Inwijding Aura flush

 

𝓑𝓮𝓭𝓪𝓷𝓴𝓽 𝓿𝓸𝓸𝓻 𝓳𝓮 𝓪𝓪𝓷𝓿𝓻𝓪𝓪𝓰!

 

Nog even en je mag een afstandsinwijding ontvangen. Ik raad je aan om eerst het handboek helemaal door te lezen voordat je gaat beginnen met de inwijding.

 

De download van het handboek vindt je hier beneden. Daaronder vindt je nog aanvullende informatie over de aura.

Binnen 3 werkdagen ontvang je een mail waarin ik je meld dat de energie voor je klaar staat.

In die mail vindt je ook de verdere informatie die je nodig hebt over het ophalen van de energie

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Aura Flush Energie Ik
PDF – 302,8 KB 166 downloads

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Aanvullende informatie over de aura

 

Een aura is meer dan een verzameling van kleuren rondom dieren en mensen. Een aura is een natuurlijk energieveld. Ieder mens heeft dit energieveld om zich heen en bestaat uit diverse lagen. Alles wat leeft straalt namelijk energie uit. Ieder mens, elke plant en elk beestje. Dit energieveld is niet te zien, maar wel te voelen. De aura geeft ons welzijn aan. De aura is in feite een spiegel van ons “innerlijk zijn”.

Wat doet een aura

Een aura is een ellips ofwel eivormig krachtveld. Dit krachtveld kan groot zijn, maar ook heel klein, flexibel of redelijk statisch. Hoe beter de conditie van het lichaam en de geest zijn, hoe sterker de aura is. Een sterkere aura heeft ook een krachtiger krachtveld en trilt ook veel sterker dan een zwakkere aura. De diverse kleuren van een aura geven ons welzijn en persoonlijkheid weer en is daardoor per persoon zeer uniek.

Naast mensen hebben ook dieren en planten een energieveld. Het grote verschil tussen de aura van mensen, dieren en planten is dat de aura van een mens veel sterker en dynamischer is dan die van een dier of plant.

Hoe kan je een aura zien

Onze natuurlijke energieveld is op drie manieren te zien. Namelijk door een paranormale begaafde (helderziende), door het fotograferen middels de Kirelliaanse methode of door het te leren zien.

Waar bestaat een aura uit?

Een aura heeft verschillende auralagen. Deze auralagen liggen als een eivorm om je lichaam heen. Er zijn verschillende theorieën over de auralagen, hieronder vind je een beschrijving die uitgaat van 7 auralagen.

De eerste auralaag: het Etherisch Lichaam

De eerste laag van onze aura zit ongeveer 5 centimeter rondom ons lichaam. Wij zijn ook het sterkst verbonden met deze laag. Deze laag onderhoud onze warmtehuishouding. Het etherisch lichaam is gemakkelijk te zien, ook voor de mensen die ‘geen aura kunnen zien’. De kleur van de aura is blauwachtig wit en is beste te zien bij gedimd licht. Het Etherisch Lichaam heeft alle eigenschappen en onderdelen van het fysieke lichaam.

De tweede auralaag: het Emotionele Lichaam

Het Emotionele Lichaam ligt om het Fysieke Lichaam heen. De dikte van deze laag ligt tussen de vijf en acht centimeter. Deze laag is verbonden met onze emoties en gevoelens. De structuur van deze auralaag wordt meestal omschreven als wolkachtig. De kleur van de auralaag is verschillend. Dit komt doordat de kleur afhankelijk is van de emotionele toestand van iemand. Iemand die slecht om kan gaan met emoties heeft een doffe donkere auralaag.

De derde auralaag: het Mentale Lichaam

Het Mentale Lichaam omgeeft het Emotionele Lichaam. De derde auralaag is ongeveer 10 tot 15 centimeter dik. Deze laag is verbonden met het verstand, denkprocessen en gedachten. In een perfecte toestand is deze auralaag citroengeel. Echter wordt deze laag door bijna niemand waargenomen.

De vierde auralaag: het Astrale Lichaam

De vierde laag vormt de laag tussen de fysieke en de spirituele wereld. De dikte van deze laag is zo’n 30 centimeter. De auralaag is in pasteltinten wanneer deze laag in ideale toestand is. Via het Astrale Lichaa kunnen we ons verbinden met de mensen om ons heen waar we veel van houden. Hierdoor raken we zelfs op verre afstanden met elkaar verbonden.

De vijfde auralaag: het Etherisch-causale Lichaam

Deze laag is kleurloos. De dikte van deze laag is ongeveer 15 centimeter. Het Etherich-causale lichaam is de spirituele component van de eerste auralaag, het Etherisch Lichaam. Als iemand fysiek is, kan dat komen door emotionele blokkades. Door genezing met bijvoorbeeld klanken kan iemand genezen.

De zesde Auralaag: het Universele Liefdelichaam

De laag van het Universele Liefdelichaam is zilverkleurig. Deze auralaag is zo’n 20 centimeter dik. Met deze laag kunnen we contact maken met het Universum, de Kosmos, God of wat dan ook. Deze zesde laag kan worden opgeladen door te rusten. Bijvoorbeeld middels meditatie, het luisteren naar muziek of in de natuur verblijven.

Zevende Auralaag: het Causale Lichaam

De laag van het Causale Lichaam bestaat uit goudkleurige draden. Deze auralaag is tussen de 20 tot 25 centimeter dik. Het Causale Lichaam beschermt de aura tegen negatieve invloeden die van buitenaf komen. Ook met deze laag kun je contact leggen met iets hogers dan jijzelf.