Doe mee aan deze gratis lente challenge!

 

Wil je jezelf reinigen van negatieve energie en lekkerder in je vel zitten?

Wil jij jouw optimale groeipotentieel benutten?

Wil jij flowen en sprankelen als nooit te voren?

Waarom zou je in het voorjaar alleen je huis schoonmaken?

 

Jij pikt het hele jaar daar overal energie op. Daar ben je je misschien niet van bewust, maar jouw energie connect met alles en iedereen in je omgeving. Er vindt een constante uitwisseling van energie plaats. Je kunt je voorstellen dat je lichaam en aura ook geregeld schreeuwen om een grote schoonmaak.

 

Tijd dus om niet alleen in je huis en tuin een voorjaarsschoonmaak te houden. Tijd dus om je aandacht te verleggen en overbodige en negatieve energie vaarwel te zeggen. Hoe beter je energie stroomt, hoe beter je je voelt in je lichaam. Hoe meer rust en balans je ervaart. De vermoeidheid verdwijnt. Je zit weer lekkerder in je vel en voelt de levenskracht stromen. Hoe meer je ook kan genieten van het mooie voorjaar en de voorjaarskriebels ten volle te benutten.

Voorjaarskriebels

 

Van alle seizoenen spreekt de lente bij de meeste mensen het meeste tot de verbeelding. De dagen worden langer en warmer. Hier hebben veel mensen al een tijdje naar uit gekeken. En je schudt dan ook graag de donkere en grauwe winter van je af. Je ziet het in de natuur er is ruimte voor groei en vernieuwing. Als je hebt toegegeven aan de bezinnende energie van de winter zijn er wellicht ook al tal van ideeën ontstaan. Deze kunnen nu als zaadjes gaan ontkiemen. Als je jezelf afstemt op die lente-energie ontstaat er balans. Je laat de energie voor je werken en je kunt tot bloei komen.

Ook in jezelf begint de vitale energie weer te stromen. Je kan merken dat je aan het begin van de lente vaak sneller wilt, dan hoe het gaat. Je voelt die hernieuwde energie zo bewust. Blijf geduldig en heb vertrouwen in de groei van je fundament. Het gaat om een opbouw van energie en hiervoor zijn sterke wortels erg belangrijk.

 

Je voelt je energiek, creatief en actief. Je ervaart een gezonde drang om te creëren. Om te leven. Helder denken, plannen en duidelijk keuzes maken gaan als vanzelf. In de meesten van ons is deze actieve energie (ook wel Yang energie) overvloedig aanwezig en is juist het ontspannen (Yin energie) dé dagelijkse uitdaging. Niet gek overigens, onze maatschappij is hierop ingericht. Voorjaarsschoonmaak, de tuin op orde, nieuwe kleding kopen, winterfiguur wegwerken. Alles staat in het teken van actie, en ‘niks doen’ wordt al snel bestempeld als nutteloos. De lente is bij uitstek een tijd waarin je jezelf vanuit enthousiasme gemakkelijk voorbij kunt rennen.

 

Me-time is dus een essentiële component om optimaal te kunnen genieten van de alles wat de lente je brengt. En door regelmatig uit de actiemodus te stappen voorkom je dat je doorschiet. Omdat ik weet dat het een lastig spanningsveld is tussen energie en rust. Omdat ik weet hoe lastig het is om uit je comfortzone te stappen. Soms hou je jezelf tegen om de groei te maken die je graag wilt. Je houdt oude en/of negatieve energie vast, die groei belemmert.

 

Je bent wellicht al gestart met het schoonmaken van je huis. Dan weet je ook hoe lekker het voelt als dat klaar is. Alle negativiteit verwijder je. Energie stroomt weer. Het voelt er licht en ruim. Je omgeving is weer in balans. 

Die balans wil jij ook! Toch?

Ik doe mee aan de challenge: "Energy clean up and flow"
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

ᴀʟs ᴊᴇ ᴊᴇ ᴊᴇ ᴀᴀɴᴍᴇʟᴅᴛ ɢᴀ ᴊᴇ ᴏᴏᴋ ᴀᴋᴋᴏᴏʀᴅ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴛ ᴠᴇʀᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ɢᴇɢᴇᴠᴇɴs ᴠᴏʟɢᴇɴs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴠᴀᴄʏᴠᴇʀᴋʟᴀʀɪɴɢ.

Herken je dit?

 

 

👉  De winter wil niet echt uit je lijf

👉  Lentekriebels, maar je hoofd loopt over

👉  Je wilt van alles doen, maar je hebt er de energie niet voor

👉  'S avonds is er niets gezelligs meer aan jou, je bent op.

 

Maar wil je dit het allerliefst?

 

 

👉   Jouw energie mag weer stromen

👉   Je draait je hand er niet voor om, je doet alles vanuit energie en flow

👉   Je mag niets doen, jij weet jouw balans te houden

👉   De dag biedt jou overvloed aan tijd en mogelijkheden en jij geniet         

        daarvan

Deze nieuwe challenge wordt een ware ontdekking van jouw eigen potentieel. Je kunt jezelf helemaal gaan ontdekken vanuit balans, door optimale rust en ontspanning te ervaren. De challenge zal voor jou de meest waardevolle bijdrage leveren die er op dit moment mogelijk is. Tijdens deze challenge bouw je aan een stevig fundament voor jezelf.

 

Op 11, 12, 14 en 15 april Live in de Facebookgroep, om 20.30uur 

En op 19 april een knallende afsluiting in de vorm van een healing circle

Van elke live komt een replay, zodat je de oefeningen en meditaties nog wat vaker kunt herhalen.

Het wordt mooi!

Het gaat je veel brengen!

 

Lees ook eens het bijbehorende blog.

Ik doe mee aan de challenge: "Energy clean up and flow"
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

ᴀʟs ᴊᴇ ᴊᴇ ᴊᴇ ᴀᴀɴᴍᴇʟᴅᴛ ɢᴀ ᴊᴇ ᴏᴏᴋ ᴀᴋᴋᴏᴏʀᴅ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴛ ᴠᴇʀᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ɢᴇɢᴇᴠᴇɴs ᴠᴏʟɢᴇɴs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴠᴀᴄʏᴠᴇʀᴋʟᴀʀɪɴɢ.

Ik ben Nicole Wijers ben, 47 jaar. Al de helft van mijn leven werkzaam als ergotherapeut in de revalidatie. Een heerlijk beroep, vind ik nog steeds.

 

Begin 2019 kwam ik een burn-out terecht. Achteraf heb ik al eerder in mijn leven periodes gekend dat ik op mijn tenen liep, maar gaf ik daar op tijd een praktische draai aan en kon ik weer door. Dit keer niet. Ik viel op alle fronten uit. 

 

Ik zocht hulp bij een POH. Kreeg tools aangereikt, ging zelf op zoek naar informatie op het internet. Ontdekte Reiki. Zo bouwde ik aan mijn herstel. Het was een hele zoektocht, nergens een volledig pasklaar antwoord. Maar ik krabbelde er langzaam boven op. Uit ervaring weet ik nu hoe groot het aandeel van een uitgebalanceerde dag is op een energiek en zonnig leven!

 

Wat in mijn hoofd bleef leven was de gedachte dat het me zo heerlijk leek om anderen te laten delen en hen te helpen met mijn opgedane kennis en ervaring. Misschien ooit, dacht ik toen nog. Maar toen kwam Corona. Zoals voor velen veranderde er daardoor heel veel. Voor mij bracht het ook positiviteit, in de vorm van thuis werken, eigen vrijheid, eigen regie hebben. En vooral rust!

 

In één keer zag ik het voor me. Een eigen bedrijf: Reiki en coaching voor hoogsensitive vrouwen. Mijn recent opgedane kennis en persoonlijke ervaring combineren met mijn kennis en kunde als ergotherapeut, rondom coaching en energiemanagement. Een ijzersterke combinatie. En heel kordaat ben ik per 14 juli 2020 met Energie-Ik gestart!

 

KLAAR VOOR JOU! Wil jij kennis maken met deze ijzersterke combinatie, stap dan heel laagdrempelig in in de mini-cursus. Wil je meer? Maak dan een vrijblijvende afspraak met me. We verhelderen jouw vraag, je ontvangt tips hoe je dit kunt bereiken en hoe ik je daarin kan ondersteunen. Plan hier een afspraak.

Veel gestelde vragen

 

Hoe werkt zo'n challenge precies?

Je krijgt toegang tot een besloten Faceook-groep, waarin ik live ga. Jij zorgt voor een rustig plekje waar je ongestoord deel kunt nemen. Daarna hoef je allen maar te ontvangen.

 

Voor wie is de challenge precies?

De challenge is in principe voor iedereen die graag meer energie wil en meer uit zijn/haar dag wil halen.

 

Hoe vaak is de challenge? Kan ik deze ook later volgen?

Er zijn 5 avonden gepland voor een live bijeenkomst. De opnames van deze lives blijven 30 dgn zichtbaar voor jou.

 

Kan ik beter niet even zelf uitzoeken hoe ik het met mijn energie moet doen?

Ik zou aanraden om aan de slag te gaan met jouw energie tijdens het volgen van deze challenge. Wanneer je zelf aan de slag gaat, gaat dat je meer tijd kosten dan wanneer actief meedoet en je de handvatten in deze challenge direct in de praktijk brengt. Zo zet je meteen de juiste stappen, verspil je geen tijd en ga je sneller resultaat zien.

 

Is er persoonlijke 1 op 1 begeleiding bij deze challenge?

Nee, die is er in principe niet. Je kan wel vragen stellen in de Facebook-groep. Mocht je toch hulp willen met jouw energie of behoefte hebben aan mijn persoonlijke feedback, dan is de training "Van overleven naar droomleven" zeer geschikt!

 

Ik ben bang dat ik er de energie niet voor heb.

Dit heeft alles te maken met goed energiemanagement. Dan is deze challenge juist iets voor jou! Als jij merkt dat je elke dag energieker en blijer wordt, dan zul je hier zeker genoeg energie voor over hebben. Bovendien zal het je steeds meer energie geven!

 

Ik doe mee aan de challenge: "Energy clean up and flow"
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

ᴀʟs ᴊᴇ ᴊᴇ ᴊᴇ ᴀᴀɴᴍᴇʟᴅᴛ ɢᴀ ᴊᴇ ᴏᴏᴋ ᴀᴋᴋᴏᴏʀᴅ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴛ ᴠᴇʀᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ɢᴇɢᴇᴠᴇɴs ᴠᴏʟɢᴇɴs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴠᴀᴄʏᴠᴇʀᴋʟᴀʀɪɴɢ.