Inwijding Zigeuner Magie Reiki

Gepubliceerd op 19 juni 2022 om 18:47

Zigeuner Magie Reiki verbindt je met je innerlijke vrije geest, hogere zelf, het innerlijk kind, en de wijsheid van kruidenmagie. Deze inwijding stelt je ziel in staat om uit te drukken wie je werkelijk bent en dat je pret moet hebben. Het is ook een zeer helende energie die een innerlijke instinctieve wijsheid biedt van kruidenmagie, en geneest de emotionele en spirituele lichamen. Deze inwijding is gevuld met vreugde en geluk energieën die je geest reinigen en laat ongewenste negatieve energieën los. Zigeuner Magie Reiki is een uitdrukking van vreugde en genezing.

Werken met Zigeuner Magie

Zigeuner Magie is gevuld met mojo-tassen, charmes en amuletten die over het algemeen een basis in kruiden en natuurlijke essenties hebben. Psychische energieën zijn versterkt als de verbinding met Spirit en de Aarde sterker wordt. Beweging, dans, muziek, verhalen vertellen en lachen zijn allemaal spirituele en opwindende emoties tot vreugde. Het delen van eten, drinken en elkaars gezelschap wekt de ziel voor hogere niveaus voor genezing, liefde en geluk. Wanneer je met Zigeuner Magie werkt, zal er altijd een oprecht aards gevoel zijn dat de fysieke wereld en de spiritwereld samenbrengt voor heilige berichten en visioenen.

De Spirit van Viering bouwt energieën op om je verlangens te helpen manifesteren. En Universele liefde in combinatie met gelukkige energieën versnellen genezing. Zigeuner Magie is in veel opzichten sjamanistisch omdat het werkt met de natuur, kruiden, vuur en spirit.

Zigeuner Magie Reiki is de energie van een vrije geest, om je dromen te volgen, om je hartsverlangen na te streven en om spiritueel en magisch te werken om dit te bereiken. Kampvuren, muziek, dansen, zingen en eten delen is een ritueel dat in veel opzichten zeer vergelijkbaar is met elk Wicca ritueel. Over het algemeen is Zigeuner Magie minder formeel en dit maakt het heel gemakkelijk te gebruiken. De cirkel vormt met het kampvuur in het midden in plaats van een kaars. Hoewel je misschien zigeuner magie doet met een kaars op je tafel of altaar. Je wilt misschien wat vrolijke muziek aanzetten en dansen rond de tafel alleen of met anderen om energieën te verhogen. Zingen roept de energieën naar je toe.

De vrije geest geassocieerd met de meeste zigeuners is dat ze niet bang zijn voor verandering en ze gaan voorwaarts om elke uitdaging met moed en vreugde tegemoet te treden.

Verbinding met je vrije geest

Zigeuner Reiki beschermt je en verbindt je met de cimbalen van de 4 elementen en is eenvoudig in gebruik: je activeert de energie of plaatst het Reiki Zigeuner symbool in je hart. Je kunt het zowel voor jezelf als voor anderen gebruiken alsmede voor voorwerpen (items). 

Zigeuner Magie Reiki brengt je een krachtige  emotionele en spirituele heling, zuivert en geneest verdriet, spijt,  onderdrukking, enz. om je geestelijk te bevrijden en vooruit te komen wanneer je geconfronteerd wordt met nieuwe uitdagingen en veranderingen. 

Ik vraag de Inwijding Zigeuner Magieaan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Reactie van iemand die de inwijding ontving:

"Ik voelde de energie hard stromen, vooral in mijn voeten en handen. Het lijkt alsof ik steeds meer aarding krijg en alsof ik steeds diepere laagjes mag aanboren en verder in mijn lichaam in zak. Ergens voelt het nog spannend om zo diep te mogen verbinden. Hoe dieper hoe liefdevoller en magischer het lijkt te worden en lichter. Het voelt alsof ik klaar ben voor een volgende stap!

Ik zie een gang, ik loop erdoorheen en kom bij een soort elfenpoort uit. Terug kan niet, maar dat wil ik ook niet. Ik ga door het poortje en stapt een prachtige magische heldere natuur binnen. Mijn voeten blijven tintelen en stromen. Hier staan dieren me op te wachten. Ze zijn blij me te zien. Ik voel me dankbaar. Het voelt een beetje als thuiskomen, deze energie. Tranen van geluk voel ik, diepe dankbaarheid, dat ik deze weg weer heb gevonden. Ik hoef hier niet meer weg. Ik knuffel de dieren en praat met ze. De energie laadt me heerlijk even op.

De energie bleef nog lang door stromen na deze magische ervaring. Dank je wel."

Voor wie is dit inwijdingen pakket geschikt?

Iedereen kan deze inwijding ontvangen. Het is wel prettig als je bekend bent met energiewerk, omdat je dan weet hoe energie voelt en het kunt herkennen. 

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit 1 inwijding.

Founder van deze energiestroom: Linda Colibert

 

Zigeuner Magie Reiki aanvragen

  • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 25,00. Je kunt deze inwijding ook als onderdeel van het Innerlijk Kind Pakket aanvragen.
  • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen en afrekenen via iDeal. 
  • Binnen 3 werkdagen zet ik de energie voor je klaar in een Chi-ball/ een engelenbol van licht. Zodra ik de energie klaar heb gezet, stuur ik je een email. De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar.
  • Tijdens vakanties kan het langer duren voordat we de energie klaar zetten. 
  • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen uit de Chi-ball/ engelenbol van licht, waar en wanneer je maar wilt. 
  • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
  • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 
Ik vraag de Inwijding Zigeuner Magieaan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Is het tijd voor jou om jezelf volledig te omarmen en je helen? Is het tijd om nu ook echt voor jezelf te gaan zorgen en contact te leren maken met het vreugdevolle, magische vrije kind dat je ook bent? Wil je het helemaal grondig aanpakken? Gun je zelf dan het fantastische Innerlijke kind pakket met 3 inwijdingen voor heling en activatie van de prachtige energieën vanuit deze 3 prachtige systemen, waarbij je jezelf er heerlijk doorheen kunt laten leiden en steeds opnieuw mee kunt verbinden waardoor steeds meer lagen afgepeld en geheeld worden. Lees meer via onderstaande knop.

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.