Energie-ik

Energie vanuit intuïtieve kracht!

Energie-ik helpt drukke, hooggevoelige moeders middels pure hart-tot-hart trajecten

van denken en doen, naar voelen. Na afloop zijn zij in staat hun energie te

laten stromen en een geweldig, energiek droomleven te creëren!


Jij bent de spil in je gezin maar daar betaal je op dit moment wel een flinke rekening voor! Het gaat ten koste van jezelf.

 

Herken jij dit.....?

 

♥  Je hebt te weinig energie.

♥  Je bent niet die moeder die je graag wilt zijn.

♥  Je bent prikkelbaar.                                            

♥  Je komt niet aan de dingen toe die je wilt doen.

♥  Het is druk in je hoofd.                                       

♥  Je pikt alle emoties van iedereen op.

♥  Je voelt je vaak moe, geen idee waardoor.     

♥  Je voelt je onbegrepen of begrijpt jezelf misschien niet.

♥  Je heb moeite met loslaten.                                             

♥  Je voelt je verantwoordelijk voor je gezin.

♥  Alle ballen hooghouden lukt niet meer.                   

♥  Ligt er een burn-out op de loer?

wat een ervaring zo'n reiki behandeling

Meer recensies vindt je op Facebook:


Jij, als hoogsensitieve, werkende moeder (HSP) bent helemaal op! Het lukt je even niet om alle ballen hoog te houden. In jouw hectische gezin. Jij staat altijd voor iedereen klaar. Je wilt graag dat iedereen gelukkig en tevreden is. Je regelt en organiseert van alles. Wringt je in vele bochten. Dat gene wat je doet, daar ga je helemaal voor. Want je wilt dat het goed gaat met iedereen om je heen en dat je goed werk levert. Je hebt aan een half woord van de ander, genoeg en komt dan direct in actie. Je wilt hen ook niet teleurstellen. 

Je eigen karaktertrekken vindt je vaak maar lastig en ziet ze als negatief. Tegen anderen kijk je op, zij doen alles zo makkelijk of goed.

Eigenlijk heb je behoefte aan tijd en dingen voor je zelf. Hier gun je jezelf echter de tijd niet voor. Anderen komen op de eerste plaats bij jou. En als je dan tijd hebt, is je zin over en je energie op.

Misschien heb je zelfs het gevoel dat het buigen of barsten is, d'r op of d'r onder. Je hebt nog niet geleerd om jouw prachtige eigenschappen als HSP ten volle te benutten.

Daar help ik je graag bij. Klik hier voor meer informatie over Holistische Reiki behandeling en energiecoaching.


Stel je toch eens voor dat ........

Er ruimte is voor ME-time.

Je, ook naarmate de dag vordert, energiek voelt.

Je rust in je hoofd ervaart.

Je geen hinder van emoties en prikkels van buitenaf hebt.

Je begrijpt hoe jou brein en lijf functioneren.

Je afstand kunt nemen.

Je in staat bent om grenzen te stellen.

Je kunt genieten van iedereen en alles om je heen.

Je jezelf centraal stelt.

 

Energie-ik

Energiek-ik staat voor energiecoaching met een spiritueel tintje, al dan niet gecombineerd met energetische behandelingen zoals Holistische Reiki behandeling of Access Bars.

 

Energiecoaching

Heb je dagelijks een tekort aan energie en ben je daar helemaal klaar mee, dan is energiecoaching geschikt voor jou. Coaching is geschikt voor iedereen. Ik doe dat vanuit een holistische visie en de positieve psychologie. Dat betekent dat ik naar jou als geheel kijk; spiritueel, mentaal, emotioneel, energetisch en fysiek. En dat ik je vanuit je kracht benader. Ik ben er van overtuigd dat je dat antwoorden en de kennis al in huis bent, we moeten deze alleen nog even boven halen. Daarvoor is het vaak nodig om uit je hoofd te komen. Want dat is iets wat ons in deze moderne en snelle tijd vaak blokkeert. We zijn ons zelf een beetje kwijtgeraakt en moeten weer leren om van onszelf te houden, onszelf belangrijk te vinden en echt voor onszelf te kiezen. Jij staat centraal niet alleen tijdens onze gesprekken, maar ook in jou leven! Vanuit deze basis kun je alles bereiken wat je maar wilt!

 

Holistische Reiki Behandeling

In de loop van je leven ontstaan er blokkades in je lichaam. Dit kan al gebeuren doordat energie zich gaat ophopen als er simpel weg iets op je pad komt wat je niet leuk vindt. Hoe groter de ophoping wordt hoe groter de kans dat je er last van krijgt, b.v. in de vorm van energetische of lichamelijke klachten. Reiki laat je energie stromen en kan blokkades die in de loop van je leven ontstaan zijn, oplossen. Het is een prachtige universele energie die zijn weg in jou lichaam zoekt, en daar waar het nodig is zijn werk doet. Door Reiki toe te voegen aan jouw traject zal je energie in een stroomversnelling verbeteren, want soms is gewoon nodig die blokkade op te lossen voordat je verder kunt. 

De combinatie geeft je goud in handen!

 

Access Bars®

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte in je hoofd te ervaren, om je weer goed te voelen,  om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?
Access Bars zorgt onder meer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam. De Bars behandeling is ook een energetische behandeling, welke dus weer net op een ander niveau aangrijpt als de Reiki behandeling.

 

Intuïtief

In een eerste kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld tijdens een Energy-talk-sessie, stem ik intuïtief op je af en kan ik een goede inschatting maken welke van bovengenoemde pijlers, of combinatie ervan, jou bij je diepste verlangen brengt. Dit zal ik dan ook open en eerlijk met je communiceren en een inschatting maken hoeveel behandelingen of sessies er nodig zijn. Of het binnen het Energie-ik-Active-Reiki kan, of dat we het beter in een andere vorm kunnen gieten.

plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Waarom zou je voor mij kiezen?

Mijn kracht is dat ik reiki combineer met mijn jarenlange ervaring als ergotherapeut in de revalidatie (vanaf 1997). In die tijd heb ik met verdiept in energiemanagement, gesprekstechnieken en positieve gezondheid. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige. Ik luister heel goed naar wat je zegt, maar ook je non-verbale signalen, begrijp rationeel gezien wat jou drijft, maar ik voel ook de signalen van je lichaam. Mijn gewaarwording is erg sterk als hoogsensitief persoon. Ik werk met humor en vanuit rust. Soms kletsen we veel, maar ik kan ook samen met jou stil zijn om naar je diepe ik te luisteren. Als we daar behoefte aan hebben pakken we er een grote mok thee bij. Gesprekken kunnen online en fysiek plaatsvinden.

Mag ik je alvast inspireren? Lees hier mijn nieuwe blog

Waardevol tips voor jou, om te groeien naar een relaxed leven. Met jezelf, met je gezin en andere naasten. Adviezen met betrekking tot je energieniveau, je mindset en je levensstijl. 

Adviezen om jezelf centraal te stellen en te ontplooien tot je MAXIMALE POWER als HSP en/of moeder. Het leven waar jij van droomt!

Ben je tevreden? Ook in Coronatijden? Met 9 eenvoudige tips.

Hoe sta jij in het leven, tevreden of ontevreden en wordt dat nu beïnvloed door de coronamaatregelen? Wat is tevredenheid eigenlijk? Tevredenheid is “een gemoedstoestand waarbij het individu niet meer verlangt dan er reeds aanwezig is”, volgens Wikipedia. Dat klinkt als de ideale situatie waarin je niets meer te wensen hebt. Hoe klinkt dat? Rustig?

Lees meer »

Krachtig de herfst door!

In elk seizoen heeft invloed op je, op je lichaam, je gevoel, je emotie en je energie. Elk seizoen heeft dan ook zijn eigen kenmerken en energie. In de herfst hoor ik vaak mensen zeggen dat ze het moeilijk hebben, ze kijken op tegen de komende maanden. Ze zijn uit balans en hebben minder zin om dingen te doen of op te pakken. Ik ga op onderzoek uit. Het lijkt ook wel of hoogsensitieve mensen daar nog wat meer last van hebben. Veel HSP’s slepen zich door de herfst en winter heen. Wat doet de herfst dan op je energie en is het echt nodig om je somber te voelen? Misschien kun je er wel invloed op uitoefenen!

Lees meer »

Liefde vanuit je hart

In mijn eerdere blog schreef ik al dat ik denk dat zelfliefde de belangrijkste basis is om jezelf goed en energiek te voelen. Dat kun je hier terug lezen. In het blog dat nu voor je ligt, ga ik een stapje verder: liefde vanuit je hart.

Lees meer »

Zacht werken

Deze mooie term ontdekte ik toen ik de podcasts van Ellen de Lange-Ros, “Een zaak van energie”, luisterde. Zij bedacht deze als tegenstelling van hard werken, omdat werkstress een steeds groter wordend probleem is.

Lees meer »

Hoogsensitiviteit en piekergedachten, 8 tips

’S avonds op de bank kun je bepaalde gedachten maar niet loslaten. Gedachten over zaken die er gebeurd zijn, waarbij je jezelf “afvraagt stelt “wat als….”. Gedachten over wat nog komen gaat “hoe dan…..”. Gedachten flitsen op en neer, gaan van de hak op de tak. Het lukt je niet om ze van je af te zetten. Het maakt het ook lastig om je focus op één ding te leggen. Ze leiden je af. Het voelt druk in je hoofd.

Lees meer »

Intuitie en hoogsensitief zijn

Kan het zijn dat ik geen intuïtie heb? Is intuïtie iets zweverigs? Allebei volmondig NEE! De antwoorden op deze vragen en meer vind je in onderstaand blog. En daarnaast maak ik de koppeling met je hoogsensitief zijn.

Lees meer »

Beperkende gedachten

Het idee voor dit blog ontstond toen ik vorige week bedacht dat het ook leuk is om wekelijks een Facebook-live te doen. Daarop ontstond er in mijn lijf een hele discussie met allerlei argumenten voor en tegen. Ik vroeg me af wat er dan toch eigenlijk gebeurd op zo'n moment. Deze informatie deel ik graag met je. Ik ga er vanuit dat jij  dit gevoel herkent. Niet weten wat te doen, welke keuze te maken. Niet weten waar het gevoel of je reactie vandaan komt. Doordat je hoogsensitief bent ervaar je dit nog eens veel intenser en zul je geneigd zijn om vooral vanuit het gevoel van de ander te denken. Dat maakt het nog complexer.

Lees meer »

Hou jij van jezelf?

Denk je wel eens na over deze vraag? Hoe komt het nu dat je wel of niet van jezelf houdt? En is dit dan bij een hoogsensitief persoon anders als bij andere mensen? Welke gevolgen heeft het als je niet van jezelf houdt en kun je daar dan verandering inbrengen? Ben jij hoogsensitief en worstel jij met de daarbij behorende karaktertrekken dan vind je in dit blog een aantal antwoorden die voor jou een positief effect gaan hebben. Jou als HSP in je kracht en energie helpen zetten.

Lees meer »

Hoe is het met jouw energie gesteld?

Energie, een woord wat je heel makkelijk in je mond neemt. Maar heb je er al eens bij stil gestaan wat energie eigenlijk is. Het is een ongrijpbaar iets. En sta je er wel eens bij stil hoe het met jouw energielevel gesteld is en welke gevolgen dat voor je heeft? En ben jij hoogsensitief wat betekent energie dan? In dit artikel ga ik je antwoord op deze vragen geven; de term energie voor je verduidelijken en uitleggen welke gevolgen je energieniveau voor jou heeft, en ook de link met hoogsensitiviteit leggen.

Lees meer »

HSP: Gebruik je fantasie voor meer energie

De vakantie is weer achter de rug. Gelukkig heb je volop genoten. Je neemt je voor om de vakantiemodus zo lang mogelijk vast te houden. Die voelt voor jou als hoogsensitief persoon waarschijnlijk heel goed. Echter al snel zit je weer in je gewone, oude, vertrouwde ritme en lijkt de vakantie een eeuwigheid geleden. Gewoontes zijn namelijk heel sterk. Je stapt weer in je oude routines en patronen en je neemt de daarbij behorende emoties, vermoeidheid, overprikkeling en eventuele stress al snel weer voor lief. Maar is dat wat jij wilt?

Lees meer »

Hoogsensitief en met je gezin op vakantie

Is vakantie voor jou relaxed. Kun je genieten van de welbekende vakantie”voorpret”? In eens 24/7 samen met je gezin. Kies je ervoor om op vakantie te gaan of blijf je liever thuis? Hoe bereid je je voor en hoe zorg je goed voor jezelf? Zodat jij na de vakantie ook uitgerust bent in plaats van overprikkeld. Welke fase van de vakantie is voor jou lastig, of meerdere. De keuze, de voorbereiding, de reis, het verblijf en/of het vertrek met thuiskomst en alles wat daar bij hoort. Voor elke HSP is dat weer anders.

Lees meer »

Gratis e-book

Dat wil je niet meer. Je wilt het anders gaan doen! In dit gratis e-book vind je wel 10 praktische tips, die jou gaan helpen om een nieuw pad te bewandelen. Dit pad dat leidt naar jouw "nieuwe ik". Op weg naar HSP POWER vol ENERGIE! Onderweg leer jij hoe je invloed uit kunt oefenen op hoe jij je voelt. Dus ben jij klaar voor de volgende stap? Klaar om een energiek leven tegemoet te gaan? Klaar om jezelf ook iets te gunnen? Klaar om voor jezelf net zo goed te zorgen als voor je gezin en de mensen om je heen? Wordt hier jouw eigen energiecoach!

Download dan NU dit gratis e-book!

"Pak de regie over jouw energie" geeft je tips over hoe je voorkomt dat je energie verliest en hoe je jezelf weer kunt opladen. Dit waardevolle boek helpt je, stappen te zetten je energie te beïnvloeden en daarmee naar jouw next level te gaan.

Jij wilt toch ook lekker in je vel zitten, een rustige en kalme moeder zijn en leuke dingen doen, kortom rondlopen met een glimlach op je gezicht.

 

Meld je nu aan, dan ontvang je wekelijks een blog en andere waardevolle informatie in je mailbox!

gratis e-book met 10 tips voor meer energie en een gelukkig leven. Neem hier zelf regie in.
Ja, ik ontvang graag het e-book! Je ontvangt wekelijks tools en tips om meer energie te krijgen.

ᴀʟs ᴊᴇ ᴊᴇ ᴊᴇ ᴀᴀɴᴍᴇʟᴅᴛ ɢᴀ ᴊᴇ ᴏᴏᴋ ᴀᴋᴋᴏᴏʀᴅ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴛ ᴠᴇʀᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ɢᴇɢᴇᴠᴇɴs ᴠᴏʟɢᴇɴs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴠᴀᴄʏᴠᴇʀᴋʟᴀʀɪɴɢ.


 

De klaproos

Een klaproos is mooi.

Een geplukte klaproos is echter kwetsbaar.

Hij verliest zijn stevigheid.

Invloeden van buitenaf hebben veel impact.

 

Voel jij je soms ook zo? 

 

Maar zolang de klaproos in het veld staat.

Stevig verankerd, zijn wortels diep in de grond.

Is hij krachtig.

Is hij prachtig.

Heeft hij kleur.

 

Wil jij je als een klaproos in het veld voelen?

Dan ben je hier op de juiste plaats!

Reiki behandeling en Energiecoaching