Inwijding Kundalini Reiki

Gepubliceerd op 1 september 2022 om 07:38

Kundalini Reiki is een variant op het traditionele reiki healing systeem met meer mogelijkheden en toepassingen voor je eigen spirituele ontwikkeling en die van anderen. Deze energie energie is de grootste bron van creativiteit en bewustwording, helpt je om beter te aarden, laat de opgaande energie stromen en doorbreekt blokkades. De energie stroomt van nature bij iedereen. Door onze de huidige (drukke) maatschappij stroomt deze echter vaak te zwak, verliezen we het contact ermee en zijn we minder geaard. Door deze slapende Kundalini energie aan te wakkeren, kun je steeds meer echt jezelf zijn en jouw ware kracht en potentie omarmen. 

Het woord kundalini betekent "de opgerolde kracht". Het verwijst naar een spiraalvormig (opgerold) energiekanaal in het energetische lichaam aan de onderkant van de ruggengraat. De locatie komt overeen met de stuit- of wortelchakra. De kundalini-energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin.

Kundalini Reiki helpt bij het vrijmaken van de energiekanalen, waardoor de kracht optimaal kan doorstromen, met alle positieve gevolgen van dien. Zowel de inwijdingen in dit reikisysteem als de behandelingen zorgen voor eenlijnigheid van de chakra's, energetische reiniging en een boost van je persoonlijke energie.Het opstijgen van de Kundalini energie door de chakra’s, die ook doorstroomt naar de aura, dient geleidelijk gebeuren, omdat het een sterke kracht heeft en gepaard kan gaan met heftige emoties en ervaringen zodra blokkades worden doorbroken. Daardoor wordt de totale inwijding over 3 inwijdingen verdeeld.

Kundalini Reiki zorgt voor een veilige manier van het activeren van deze energie en het geeft je toegang tot de grootst mogelijke bron van energie. 

 

Voordelen van Kundalini Reiki energie:

 • Betere aarding
 • Betere balans door de opgaande energie
 • Uit je hoofd en in je lichaam
 • Verminderen van stress
 • Verhogen van het energieniveau
 • Energieveld beter kunnen beschermen
 • Vergroten van je krachten
 • Beter slapen
 • Spirituele groei

 

Reactie na een afstandsinwijding:

Het is al weer even geleden dat ik de inwijding heb gedaan.

Ik had al eerder via een workshop de kundalini ademhaling en zonmeditatie gedaan maar had het gevoel dat er nog iets miste.

Na iedere inwijding voelde ik de warmte meer omhoog kruipen langs mijn ruggengraat, heel bijzonder om te voelen. Verder geen ingevingen of iets gehad.

Ondertussen al regelmatig aan het oefen op mijzelf en anderen, vaak in combi met Reiki 1 en 2.

Voelt veel completer nu.

Merk ook dat het er aan denken of zoals nu erover schrijven al maakt dat de energie stroomt.

Kundalini levels

Level 1

 

Tijdens de eerste graad inwijding wordt het Kundalini vuur voorzichtig ontwaakt. Het is een krachtige energie. Je zult vaak merken dat er eerst een reiniging plaats vindt in het energiesysteem van de ontvanger. De chakra’s worden gereinigd van blokkades, het hoofd energiekanaal van stuit naar kruin (de Sushumna) wordt gereinigd en voorbereid op de energie die in level 2 wordt ontwaakt. De energiekanalen naar de handen en kruin worden geopend, de hartchakra en derde oogchakra worden vergroot en geopend.

 

"Net mijn eerste inwijding gedaan, wauw wat mooi mijn hele rug werd warm en mijn schouders  zakte steeds  stukje bij beetje meer omlaag echt de ontspanning in. Heb ook  goed mogen loslaten  door middel van de ademhaling echt prachtig.

Dank je wel hiervoor"

 

Level 2

 

Na 3 tot 5 dagen mag je de tweede graad ontvangen. Bij de tweede graad wordt het Kundalini vuur langzaam opgestookt en zal de Kundalini energie beginnen te stromen. De energie bereikt het zonnevlecht chakra ter voorbereiding op de derde graad. Verder wordt alles wat in level 1 werd geopend nog verder gereinigd, bekrachtigd en geopend.

 

"Vanmorgen  kundalini reiki 2 mogen ontvangen, mijn hele rug stond in vuur en vlam. Mooi dat ik van het begin tot aan het eind begeleid werd door een paard, ze stond voor me ik zag alleen haar linker oog en op een gegeven moment werd dat oog groter bij een inademing. Op het laats zag ik haar rechteroog en dat was  groter dan hoe ze me het linker oog liet zien. Het stroomde lekker in mijn ruggegraat. Super om te mogen ontvangen weer."

 

Level 3 Mastergraad

 

Na 3 tot 5 dagen mag je de derde graad ontvangen. Bij deze derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en de keelchakra, zonnevlecht, Hara en wortelchakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger en stijgt omhoog om bij de kruinchakra het lichaam te verlaten. Er vindt een volledige stijging van Kundalini plaats. Je leert om kristallen en andere objecten in te wijden, zodat ze kunnen fungeren als Reiki kanalen.

 

"Vandaag dan de laatste inwijding mogen ervaren, in het begin zag ik een oog van een kat, daarna een konijn en daarna volgde nog meer diersoorten, 

ik heb dit als heel bijzonder ervaren. korte tijd daarna mocht ik echt binnen komen /treden in de kern van mezelf, in de stilte zijn en aanwezig zijn.

daarna zag ik  het hoofd van een man, donkere haren en een snor en baard, was een krachtig iemand, geen idee wie het was, was stiekem wel benieuwd.

Was weer een super ervaring."

 

Bij de 3e inwijding (Master graad) zitten nog 7 andere inwijdingen bij ingesloten, namelijk:

1. Balancering
2. Diamant Reiki
3. Kristal Reiki
4. DNA Reiki
5. Geboorte Trauma Reiki
6. Locatie Reiki
7. Vorige Levens Reiki

 

Aanvulling

Voor extra kracht Kundalini Reiki Source Attunement/broninwijding, deze vraag je hier aan.

Ik vraag de Kundalini Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Voor wie is dit inwijdingen pakket geschikt?

Voor deze inwijding dien je minimaal Reiki 1 gedaan te hebben zodat je bekend bent met het geven en ontvangen van energie. 

 

Overige informatie:

Deze aankoop bestaat uit:

 • Uitgebreid handboek (PDF)
 • 3 inwijdingen (level 1 t/m 3 Mastergraad)
 • 7 extra inwijdingen 
 • Certificaat 

Founder van deze energiestroom: Ole Gabrielsen
Oorspronkelijke vertaling en aanvulling: onbekend
Meest recente update in 2021: Sandra van Lenthe 

 

Kundalini Reiki aanvragen

 

 • Jouw investering voor deze energie uitwisseling is € 65,00. 
 • Via het formulier hieronder kun je de inwijding eenvoudig bestellenen. Betaling vindt plaats via iDeal of paypall. 
 • De uitgebreide Nederlandstalige handleiding staat direct na aankoop digitaal voor je klaar op de bedankpagina die je dan krijgt te zien.
 • De inwijding wordt doorgaans binnen 3 werkdagen voor je klaar gezet in een engelenbol van licht. Daarna stuur ik je een email. 
 • Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat ik de energie klaar zet. 
 • Na het klaarzetten van de energie, heb je 21 dagen de tijd om de energie op te halen, waar en wanneer je maar wilt. 
 • Doordat je de energie in jouw eigen vertrouwde omgeving ophaalt, worden de inwijdingen over het algemeen als intens en heel bijzonder ervaren. Direct na de inwijding kun je met de energie werken voor jezelf en voor anderen. 
 • Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

 

 

Aanvulling

Voor extra kracht Kundalini Reiki Source Attunement/broninwijding, deze vraag je hier aan.

Ik vraag de Kundalini Reiki inwijding aan
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.