Dolfijnkracht

Gepubliceerd op 13 juni 2021 om 08:44

De speciale band tussen mensen en dolfijnen en de bijzondere krachten die deze geweldige dieren bezitten zijn al sinds eeuwen bekend. Het zijn hele intelligente wezens die in eenheid leven, schatbewaarders van het licht op aarde en Master healers. 

 

Dolfijnen hebben een heel bijzondere energie, want ze leven in een hogere trilling dan wij mensen en toch bevinden ze zich op aarde in onze zeeën. Zij leven standaard in de vijfde dimensie en hoger.

Dolfijn energie bestaat uit een onnoemelijke hoeveelheid licht energie frequenties en alles wat door hen wordt aangeraakt transformeert naar hogere bewuste waarden.

Deze energie bereikt ons, ongehinderd door tijd en afstand, moeiteloos en snel.

Het wordt ons door hen toegezonden en bereikt ons zoals frequentiegolven van bijv. radio, TV en mobiele telefoon.

Deze frequenties zijn nog niet waarneembaar voor onze hersenen, maar ons bewustzijn en onze liefde opent zich steeds meer voor deze prachtige onvoorwaardelijke liefde die de dolfijnen naar ons sturen. 

 

De dolfijnen vragen ons compassie te hebben voor al wat is en om zonder oordelen en in overgave lief te hebben.

Hun rol is gelijk aan die van de engelen: ze zijn hier om ons te helpen, te ondersteunen en over ons te waken en hebben het vermogen je terug te brengen naar je bron. Om hun helende en liefdevolle kracht te ervaren hoeven we niet daadwerkelijk te zwemmen. Ze hoeven ook niet fysiek bij je aanwezig te zijn om hun aanwezigheid te voelen en ervaren.

 

Dolfijnen zijn de hoeders van de zee. Ze zijn er om over ons te waken, te beschermen en ons te herinneren aan vreugde, vrijheid en puurheid. Dolfijnen hebben een diepe liefde voor de mensheid, daarom zie je ook vaak dat ze in de zee uit vrije wil contact maken met mensen. 

 

Deze inwijding verbind je met de helende en liefdevolle energie van dolfijnen. Ze helpen je bij het openen en genezen van het hartchakra. Ze helpen je groeien in je bewustzijn. Dolfijnen helpen je verbinden met de natuur, maar ook met je innerlijke vreugde, wijsheid en bron van zelfliefde en zelfacceptatie. Het manifesteren van je diepste verlangens. Dolfijnen vragen je om naar binnen te keren en daar te helen, ontdekken en groeien. 

 

Voor wie is de Dolfijnkracht inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Dolfijnkracht aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 
  • Via het formulier hieronder kun je de Dolfijnkracht eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Dolfijnkracht inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.