Inwijding Chakra flush

 

𝓑𝓮𝓭𝓪𝓷𝓴𝓽 𝓿𝓸𝓸𝓻 𝓳𝓮 𝓪𝓪𝓷𝓿𝓻𝓪𝓪𝓰!

 

Nog even en je mag deze mooie afstandsinwijding ontvangen. Ik raad je aan om eerst het handboek helemaal door te lezen voordat je gaat beginnen met de inwijding.

 

De download van het handboek vindt je hier beneden. Daaronder vindt je aanvullende informatie over de chakra's.

Binnen 3 werkdagen ontvang je een mail waarin ik je meld dat de energie voor je klaar staat. Mocht je na 3 dagen nog geen bericht hebben gekregen, vraag ik je om eerst je spambox te controleren alvorens contact op te nemen met nicole@energie-ik.nl

In die mail vindt je ook de verdere informatie die je nodig hebt over het ophalen van de energie. 

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Chakra Flush Energie Ik
PDF – 432,6 KB 174 downloads

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Aanvullende informatie over de chakra's

 

Uitleg over de 7 chakra’s: De chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Er zijn zeven chakra’s en deze spelen allemaal een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elk chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Het zou ideaal zijn als alle chakra’s open zouden zijn en even actief want dan zou je lichamelijk en geestelijk in balans zijn. Helaas is dit meestal niet zo. Soms zijn chakra’s niet actief genoeg waardoor blokkades in de energie kunnen ontstaan en om dit te compenseren worden andere chakra’s juist overactief. Er zijn technieken om de chakra’s te stimuleren en hun werking in evenwicht te brengen. Je vind hier per chakra een beknopte uitleg. 

 

1e Chakra: Het Stuitchakra 

Het wortel- of stuitchakra geeft ons een basis en fundament en zorgt ervoor dat we stevig met de voeten op de aarde blijven staan. Het wortelchakra houdt verband met het zich thuis voelen en aanwezig zijn in situaties en in het hier en nu. Als deze chakra open is voel je je gegrond, stabiel en veilig. Je bent aanwezig in het hier en nu.
Is dit chakra te weinig actief, dan kun je angstig en nerveus, gebrek aan discipline, te mager of gehaast zijn. Is het daarentegen overactief, dan ben je wellicht materialistisch, hebzuchtig, zwaarlijvig of traag.

 

2e Chakra: Het Sexuele chakra 

Het tweede chakra: Dit chakra staat voor onze emotie en seksualiteit. Als dit chakra open staat, kun je je emoties vrij laten gaan en uiten zonder over emotioneel te worden. Je staat open voor intimiteit en bent gepassioneerd en levendig. Je weet wat je wilt. Levensvreugde en creativiteit vinden de basis in dit chakra en ook een gezonde omgang met seksualiteit: hartstocht en emoties worden niet onderdrukt, maar geuit. Stroomt de levensenergie evenwichtig door het tweede chakra, dan kun je je creatieve potentieel volledig tot uitdrukking brengen. Zelfverzekerdheid, vitaliteit en levenslust duiden erop dat dit chakra geactiveerd is.

Te weinig actief: frigide, stijfjes, afgepast, gesloten, kan niet genieten.
Overactief: overgevoelig, te emotioneel reageren, sexverslaving, dwangmatig gedrag.

 

3e Chakra: Het Zonnevlecht chakra

Het derde chakra: In het derde chakra staat het ego centraal. Hier draait het om zaken als wilskracht en zelfvertrouwen. Is deze chakra open dan heb je genoeg zelfwaardering en kun je spontaan reageren. Je kunt gevoelens toestaan zonder er door te worden overspoeld. Daarnaast staat deze chakra voor onze verbondenheid met andere mensen en voor het diep innerlijk weten dat je een unieke plaats in het universum hebt. Deze chakra is de zetel van eigenwaarde en een sterk ik-gevoel, wat nodig is om zelfverzekerd en doelgericht door het leven te gaan. Ook staat deze chakra samen met het tweede chakra voor creëren.

Te weinig actief: passief, besluiteloos, verlegen, weinig zelfvertrouwen
Overactief: dominant, agressief, overactief

 

4e Chakra: Het Hartchakra 

Het vierde chakra: Het hartchakra staat voor liefde, menselijkheid, geborgenheid en affectie. Als dit chakra open staat, is ben je meelevend en vriendelijk. Je bent dan in staat harmonieuze relaties aan te gaan. Liefde voor jezelf en je omgeving staan centraal in dit chakra. Het zorgt voor een liefdevol en ondersteunend contact met de ander.

Te weinig actief: verlegen, eenzaam, weinig gevoel voor anderen, bitter, kritisch
Overactief: afhankelijk, bezitterig, jaloers

 

5e Chakra: Het Keelchakra 

Het vijfde chakra:  Met een goed geopend keelchakra kun je jezelf uitdrukken, letterlijk of op artistiek & creatief  gebied. De verantwoordelijkheid nemen voor je persoonlijke behoeften vindt zijn oorsprong in het keelchakra. Het vijfde chakra verbindt het hartcentrum met het voorhoofdchakra en is hiermee de bemiddelaar tussen voelen en denken.

Te weinig actief: angst om te spreken.
Overactief: je praat teveel, kan niet luisteren

 

6e Chakra: Het 3e Oog 

Het zesde chakra: Intuïtie en fantaseren, inzicht en voorstellingsvermogen horen thuis in het 3e Oog chakra. Ook alles wat niet binnenkomt via je 5 gebruikelijke zintuigen, maar via je 6e zintuig, zoals helderwetendheid, heldervoelendheid, helderziendheid, etc. Dit chakra is de verbinding met de geestelijke wereld en intuïtieve kennis.

Te weinig actief: geen visie, geen inzicht, slecht geheugen, rechtlijnig,
Overactief: te veel in een fantasiewereld leven, kan hoofdpijn, nachtmerries, hallucinaties veroorzaken.

 

7e Chakra: Het Kruinchakra

Het zevende chakra:  Dit chakra verbindt de mens met zijn spiritualiteit en verlichting. Een geopend kruinchakra veroorzaakt een gevoel van diepe vrede en harmonie. Een besef dat je deel uitmaakt van een groter geheel en een diep innerlijk vertrouwen dat er een hogere macht is die van ons houdt en ons altijd geeft wat wij nodig hebben.

Te weinig actief: moeite met leren, niet open voor spiritualiteit, apathisch
Overactief: over intellectueel, verwarring, spiritueel verslaafd.