Inwijding Kundalini Reiki Source Attunement

Gepubliceerd op 2 september 2022 om 10:25

Door de Kundalini Reiki bron inwijding binnen te halen zal jouw Kundalini Reiki kracht binnen 24 uur “upgraden”. Het zal je energiestroom enorm versterken én zowel jouw helende kracht als je vermogen om inwijdingen te doen versterken. Het zal niet alleen je energiestroom verbeteren, maar ook je helende vermogens en je vermogen om afstemmingen door te geven.

Het woord Kundalini is Sanskriet en betekent letterlijk “de opgerolde”. Volgens oude geschriften ligt Kundalini energie, ook wel levensenergie genoemd, als een opgerolde slang te slapen aan de basis van onze wervelkolom. Als de energie ontwaakt, stijgt zij door de chakra's omhoog naar de kruin. Doordat het door alle chakra's heen gaat, zorgt Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak. Vervolgens dient deze energie ook weer omlaag te gaan. Deze neerwaartse beweging is minstens net zo belangrijk aangezien deze zorgt voor het gronden. De energie moet dus circuleren. 

Kundalini energie is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. De energie is in iedereen aanwezig ook al is men zich hier niet altijd bewust van. Kundalini energie werkt door in elk aspect van je leven: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Zo kan het helpen bij ziekte door zijn zelfhelende vermogen, kan het balans brengen en helpen om éénwording te realiseren. Als de energie ontwaakt, opent het bewustzijn in zijn geheel en brengt het de mens tot een staat van verlichting. 

Ik vraag de Kundalini Reiki Source Attunement inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is dit inwijdingen pakket geschikt?

Voor deze inwijding dien je minimaal Reiki 1 gedaan te hebben zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie. Daarnaast heb je de Kundalini Reiki inwijding nodig, vraag deze eventueel hier aan.

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit:

 • Uitgebreid handboek (PDF)
 • 3 inwijdingen (level 1 t/m 3 Mastergraad)
 • 7 extra inwijdingen 
 • Certificaat 

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen
Oorspronkelijke vertaling en aanvulling: onbekend
Meest recente update in 2021: Sandra van Lenthe 

 

Kundalini Reiki Source Attunement aanvragen

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 15,00. 
 • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen. Betaling vindt plaats via iDeal of paypall. 
 • De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar op de bedankpagina die je dan krijgt te zien.
 • De inwijding wordt doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaar gezet in een engelenbol van licht. Daarna stuur ik je een email. 
 • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Kundalini Reiki Source Attunement inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.