Inwijding Volg je Hart Pakket

Gepubliceerd op 11 februari 2023 om 09:06

Je voelt het verlangen in jezelf om je hart te volgen, maar vaak is het moeilijk om dit te doen en gaan we door met ons leven zonder ooit ons ware potentieel te realiseren. We weten niet meer wie we werkelijk zijn en waartoe we in staat zijn.

 

Eens was je vol hoop, dromen, doelen en geloof in jezelf, maar beetje bij beetje vervaagde dit en kreeg je het gevoel dat je vast zit, of dat je gewoon van het ene naar het andere wordt geslingerd. Dit gebeurt wanneer je wordt afgeleid door het dagelijks leven en voor alle dagelijkse dingen probeert te zorgen.

 

Het 'Volg je hart pakket' bevat 4 krachtige die je opnieuw verbinden met je ware essentie, je ziel. Ze openen je hart en ziel voor het volgen van je passies en het weten wat je echt graag doet.

Het helpt om je te zuiveren van valse overtuigingen en opent het pad zodat jij je hart kan gaan volgen en je ware zelf kunt ontdekken. Je wordt verbonden met je hoogste zelf en de bronenergie, voor duidelijkheid, zelfontdekking en motivatie om aan de slag te gaan en verder te gaan op jouw ware pad zodat je kan gaan doen waar je het meeste van houdt.

 

Het 'Volg je hart pakket' helpt je ook om stappen te zetten om je doelen te bereiken door jouw lichaam en geest te vullen met positieve energieën van moed, empowerment en liefde. Het licht van de ziel wordt versterkt zodat ze helderder kan schijnen en zielsstukken worden weer terug gehaald, zodat je ziel weer heel kan worden.

 

Het volg je hart pakket bevat de volgende inwijdingen:

 

De inwijdingen hebben een totale waarde van 100,00 euro. Het is daarom extra voordelig om een pakket te nemen. Je krijgt hiermee maar liefst 33,00euro korting, dan wanneer je ze apart zou bestellen. Het werken met een pakket is krachtiger dan wanneer je een losse inwijding doet. Er wordt vanuit meerdere kanten gewerkt aan een bepaald thema en geeft zo meer mogelijkheden om blokkades te doorbreken.

 

Inwijding Licht van de Ziel Reiki

In tijden van twijfel en angst wordt het licht van de ziel grijs. Wij worden verbroken met onze spirit, onze hogere macht en God. Het doel van Licht van de Ziel Reiki is om je opnieuw te verbinden met je ware essentie, je ziel.


Door ons te verbinden met het licht van de ziel, verbinden we ons met vreugde, liefde, mededogen en doel. We laten de onbenullige zorgen los die ons in het leven hebben tegengehouden.

Licht van de ziel Reiki verheft de spirit en laat het licht van je ziel schijnen. Natuurlijk hebben we allemaal lagen van "dingen" die het licht van de ziel hebben geblokkeerd - karma, trauma, herinneringen en angsten. Voor sommigen kan het een normaal beloop van meditatie en energetische genezing beginnen om zich de volledig de effecten van Licht van de Ziel Reiki te realiseren. Gebruik deze energie regelmatig en consistent om de krachtigste resultaten en voordelen te zien.

 

"De inwijding is heel rustig verlopen. Ik voel me herderder en met meer energie. Wat meer uit mijn hoofd en meer in mijn gevoel/zijn.

Nicole

 

Inwijding Innerlijk Licht Reiki

Innerlijk licht reiki is een energiesysteem dat het licht van de ziel versterkt zodat ze helderder kan schijnen. Terwijl energetische genezing vaak werkt op het uiterlijke verdedigingsmechanisme en de muren door het verwijderen en opruimen van negatieve energieën van buitenaf, gaat Innerlijk Licht verder dan die muren om direct de Ziel aan te boren en sterker te maken. Als delen van de Ziel het lichaam zijn ontvlucht, zal Innerlijk Licht helpen om de zielsstukken terug te trekken naar het individu, om weer heel te worden.

 

In onze natuurlijke staat, vrij van de beperkingen van de fysieke wereld en onze eigen negatieve mentale constructies, zijn we allemaal prachtige spirituele wezens, vervult met licht en liefde. Maar als we incarneren en de pijnen en beperkingen beginnen te ervaren van de fysieke wereld, beginnen we al snel afweermechanismen en muren te ontwikkelen om onszelf te beschermen.

 

Deze afweermechanismen dienen om ons te beschermen tegen extreme emotionele en fysieke schade als we jong zijn en niet in staat om onszelf te verdedigen. Maar naarmate we ouder worden, worden ze een lastige constructie die interfereren met ons vermogen om gelukkig te zijn en te slagen in het leven.

 

In dit proces dimt het licht van onze Ziel en wordt het vaak begraven onder al het externe vuil. En, in extreme gevallen, zal de Ziel of delen van de Ziel het lichaam daadwerkelijk verlaten, wat de persoonlijkheid kan beroven en niet volledig kunnen functioneren en echt levend voelen. Depressie, angst of een gevoel van gevoelloosheid kan het gevolg zijn. 

 

Inwijding Je Ware Zelf Ontdekken Reiki

Vaak gaan we door het leven zonder ooit ons ware potentieel te realiseren. We weten niet wie we werkelijk zijn en waartoe we werkelijk in staat zijn. Eens waren we hoopvol, dromen, doelen, geloof in onszelf maar beetje bij beetje vervaagt dit en we beginnen het gevoel te krijgen dat we vast zitten en niet kunnen bewegen, of gewoon van het ene naar het andere worden geblazen zonder enige begeleiding. 

 

In beide gevallen kunnen we eenvoudig weg niet naar onze hoogste capaciteit functioneren. We hebben het misschien zo volgestopt dat we ons niet meer bewust zijn van onze romen, of we blijven hopen dat op een dag de dingen beter zullen zijn en we eindelijk kunnen gaan doen waar we van houden.

 

Je Ware Zelf Ontdekken Reiki helpt om je energieën te zuiveren van valse overtuigingen en opent het pad voor jou om je hart te volgen en je ware zelf te ontdekken. Het verbindt je met je hoogste zelf en bron energie voor duidelijkheid, zelfontdekking en motivatie om aan de slag te gaan en verder te gaan op je ware pad en te doen waar je van houdt.

 

Het is een krachtige afstemming op een energie die je hart en geest opent voor het volgen van je passies en te weten wat je echt graag doet.

 

Inwijding Volg je Hart Empowerment

Volg je Hart Reiki Empowerment verbindt je met Spirit en je innerlijke ziel om je te helpen met empowerment. Je hebt een verlangen in jezelf om je hart te volgen, maar vaak is het moeilijk om dit te doen en soms ontdekken dat je op het verkeerde pad zit. Dit gebeurt wanneer je wordt afgeleid door het dagelijkse leven en probeert voor alledaagse dingen te zorgen. Hoewel het waar is dat je je verplichtingen moet nakomen en doen wat nodig is om te overleven in de fysieke wereld, moet je ook zorgen voor je innerlijke zelf, het deel van jou die het werk op deze aarde wil voltooien waarvoor je hier bent gekomen.

Volg je Hart Reiki Empowerment helpt je weer op het goede spoor te komen en helpt je de dingen die je tegenhouden te identificeren en verwijderen. Zolang je je verzet tegen het ondernemen van actie om je verlangens te vervullen, zul je een zeurderig gevoel diep van binnen blijven houden dat je er constant aan herinnert dat er iets meer is dat je moet doen of op deze aarde moet zijn.

 

Volg je Hart Reiki Empowerment helpt je ook om stappen te zetten om je doelen te bereiken door je te vullen met positieve energieën van moed, empowerment en liefde.

 

"Ik heb nu alle inwijdingen gedaan van het pakket. Ondertussen heb ik me wel even onzeker en in disbalans gevoeld en was ik erg emotioneel. Het was wel even prettig om de tranen te laten lopen. Op dit moment voel ik me erg kalm en vol vertrouwen en liefde  💜"

Nicole

 

Ik vraag de het Volg je Hart inwijdingen pakket aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is deze inwijding geschikt?

De Volg je Hart inwijdingen pakket is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt met energiewerk! Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in een bepaald energie systeem. Wel is ervaring met energiewerk aan te raden wanneer je de energie voor iemand anders wil gebruiken.

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit:

 • Uitgebreide handboeken (PDF) dit is na betaling direct beschikbaar.
 • 4 inwijdingen
 • 4 certificaten
 • Hulp en ondersteuning indien nodig.

 

Volg je Hart inwijdingen pakket aanvragen

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 67,00. 
 • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellen. Betaling vindt plaats via iDeal of paypall. 
 • De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar op de bedankpagina die je dan krijgt te zien.
 • De inwijding wordt doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaar gezet in een engelenbol van licht. Daarna stuur ik je een email. 
 • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de het Volg je Hart inwijdingen pakket aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.