Afgelopen maandag heb ik voor de 2e keer een reiki behandeling van Nicole op afstand ontvangen. Ik was tot voor kort nog onbekend met reiki, maar ik vond het een wonderlijke ervaring.  Het is bijzonder hoe iemand op afstand zo intens contact met je kan maken. Ik voelde een golf van warmte over me komen en processen op gang komen. In de sessie voel je echt een verandering ontstaan. Dus ik zou het echt iedereen aanraden. 

Nicole bedankt voor deze speciale ervaring! 😘

Groet Diana

“Ik ben zelf al langer in Reiki geïnteresseerd en hoop ook ooit ingewijd te worden. Daarom was ik ook heel blij dat ik een gratis Reikibehandeling bij Energie-ik won.

Het contact met Nicole verliep rustig en relaxed. Tijdens de behandeling voelde ik me ook heel ontspannen. Ook toen ik tussendoor werd gestoord kon ik de ontspanning makkelijk terug vinden.

Ik had hele warme handen en voelde het echt stromen in mijn lichaam. Ook moest ik veel gapen. Tijdens de behandeling probeerde ik geaard te blijven.

Mijn intentie was: meer in mijn kracht te gaan staan en de emoties van anderen bij hun te laten. Nicole richtte daar de Reiki-energie op. Zij maakte mijn aura schoon en compacter. Daarnaast plaatste zij energieën die mij beschermen tegen negativiteit van buitenaf en mijn eigen gedachten.

Prompt de volgende dag kreeg ik met een ingrijpende, emotionele situatie van een vriend te maken. Ik reageerde op een heel andere manier als ik van mijzelf gewend ben. Ik was erg met hen begaan, maar bleef heel rustig in deze voor mij moeilijke situatie. Ook was ik in staat om hun emoties bij hen te houden en ze werden geen onderdeel van mij. Ik voelde alleen mijn eigen emoties. Een hele bijzondere ervaring en heel waardevol voor mij om weer verder te kunnen groeien.

 

Ik raad het echt iedereen aan om Reiki te proberen!

Ingeborg”

Juni 2020

Via Facebook zag ik dat Nicole een nieuwe weg was ingeslagen met de opstart van Energie-ik.

Nieuwsgierig naar de ins en outs heb ik een aanvraag gedaan voor een Reiki behandeling. Nog nooit eerder had ik kennis gemaakt hiermee en via de app heeft Nicole me op weg geholpen. De energie vraag lag bij mij op mijn blaasproblematiek.

Tijdens de behandeling merkte ik de eerste 10 minuten dat ik moeite had met ontspannen. Hierna ontstond er in mijn buik een soort golvende beweging. Dit voelde absoluut niet onprettig en kwam een aantal keren terug.

Na de behandeling voelde ik me meteen lichter.

De communicatie met Nicole is laagdrempelig en ze geeft op een prettige wijze haar bevindingen terug van de behandeling.

Een aanrader, ook voor degenen die misschien nog wat sceptisch zijn, probeer het eens.

Klantreactie

Nicole heeft mij op een hele prettige manier kennis laten maken met Reiki.

Tijdens een sessie van 8 behandelingen merkte ik dat er meer rust kwam in zowel mijn hoofd als mijn lijf. Op afstand heeft Nicole energetisch contact met mij gemaakt en het voelde gaandeweg alsof ik van binnenuit werd gezuiverd. Hierdoor voel ik me nu veel rustiger en kan me beter concentreren. Het voelt alsof ik mijn prioriteiten beter kan stellen in mijn dagelijkse bezigheden. Kortom: het is de moeite waard om eens in contact te komen met Nicole van Energie-ik!

Groetjes anoniem

Lieve Nicole,
Wat een ervaring! Ik wist niet wat te verwachten....... Mijn beste vriendin heeft de reiki cursus gevolgd en ik vond het allemaal nogal zweverig klinken. Toch heb ik me na het horen van je filmpje opgegeven voor een reiki behandeling. Waarom? Nieuwsgierigheid en een nieuwe insteek op het herpakken van mijn kracht en energie om de gezonde levensstijl door te zetten. Beetje wie niet waagt wie niet wint. En ik werd ook nog uitgekozen. Best wel spannend.
Vanavond had ik de hele tijd het gevoel van gezonde spanning. Ik probeerde te ontspannen toen ik eenmaal op bed lag. Omdat ik niet goed wist wat te verwachten voelde dat een beetje ongemakkelijk. Maar toen je eenmaal gestuurd had dat je ging beginnen was de spanning weg.
Al na een paar tellen voelde ik een tinteling in mijn voeten. En dat trok langzaam als een warme gloed door mijn lichaam naar boven. Eenmaal bij mijn handen begonnen deze ook te tintelen. Hierna leek het in mijn hoofd ook te tintelen. Tijdens dit alles bleef de warme gloed door mijn lichaam stromen. En voelde ik veel liefde. Geliefd. Hierna viel ik bijna in slaap. Op een gegeven moment werd de warme gloed minder, net zoals de tintelingen. En wist ik dat je klaar was. Dit bleek ook te kloppen, want vlak hierna appte je dat je klaar was met de reiki. Ik ben even blijven liggen en stond versteld dat ik me zo gevoeld had.
Eenmaal onder voelde ik me erg fit en energiek. En bleven de tintelingen en beetje hangen in de handen en voeten. Het verslagje van jou kwam erg snel. En was echt herkenbaar. En ook wel beetje confronterend. Aangezien het zo goed klopte wat je gevoeld hebt. Werd er ook wat emotioneel van. Mijn sceptische ik is erg blij met deze ervaring en een stuk minder sceptisch. 
Heel erg bedankt voor de ervaring. En misschien ga ik het wel vaker doen als het ook nog werkt.
Groetjes Mariska

Vandaag heb ik bij Nicole een sessie gehad. Hier had ik geen voor oordelen over en liet het maar gewoon op mij afkomen. Toen de sessie begon voelde ik helemaal niks. Later voelde het alsof er iemand een soort kroon op mijn Hooft zetten. De dag naar deze sessie voelde ik me anders. Ik was frisser en had meer energie. Ook had ik een veel minder stress gevoel als de dagen daarvoor.

Na mijn mening heeft Nicole mij goed geholpen. Ook begeleid ze je goed hier in, en kun je alle vragen stellen die je wilt. Het was een leuke en bijzondere ervaring en zou het iedereen aanraden om het eens te proberen.

Klantreactie

Hoi Nicole,

Hiermee wil ik je berichten wat ik tijdens en na de behandeling voelde.  

Ik had mij teruggetrokken in de slaapkamer zodat ik niet afgeleid zou kunnen worden.

Het enigste wat ik je kan berichten is dat ik warme voeten kreeg.

Meer kan ik niet berichten dat was wat ik tijdens de behandeling voelde.

Klantreactie