Inwijding Lemurisch licht

Gepubliceerd op 26 augustus 2022 om 22:15

Lemurië was tot ca 12.000 voor Christus een spiritueel paradijs op aarde. In Lemurië woonde lichtwezens met een enorme wijsheid en kracht. Het waren hoogontwikkelde wezens, die leefden in eenheid met alles om zich heen. 

Het Licht van Lemurië-afstemming verbindt je met de Lemurianen en versterkt al bestaande verbindingen. Dit is een empowerment systeem dat helpt bij het ontwikkelen en verbeteren van psychische vaardigheden, helpt om de verborgen herinneringen van het verre verleden waarin de Lemurische en Atlantische culturen bestonden voort te brengen. Je zou in een vorig leven misschien wel deel hebben uit kunnen maken van deze cultuur, en zo ja, dan kun je de echo van de waarheid in de informatie opgenomen in deze handleiding voelen.

Want de verre herinneringen die zo lang zijn verborgen zullen beginnen om naar de oppervlakte te komen, je de weg van het licht, liefde en Empowerment leren. Kijk verder dan dit leven. Kijk naar het verleden, en dan naar de toekomst, want het is nu dat je morgen een verschil kan maken.

 

Wat is het licht van Lemurie?

Deze Lemurisch Licht inwijding laat je verbinden met de lichtkracht en alle Lemurische kennis en wijsheid die opgeslagen ligt.

De Licht van Lemurië inwijding verbind je met de Lemuriërs en versterkt alle al aanwezige connecties. Dit is een versterkend systeem dat helpt om je  helderziende/heldervoelende/helderwetende capaciteiten te ontwikkelen en te versterken. Ook helpt het om de verborgen herinneringen van het verre verleden, naar boven te halen. Je wordt afgestemd op de Lemurische dimensie, die wijsheid, hoge frequenties, pure eenheid en herinneringen bevat, waardoor we ons huidige frequentieniveau kunnen verhogen en het weer zichtbaar kunnen laten worden. Het verbinden met deze energie, draagt bij aan de transformatie van 3D-bewustzijn naar 5D-bewustzijn. Van afgescheidenheid naar eenheidsbewustzijn. Eenieder die zijn trilling verhoogt, draag bij aan het verhogen van de trilling op aarde. 

 

Het afstemmen op de Lemurische energie (en hiermee gaan werken) zijn onderdeel van het grote plan: de ascentie van de mensheid op aarde.

https://paymentlink.mollie.com/payment/zXhPGpAmWhb2rU7Qx9vjK/

Voor wie is dit inwijdingen pakket geschikt?

Deze inwijding wordt geadviseerd voor mensen die al veel aan persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei gedaan hebben. Bij voorkeur heb je de Usui Reiki 3A Mastergraad en de drakenkrachtinwijding gedaan.  

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit 1 inwijding.

 

Lemurisch Licht aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. 
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.
  • Tijdens vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
https://paymentlink.mollie.com/payment/zXhPGpAmWhb2rU7Qx9vjK/

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.