Inwijding Genezen van het Innerlijk Kind Reiki

Gepubliceerd op 19 juni 2022 om 17:36

Genezen van het innerlijke kind Reiki verbindt je met spirit en je innerlijke kind om genezing, vreugde, gelach en jeugdverrassing van spirit voor jou te brengen. Het verbindt je ook met de persoonlijke beschermengelen van het innerlijke kind. De energieën van deze afstemming zullen je vervullen met liefde en vreugde en jeugdherinneringen genezen die pijnlijk zijn. Het helpt je om je innerlijke kind toe te staan om met liefde en geluk vooruit te komen. Je begint misschien die jeugdige gretigheid van het uitkijken naar iets speciaals dat je wilt het doen te ervaren. Misschien vindt je dat je bent gevuld met meer zelf liefde en feeachtig ontzag van de schoonheid en liefde van het leven. Je innerlijke kind kan vooruitgaan en je helpen leren om te lachen en echt gelukkig hart te ervaren!

Voor jezelf zorgen en écht gelukkig zijn

Het innerlijke kind is een deel van jou dat gevuld is met vreugde, wonder en gelach. Heel vaak gaan we door ons leven met het proberen om door te gaan, proberen anderen blij te maken, geven van onszelf en nooit iets ontvangen. Als dit blijft gebeuren, ontzeggen we onszelf de kleine pleziertjes meer en meer. Uiteindelijk komen we tot een punt in ons leven waar we heel star zijn, ontbreekt de glans en de vreugde van het leven, en beginnen zelfs soms te geloven dat we niet waard zijn om iets goeds of leuk te ontvangen.

Misschien wil je iets gaan doen, maar anderen willen iets anders doen, dus ontzeg je het jezelf en doet wat zij willen doen. Dit zal vaak opbouwen en over en weer gebeuren en elke keer dat we onze vreugde laten vallen, krijgen we minder en minder kans om zelfs te zeggen wat we willen gaan doen voor ons plezier. Wij raken zo gewend om nooit iets te doen wat we willen doen, dat we vergeten hoe we moeten lachen tegen het leven en ons zelf.

We vergeten dat om onszelf te verzorgen en echt gelukkig te zijn, wij onszelf moeten liefhebben en eren en dat omvat ons innerlijke kind. Het innerlijk kind moet geliefd, gekoesterd worden, en geschenken ontvangen van leuke dingen om te doen.

 

Genezing

De inwijding in de Genezing van het Innerlijke Kind Reiki brengt je niet alleen genezing maar verbindt je ook met het licht van Liefde, Licht en Spirit. Je activeert de energie op een hele eenvoudige manier: met je intentie (en door je handen eventueel bij elkaar te brengen).

 

Beschermengelen van het Innerlijke Kind

Genezing van het Innerlijke Kind Reiki verbindt je ook met de Beschermengelen van het Innerlijke Kind. Zij openen ook je hart voor vreugde en gelach. Wanneer u de energieën van Genezen van het Innerlijke Kind laat stromen, zal je je automatisch verbinden met niet alleen je innerlijke kind, maar ook naar je persoonlijke Beschermengelen van je innerlijke kind. Deze Engelen zullen niets negatief toestaan om je innerlijke kind te beschadigen. Zij zijn daar om je te helpen te leren, groeien en het wonder en de vreugde te ervaren en de lach van het   leven, de geweldige onschuldige pure vreugde van het innerlijke kind.

Ik vraag de inwijdingen Genezen van het Innerlijk Kind Reiki aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Reactie van Denise over de inwijding:

"Wat ik aanvankelijk voelde was verdriet. Het verdriet van toen ik klein was en van de pijn die ik in het leven heb opgedaan. Het voelt heel liefdevol en zacht om me heen. Ik mag thuiskomen en me geliefd voelen. Ik verbaas me over de hoeveelheid liefde die er voor me is. Ik mag vertrouwen krijgen in mijn eigen spel en magie. Ik krijg letterlijk vernieuwde energie en mijn enthousiasme groeit. Het kind in mij is even boos is als ze zich pijn heeft gedaan en dat ze zichzelf dan verzorgd en troost. Het kind is lief naar zichzelf. Ergens verbaast het haar dat ze zoveel liefde in zichzelf draagt. Ze wordt zich daar nu bewust van. Ik wordt me daar nu bewust van.

Dan zie ik het kind bij een mooie grote boom staan. Het is een mooie vriendelijke fleurige boom. Ze praat met de boom en gaat er heerlijk tegenaan zitten. De boom geeft haar kracht, blijdschap en wijsheid en die begrijpt haar. Dat vindt ze fijn. Als ze dan afscheid neemt geeft ze de boom een knuffel en zwaait hem vervolgens gedag.

Ik voel dat er iets in mij geheeld wordt, soort uitlijning. Vooral bij mijn hoofd en kruinchakra, in mijn lichaam begint het dan te stromen, ook bij m'n handen en buik. En ik krijg af en toe een soort euforisch gevoel (blij gevoel). Daarna voel ik de enkels en een dieper thuiskomen in mezelf. Ook bij mijn rug gebeurt het een en ander. Dan komt er rust en ontspanning.

Het kind gaat weer. Ze geeft me een regenboog roos en bedank me voor het vertrouwen, een dikke knuffel en ze zwaait me uit.

Hoe bijzonder om dit te mogen ervaren. Grote dank lieve Nicole"

Voor wie is deze inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Overige informatie:

Daankoop bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Linda Colibert 

 

Inwijding genezing van het Innerlijk Kind Reiki, aanvragen

  • Je kunt deze inwijding als een losse inwijding aanvragen maar ook als onderdeel van het Innerlijk Kind Pakket. Als losse inwijding bedraagt jouw investering voor deze inwijding € 25,00.
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal of Paypall. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. 
  • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de inwijdingen Genezen van het Innerlijk Kind Reiki aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Is het tijd voor jou om jezelf volledig te omarmen en je helen? Is het tijd om nu ook echt voor jezelf te gaan zorgen en contact te leren maken met het vreugdevolle, magische vrije kind dat je ook bent? Wil je het helemaal grondig aanpakken? Gun je zelf dan het fantastische Innerlijke kind pakket met 3 inwijdingen voor heling en activatie van de prachtige energieën vanuit deze 3 prachtige systemen, waarbij je jezelf er heerlijk doorheen kunt laten leiden en steeds opnieuw mee kunt verbinden waardoor steeds meer lagen afgepeld en geheeld worden. Lees meer via onderstaande knop.

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.