Inwijding Violette Vlam

Gepubliceerd op 25 augustus 2022 om 16:21

Het violette vuur (dit is een zeer sterke kosmische kracht.)  heeft als bijzonder eigenschap, dat het karma, emotionele trauma’s kan transmuteren. Dit betekent, dat lijden opgeheven kan worden, door het intens te reinigen met violet vuur. Het Violette Vuur is de energie van de vrijheid. De Violette Vlam is ook een energie van genade en vergeving. Door regelmatig het Violette Vuur aan te roepen kun je slecht Karma opheffen. Je kunt het verder overal voor gebruiken. Zo kun je ook ruimtes reinigen, je kunt er dieren en planten mee behandelen en stenen mee opladen en reinigen. Op afstand werkt het precies zo voor wat je wilt behandelen ofwel transmuteren.

De violette vlam (in het Engels: Violet flame) werd door St. Germain in de wereld geïntroduceerd om je te helpen om oude trauma’s te helen en niet helpende energie te transformeren. Ook helpt de violette vlam om spanning los te laten en herstel te versnellen. De Violette Vlam krijgt een steeds hogere trilling. 

In Atlantis en Lemurië was een enorm centrum voor het violette vuur. De vlam was op een afstand van 15.000 kilometer in alle richtringen voor het menselijk ook zichtbaar. St. Germain heeft deze vlam weer op aarde geïntroduceerd, hij is een opgestegen meester van de Witte Broederschap en zet zich in voor transformatie op aarde, onder andere via de violette vlam.

Ik vraag de Violette Vlam inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is dit inwijdingen pakket geschikt?

Deze inwijding is op zich voor iedereen geschikt. Het is op zich wel fijn als je bekend bent met energiewerk, omdat je de energie dan eenvoudiger zult herkennen. 

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit 1 inwijding.

 

Violette vlam aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. 
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.
  • Tijdens vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Violette Vlam inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.