en efficiënte manier.

 

 

De Aura Flush

De Aura Flush is een snelle en efficiënte manier om je aura te reinigen. Op een heel zachte manier worden blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten verwijderd uit de aura. De inwijding is geschikt voor iedereen.

 

Het is dan ook extra belangrijk om regelmatig en bij voorkeur elke dag jouw aura te reinigen. Als je regelmatig je aura reinigt dan zul je beter in je vel zitten, je fitter, liefdevoller, energieker en gelukkiger voelen.

De Aura Flush oftewel de aura schoonmaakt, is een snelle en efficiënte manier om de aura te reinigen. Op een heel zachte manier worden blokkades, vastgelopen energieën en negatieve gedachten verwijderd uit de aura. 

 

De voordelen van de aura reiniging op een rijtje:

  • Verbeterde gevoel van geluk en welzijn.
  • Meer fysieke en emotionele energie.
  • Verwijderen van negatieve gedachten-vormen, die problemen in het leven creëren. 

 

Voor wie is de Aura Flush inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Aura Flush aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 Korting: combineer je de Aura Flush met de Chakra Flush inwijding dan betaal je slechts € 40,-
  • Via het formulier hieronder kun je de Aura Flush of de combinatiedeal eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

 

Ik vraag de Aura flush inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden
Ik vraag de combideal van de Aura flush en chakra flushinwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.