Inwijding Love Connection pakket

Gepubliceerd op 11 november 2022 om 10:15

Het Love connection pakket is een prachtig pakket van 5 afstandsinwijdingen die jou helpen om oud zeer en wonden te helen die jouw hartchakra en energie blokkeren. Het helpt om jouw hart weer te openen en het brengt de goddelijke universele energie van liefde, het licht van God weer terug in jouw hart. Het Love connection pakket helpt bij het helen van alle soorten relaties in je leven zoals met je partner, familieleden of vrienden.


Daarnaast ontvang je ook een schild rond je aura die is opgeladen met onvoorwaardelijke liefde.
De energie van onvoorwaardelijke liefde in je aura ontwaakt een diepgaande, maar ook liefdevolle, zachtaardige healing van de eventueel aanwezige blokkades  die je in je energieveld kunt hebben en beschermt je op hetzelfde moment.

Het Love connection pakket bestaat uit totaal 5  inwijdingen en bevat de Love Flush Empowerments en de Love Cocoon afstandsinwijdingen.
Het is extra voordelig om het pakket aan te schaffen. Zou je de Love Flush en de Love Cocoons los bestellen dan betaal je 75,00 euro. 

 

De eerste 4 inwijdingen bestaan uit de Love Flush

Love Flush

De Love Flush helpt bij het helen van wonden die ons blokkeren bij het ervaren van de ware liefde van Spirit.
Tijdens deze 4 levels wordt er gewerkt aan diverse thema’s die geheeld mogen worden.

 • Loslaten van pijn en boosheid uit de kindertijd.
 • Bevrijding van obsessie en gericht zijn op de “ander” als oplossing op alle problemen van het leven.
 • Een lichter, gelukkiger hart.
 • Een groter vermogen om open te zijn in plaats van gesloten.
 • Een gevoel van oneindige liefde dat met anderen gedeeld kan worden zonder enige voorwaarden.

Level 1 : helpt om oud zeer en wonden los te laten die jouw hartchakra en energie blokkeren. Nadat deze zijn losgelaten kun je weer ervaren wat de ware betekenis van liefde is.

 

Level 2: brengt de goddelijke, universele energie van liefde, het licht van God en het universele bewustzijn. Dit is de ware aard van de liefde en het is een liefde zonder enige voorwaarde, verwachting of behoefte.

 

Level 3: helpt bij het helen van oude romantische wonden, zodat je een meer open en gelukkiger hart kunt hebben.

 

Level 4: helpt bij het helen van de relaties in je leven. Dit kunnen relaties met familieleden, jouw partner of zelfs vrienden zijn.

 

 

Na deze 4 levels ontvang je de 5e inwijding de Love Cocoon: hierbij ontvang je een schild rond je aura die is opgeladen met onvoorwaardelijke liefde.

Love Cocoon

Een Love Cocoon is een eivormig schild rond je aura die met onvoorwaardelijke liefde is opgeladen.

Eenmaal afgestemd op deze energie, kun je gebruik maken van de energie van onvoorwaardelijke liefde en “liefde cocons” voor jezelf en anderen maken.

De mogelijkheden van de Love Cocoon zijn divers. Zo kun je een Love Cocoon heel goed gebruiken voor je kinderen als ze gaan slapen, ze worden dan ondergedompeld in onvoorwaardelijke liefde.

De energie van onvoorwaardelijke liefde in je aura ontwaakt een diepgaande, maar ook liefdevolle, zachtaardige healing van de eventueel aanwezige blokkades  die je in je energieveld kunt hebben en beschermt je op hetzelfde moment.

Het ontvangen van een Love Cocoon transformeert en tegelijkertijd wordt je door de energie beschermt.

Ik vraag het Love Connection inwijdingen pakket aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is dit inwijdingen pakket geschikt?

Het Love Connection pakket is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen ervaring hebt met energiewerk! Je hoeft hiervoor dus niet ingewijd te zijn in een bepaald energie systeem. Wel is ervaring met energiewerk aan te raden wanneer je de energie voor iemand anders wil gebruiken.

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit:

 • Uitgebreid handboek (PDF)
 • 5 inwijdingen
 • Certificaat 

Founder van deze energiestroom: Stephanie Brail
Oorspronkelijke vertaling en aanvulling: onbekend

 

Love Connection pakket aanvragen

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 65,00. 
 • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellen. Betaling vindt plaats via iDeal of paypall. 
 • De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar op de bedankpagina die je dan krijgt te zien.
 • De inwijding wordt doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaar gezet in een engelenbol van licht. Daarna stuur ik je een email. 
 • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag het Love Connection inwijdingen pakket aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.