Inwijding Witte Kroon van Palea

Gepubliceerd op 26 augustus 2022 om 15:56

Witte kroon van Palea (in het Engels White Crown of Palea) is een dikke, witte stroom van energie.

Deze energie is vooral heel geschikt om te channelen. Verbinding maken met het witte licht, zorgt voor een zuivere energiestroom.

Deze energie heeft de frequentie van hoge spirits van bergtoppen. Het is verkoelende energie, als een briesje dat het vermogen heeft om het kruinchakra te openen om te channelen!

Ik vraag de inwijdingen van de Witte Kroon van Palea
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is dit inwijdingen pakket geschikt?

Deze inwijding is op zich voor iedereen geschikt. Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen. 

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Marijana Gabrielsen

Witte kroon van Palea aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. 
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.
  • Tijdens vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de inwijdingen van de Witte Kroon van Palea
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.