Welkom bij deze challenge

"DONDER NU MAAR OP, IK WIL RUST IN MIJN KOP!"

 

Vragen vooraf.

 

Aan verandering gaat een stukje bewustwording vooraf. Met behulp van deze vragen wil ik je vragen eens wat langer stil te staan bij die onrust in je hoofd. 

 

Onrust is een onprettig gevoel. En de meeste mensen zijn geneigd om allerlei manieren te gaan zoeken om dat onprettige gevoel weg te drukken. Hoe ga jij er mee om?

 

Maar juist door dat wegdrukken wordt het groter en groter. Pas als je er aandacht aangeeft creëer je de mogelijkheid om het op te lossen.

Vandaar dus deze actie van mij naar jou, als voorbereiding op de challenge.

De vragen:

Challenge Vragen Vooraf
Word – 318,3 KB 190 downloads

Ik zal je alvast iets leuks verklappen. Op alle dagen van de challenge zal je een werkboek ontvangen. Om je een beetje te ondersteunen om er actief mee aan de slag te gaan, daag ik je uit. Stuur je jouw ingevulde werkboeken, inclusief deze vragen, per mail aan mij, dan maak je kans op een afstands-Reiki-behandeling, welke je in elk geval nog meer rust en ontspanning zal bieden en zal helen wat er geheeld mag worden.

Stuur dus vooral je werkboeken en vragenlijst, uiterlijk op 30 sept 19:00uur, naar me toe!

 

En verder wil ik je nog even attenderen op een blog dat ik eerder schreef. Ik denk dat dit heel relevant is voor het thema van de challenge. Het gaat over zelfliefde, wat naar mijn mening de basis van een gelukkig en energiek leven is, waar ontspanning en zachtheid de boventoon voert.

Klik hier om naar het blog te gaan.

Warme groet,

Nicole

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.