Kuan Yin, Godin van compassie

Gepubliceerd op 12 juni 2021 om 00:00

Deze inwijding zal je verbinden met Kuan Yin, de godin van compassie en symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Wat Moeder Maria is in het Westen, is Kuan Yin in het Oosten. Kuan Yin wordt nu ook steeds bekender ook in het Westen. Kuan Yin is heel liefdevol en heeft een belangrijke functie in de karmische Raad. Deze inwijding zal je helpen compassie, liefde en vergeving te vinden in je leven en geeft je zegeningen van overvloed. Kuan Yin heelt je hart, vult je ziel met universele liefde en rijkt je overvloed aan.

Wie is Kuan Yin?


Kwan Yin is een opgestegen meester van de 7de straal (Violet). Ze is ook de Godin van barmhartigheid, de vrouwen, van genade en van het medegevoel. Gids en beschermster van alle levende wezens.


Haar prachtige, zachte en toch krachtvolle energie kan steeds weer worden ervaren, als je met Kwan Yin in contact treedt. 

Ook al wordt Kwan Yin vaak met de maagd Maria uit de christelijke traditie vergeleken, wordt ze door veel meer mensen vereert dan Moeder Maria.
In het volksgeloof is Kwan Yin de belichaming van Goddelijk mededogen en haar naam " Zij die geluiden ziet'' betekend zoveel als " Zij die de gebeden en hartenkreten van de mensen als beeldverschijning ziet en te hulp schiet". Zij helpt ons bij het laten varen van controle, laat onderdrukte gevoelens stromen, brengt tolerantie en medeleven, en staat ons bij het ontplooien en aanvaarden van onze zachte vrouwelijke kant.


Ze is tevens de patrones van vrouwen en incarnerende kinderen. In mystieke zin is Kwan Yin ons hogere zelf, onze beschermengel. Vraag haar om bij
je te staan en je zult haar aanwezigheid voelen. Dat is haar belofte aan de mensheid. Zij is de Bewaarder en Hoeder van Magnified Healing en tevens lid van de Karmische Raad. Kwan Yin brengt de kracht van genade, liefde, vergeving en healing naar deze aarde. Haar kleuren zijn wit en lavendel, haar bloem is de vijf bladig Lotus.


De energie van Kwan Yin is naar eigen ervaring heel zacht en liefdevol. De eenvoudigheid van haar wezen, haar zachtheid en maatstaven geven haar
aanhangers de tendens om ook meevoelend en zichzelf houdende wezens te worden. De wens om alle wezens te dienen ontstaat door de toewijding aan deze Godin. Door haar eenvoudige weg, wordt de wereld automatisch een beter plaats.

 

Voor wie is de inwijding geschikt?

Deze inwijding wordt geadviseerd voor mensen die al veel aan persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei gedaan hebben. Bij voorkeur heb je de Usui Reiki 3A Mastergraad gedaan.  

 

De Kuan Yin, godin van compassie inwijding bestaat uit:

  • Een handboek waarin alles wordt uitgelegd
  • Een prachtig verhaal over Kuan Yin
  • De inwijding via een engelenbol van licht / chi-ball
  • Een persoonlijk certificaat 

 

De Kuan Yin, godin van compassie inwijding

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,-
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellen. Je kunt dan afrekenen met iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Kuan Yin inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.