ACCES BARS®

 

 

Ervaar je stress? Pieker je veel? Loop je over van dingen die je constant moet? Heb je weinig levenslust? Ervaar je angsten/panieken? Heb je fysieke kwaaltjes en lijkt hier maar geen verbetering in te komen?

 

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte in je hoofd te ervaren, om je weer goed te voelen,  om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?

 

Dan heb ik een mooie mogelijkheid voor je…!!!

 

Wat zou een Access Bars® Sessie voor jou en je lichaam kunnen betekenen?

 

Access Bars® zorgt onder meer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

 

Je harde schijf opruimen


Als je jouw hoofd vergelijkt met de harde schijf van een computer. Is je computer nieuw dan is deze super snel. Naarmate je hem langer gebruikt bewaar je meer bestanden, foto's, video en ander materiaal. Er zijn enorm veel bestanden opgeslagen en je bemerkt dat je computer steeds trager wordt. Op een goede dag heb je er genoeg van en schoon je je computer helemaal op. Je verwijdert datgene wat overbodig is of wat je niet meer nodig hebt. Met als resultaat de verwerkingssnelheid van je computer gaat er enorm op vooruit.

 

Zo werkt het ook in je brein in in je lichaam. Bij je geboorte is de harde schijf nog praktisch leeg. In de loop van je leven sla je heel veel op door wat je leert, wat je mee maakt, wat je ervaart, wat je te horen krijgt en noem maar op. Jouw lichaam en brein raken langzaam voller en voller. Heel veel bestanden zijn inmiddels oud en niet meer functioneel en nemen overbodig veel ruimte in beslag. Daardoor zit je hoofd soms erg vol. Dit gaat je belemmeren in je leven. Herkenbaar?

 

 

Heb jij wat ruimte op je harde schijf nodig?

Ik help je graag.

 ɪᴋ ɴᴇᴇᴍ ʙɪɴɴᴇɴ 48ᴜ ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴍᴇᴛ ᴊᴇ ᴏᴘ, ᴠᴏᴏʀ ʜᴇᴛ ᴍᴀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴇᴇɴ ᴀꜰꜱᴘʀᴀᴀᴋ.

ᴀʟs ᴊᴇ ᴊᴇ ᴀᴀɴᴍᴇʟᴅᴛ ɢᴀ ᴊᴇ ᴏᴏᴋ ᴀᴋᴋᴏᴏʀᴅ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴛ ᴠᴇʀᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ɢᴇɢᴇᴠᴇɴs ᴠᴏʟɢᴇɴs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴠᴀᴄʏᴠᴇʀᴋʟᴀʀɪɴɢ.

Wat zijn Access Bars®??

 

Access Bars® zijn 32 energetische punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen.

 

Elk van deze punten en banen staat voor een bepaald onderwerp, b.v. voor geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, seksualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…    en hebben toegang tot ons bewustzijn. Door deze op een bepaalde volgorde zachtjes aan te raken ontlaadt je de energie van deze beperkingen. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering.

 

Het is een snelle, efficiënte energetische methode waarbij direct een verandering merkbaar is. Een Access Bars® behandeling ontlaadt je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Alles werkt weer makkelijker en er is meer ruimte voor rust, ontspanning en nieuwe mogelijkheden.

 

Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen.

Als ik dan opnieuw de vergelijking maak met het opruimen en defragmenteren van een computer, worden alle overbodige bestanden met deze behandeling verwijderd.

 


Een Bars® Behandeling kan bijdragen bij:

 • Stress, depressie of burn-out
 • Betere kwaliteit van slapen
 • Meer energie
 • Creativiteit stimuleren
 • Helder keuzes kunnen maken
 • Kalmeren van emoties
 • Relaties
 • Contact met je lichaam
 • Verlies en rouw
 • Rust geven voor examens
 • Ondersteunend bij ADHD en ADD
 • Angst- en paniekaanvallen
 • Onzekerheid
 • Concentratiegebrek
 • Zwangerschapsklachten
 • Epilepsie
 • Hersenbloeding
 • Etc.

Onderzoek

Dit is een overzicht van wat er in de hersenen gebeurt voor en na een Access Bars-sessie®. Op basis van onderzoek dat gedaan werd door Neurowetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin.

 


Ervaringen

Wat er veelvuldig teruggegeven wordt door mensen is dat ze meer rust en ruimte in lichaam en geest ervaren. Zelf heb ik dat ook heel sterk ervaren na de eerste twee behandelingen. Mijn hoofd was vrijwel leeg, helemaal in het nu. Ik hoefde me niet druk te maken over wat er straks is of wat er gisteren was. Heerlijk. Na enkele weken merkte ik dat mijn schijf weer vol raakte. Maar door de behandeling verschillende keren te herhalen, bleef het effect steeds langer aan. 

 

De Bars® behandeling

Je ligt bij mij in de praktijk op een behandeltafel met je kleding aan en je schoenen uit, horloge en bril af. De sfeer die wordt gecreëerd zal ontspannen zijn. Tijdens deze sessie zal er geen muziek worden afgespeeld. Dit beïnvloedt namelijk de werking van het ‘runnen van de bars’.


Ik raak de vastgestelde 32 verschillende punten aan op je hoofd in verschillende handposities. Terwijl ik deze bars zachtjes aanraak, hoef jij niets te doen of te denken. Het enige wat jij doet is ontspannen te liggen.

 

Als je een bars® sessie ondergaat zonder verwachting en oordeel zal de behandeling het meest effectief zijn. Na de behandeling wisselen we de ervaringen met elkaar uit en krijg je van mij een groot glas water om zo de losgekomen afvalstoffen en energieën makkelijker af te voeren. 

 

Duur:
De behandeling duurt ca. 60 minuten. Een Bars® behandeling kan enkele weken doorwerken. Als je alleen verlichting wilt is één behandeling voldoende. Mensen die de meeste baat hebben bij een Access Bars® sessie, zijn de mensen die dit vaker ondergaan.
Een Access Bars® behandeling is een cadeau aan jezelf. Eén keer per maand of iedere zes weken is niet ongebruikelijk.

 

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Door het ontvangen van een Bars® behandeling

Kortom, wil je bevrijd zijn van alles wat je niet langer meer dient?
Ik help je graag!

 ɪᴋ ɴᴇᴇᴍ ʙɪɴɴᴇɴ 48ᴜ ᴄᴏɴᴛᴀᴄᴛ ᴍᴇᴛ ᴊᴇ ᴏᴘ, ᴠᴏᴏʀ ʜᴇᴛ ᴍᴀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴇᴇɴ ᴀꜰꜱᴘʀᴀᴀᴋ.

ᴀʟs ᴊᴇ ᴊᴇ ᴀᴀɴᴍᴇʟᴅᴛ ɢᴀ ᴊᴇ ᴏᴏᴋ ᴀᴋᴋᴏᴏʀᴅ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴛ ᴠᴇʀᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ɢᴇɢᴇᴠᴇɴs ᴠᴏʟɢᴇɴs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴠᴀᴄʏᴠᴇʀᴋʟᴀʀɪɴɢ.

65,00 euro incl BTW per behandeling van 1 uur.

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek liet in 2015 zien dat er tijdens de behandeling daadwerkelijk activiteit in het brein plaats vindt. Maar ook dat er meer hersengebieden met elkaar in verbinding staan en samenwerken.

Bij 63% van de onderzochte mensen was er een emotionele en/of lichamelijke structurele verandering aantoonbaar, welke duidt op heling.

 

In 2017 werd een pilot onderzoek gedaan naar het effect van Access Baars op angsten en depressie. Naast de reeds eerder aangetoonde effecten waren dit de uitkomsten:

Na een Access Bars-toepassing verminderden de depressiesymptomen van de proefpersonen aanzienlijk. Gemiddeld met bijna zo’n 83%.

Ook de deelnemers met angstklachten hadden veel baat bij de Access Bars-sessie. De ernst van hun angstsymptomen nam gemiddeld met bijna 85% af.

En er lopen nog steeds wetenschappelijke onderzoeken.