Holistische Reiki behandeling

Reiki zorgt ervoor dat de verbinding met de universele energie hersteld wordt. Een Reiki therapeut kan je helpen de energie weer vrij, dus zonder blokkades, te laten stromen. Je zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd en je holistische niveaus worden in balans gebracht. Daar kikker je van op, op lichamelijk, mentaal,  emotioneel, spiritueel en energiek vlak. De Reiki- energie vindt zijn eigen weg in datgene wat op dat moment nodig is en aangepakt mag worden.

Als Reiki-therapeut ga ik op zoek naar de onderliggende angel van je probleem en ben ik veelal in staat deze voor je op te lossen in 3 tot 5 behandelingen. Als mijn verwachtingen hierover anders zijn zal ik dat open en eerlijk met je communiceren.

 

Het is zeer fijn en bevrijdend om een Reiki-behandeling te ontvangen. Geef jezelf eens zo'n energie-cadeautje. 

 

Meer informatie over Reiki lees je hier.

 

De Reiki-energie zal zijn eigen weg zoeken in lichaam en geest van de ontvanger, naar de plaatsen waar deze nodig wordt geacht. Zo kan het lichaam terug in balans komen en herstellen.

Hierdoor zullen kwalen en pijnen verminderen of zelfs verdwijnen. Er komt zowel fysiek als emotioneel meer harmonie voor de ontvanger, mits deze openstaat voor het laten doorstromen van deze universele energie. De Reiki-energie werkt intens ontspannend.

Reiki helpt je om je weer in jezelf te verankeren

en vergroot je levenskwaliteit

 

Reiki kan zeker niet alle ziekten genezen, maar het levert wel verlichting van klachten of pijn op. Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen vrijkomen zodat de energie weer vrij(er) kan stromen. Hierdoor kunnen mensen zich ondanks hun ziekte zich een stuk beter gaan voelen.

Een energie-momentje voor jezelf en je daarna veel beter voelen!

De verschillende opties voor Reiki:

🤲  Reiki afstandsbehandeling

🤲  Reiki hands-on behandeling

🤲  Reiki gecombineerd met coaching

 

Het is ook mogelijk om een enkele sessie Reiki cadeau te geven. Neem contact met me op via het contactformulier voor meer informatie. 

 

Let op!

Reiki therapie is een alternatieve geneeswijzen en kan in medische situaties nooit een arts vervangen. Het kan wel een mooie aanvulling zijn. Ben je onder behandeling bij een arts of specialist? Vertel deze dan ook dat je deze therapie als aanvulling wilt gebruiken. Bij twijfel over jouw klachten, zal ik je altijd doorverwijzen naar een arts.

We bewaren je gegevens zoals in de privacyverklaring opgenomen: https://www.energie-ik.nl/privacy-statement