Solar Angels

Gepubliceerd op 2 juli 2021 om 15:24

Verdiep je zielsverbinding met de Solar Angels die afkomstig zijn van de zon. De Solar Angels zijn verbonden met het hartchakra. Deze energie is transformerend en heelt op cellulair niveau, omdat de energie van de Zon het volledige lichtspectrum bevat. De energie helpt met name om het fysieke lichaam te verjongen en te helen. Gebruik deze energie zeker als je door processen gaat! 

Voor wie is de Solar Angels inwijding geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Overige informatie:

De Solar Angels inwijding bestaat uit 1 inwijding

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen

Solar Angels aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is EUR 25,00 
  • Via het formulier hieronder kun je de Solar Angels inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar. In vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Solar Angels inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.