Inwijding Drakenkracht

Gepubliceerd op 27 augustus 2022 om 09:01

Drakenenergie is hele krachtige energie waardoor deze energie niet voor iedereen geschikt is. Draken hebben een hogere energie dan engelen en zijn meer verbonden met de aarde waardoor ze hele krachtige healingen kunnen geven aan de mensen die deze energie aankunnen. Drakenenergie is een krachtige energie die je veel zal leren in het leven en over jezelf, waarna je krachtiger in het leven zal staan. Draken bestaan in veel oude verhalen. Ze worden vaak geschetst als vuurspuwende gevaarlijke wezens, maar dat is onjuist. Draken zijn puur en liefdevol. Men denkt dat ze zelfs ouder zijn dan de aarde. Ze zijn er om de aarde te beschermen en om mensen te helpen op hun spirituele pad. Draken hebben een enorme kracht en een helende energie. Drakenenergie is onbegrensd, puur en vurig. Het brengt je in contact met de draak in jezelf, jouw onbegrensde mogelijkheden en pure, onmiddellijke manifestatie. Draken zijn geen wezens die je moet verslaan, je mag ze leren berijden! 

De energie van de draak is krachtig en eenmaal getemd, een magisch gereedschap om jouw wensen en dromen direct te kunnen manifesteren. Een vuur met magische transformerende krachten.

Om te werken met draken energie hoef je ze alleen maar uit te nodigen in je leven. Jouw pure intentie om met draken te werken en te leven is genoeg om ze in je leven te laten verschijnen. Misschien eerst in dromen en visioenen, daarna zul je de draak in jezelf leren voelen en met hun energie leren werken.

 

Ga op ontdekking en leer beetje bij beetje de energie van de draken kennen.

 

Daar waar de draken zijn, heerst magie. De magie zal op een breed vlak verschijnen. Draken zijn naar ons gekomen om de mensen te helpen met hun persoonlijke groei en te zorgen voor Moeder Aarde, met hun pure liefde.

Ik vraag de Drakenkracht inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is dit inwijdingen pakket geschikt?

Deze inwijding is voor iedereen geschikt die zich aangetrokken voelt tot de draken en voelt dat de drakenliefde een aanvulling op zijn of haar persoonlijke groei is. 

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit 1 inwijding.

 

 

Drakenkracht aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. 
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen. Betaling vindt plaats via iDeal of paypall. 
  • De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar op de bedankpagina die je dan krijgt te zien.
  • De inwijding wordt doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaar gezet in een engelenbol van licht. Daarna stuur ik je een email. 
  • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Drakenkracht inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.