Omarm wie je bent, selflove challenge

 

Zelfliefde is onmisbaar voor jouw mentale, emotionele en spirituele welzijn!

 

Als er veel negativiteit in je hoofd is, dan heeft dat een negatieve invloed op de energiestroom in je lichaam. Een positieve geest laat de energie in jezelf weer lekker stromen, waardoor je je veel beter voelt. Je zelfbeeld wordt positief waardoor je je gelukkiger en over all positiever voelt. Het geeft je weer nieuwe, sprankelende energie. Daarnaast slaap je beter en kun je weer helder denken. Het geeft ook rust in je hoofd. Het contact met mensen zal verbeteren en je zult merken dat je efficiënter werkt.

Met zelfliefde geef je aandacht aan jezelf en dat is beslist niet egoïstisch. Zelfliefde zal leiden tot minder stress en meer ontspanning. Het zal ook jouw immuunsysteem versterken. Zo zal zelfliefde jouw gehele welzijn en gezondheid ten goede komen.

Onthoud: jij bent levenskracht, jij bent liefde! Jij bent het waard om je fantastisch goed te voelen!

Reactie van een deelnemenr:

๐“˜๐“ด ๐“ฟ๐“ธ๐“ท๐“ญ ๐“ฑ๐“ฎ๐“ฝ ๐“ฑ๐“ฎ๐“ฎ๐“ต ๐“ฎ๐“ป๐“ฐ ๐“ฏ๐“ฒ๐“ณ๐“ท ๐“ธ๐“ถ ๐“ฒ๐“ฎ๐“ญ๐“ฎ๐“ป๐“ฎ ๐“ธ๐“ฌ๐“ฑ๐“ฝ๐“ฎ๐“ท๐“ญ ๐“ฎ๐“ฎ๐“ท ๐“ท๐“ฒ๐“ฎ๐“พ๐”€๐“ฎ ๐“ฌ๐“ฑ๐“ช๐“ต๐“ต๐“ฎ๐“ท๐“ฐ๐“ฎ

๐“ฝ๐“ฎ ๐“ต๐“ฎ๐”ƒ๐“ฎ๐“ท ๐“ฎ๐“ท ๐“ถ๐“ฎ ๐“ญ๐“ช๐“ช๐“ป ๐“ถ๐“ฎ๐“ฎ ๐“ซ๐“ฎ๐”ƒ๐“ฒ๐“ฐ ๐“ฝ๐“ฎ ๐“ฑ๐“ธ๐“พ๐“ญ๐“ฎ๐“ท. ๐“—๐“ฎ๐“ฝ ๐”ƒ๐“ธ๐“ป๐“ฐ๐“ญ๐“ฎ

๐“ฎ๐“ป๐“ฟ๐“ธ๐“ธ๐“ป ๐“ญ๐“ช๐“ฝ ๐“ฒ๐“ด ๐“ถ๐“ฎ๐“ฎ๐“ป ๐“ช๐“ช๐“ท ๐“ถ๐“ฎ๐”ƒ๐“ฎ๐“ต๐“ฏ ๐“ญ๐“ช๐“ฌ๐“ฑ๐“ฝ ๐“ญ๐“ช๐“ท ๐“ช๐“ท๐“ญ๐“ฎ๐“ป๐“ผ. ๐““๐“ช๐“ฝ ๐“ฟ๐“ธ๐“ฎ๐“ต๐“ฝ ๐“ฐ๐“ธ๐“ฎ๐“ญ.

Gedurende 21 dagen ontvang je in de vroege ochtend een opdracht.

Je bepaalt zelf wanneer jij de tijd neemt om met deze oefening aan de slag te gaan.

Na afloop blijven de opdrachten nog twee maanden beschikbaar,

zodat je oefeningen nog eens terug kunt zoeken en herhalen.

Op deze manier haal je nog meer waarde uit de challenge.

๐“˜๐“ท๐“ฟ๐“ฎ๐“ผ๐“ฝ๐“ฎ๐“ป๐“ฒ๐“ท๐“ฐ:

Jouw commitment aan jezelf en 1 euro per dag.

Ik doe mee aan de Valentijns-challenge voor meer zelfliefde en ontvang 7 euro korting
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Zelfliefde.

 

Wat betekent het voor jou? Vraag je jezelf weleens af of je blij bent met jezelf? Zie je ook de mooie en goede kanten van jezelf? Of denk je veelal negatief over jezelf? Als het laatste het geval is, kan dit leiden tot een negatief zelfbeeld. Om dit te veranderen is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Wees lief voor jezelf, maar wees ook bewust van jezelf. Makkelijker gezegd als gedaan..... Om jou hierbij te helpen, ontvang je tijdens de selflove challenge 21 dagen lang, dagelijks een video- of audiofragment. Op allerlei manieren ondersteun ik je om die liefde voor jezelf weer terug te vinden. Waardoor jouw zelfvertrouwen groeit, je nieuwe energie voelt, je zelfbeeld verbeterd, je minder stress ervaart, je beter kunt slapen, je je makkelijker kunt ontspannen en vanuit die ontspanning functioneert, je meer geluk ontvangt, er rust in je hoofd ontstaat en bovendien is het heel gunstig voor je immuunsysteem en dus je gezondheid!

Liefde is alles! Liefde is een grote drijfveer, een levensbehoefte, een voorwaarde etc. Wij zijn liefdevolle wezens, al ziet het er niet altijd zo uit. We hebben allemaal de behoefte om liefde te ervaren, we willen allemaal dat er van ons gehouden wordt.

Het meest waardevolle cadeau dat je jezelf kunt geven is ZELFLIEFDE. De belangrijkste relatie is die met jezelf!

Zelfliefde betekent dat je jezelf waardeert en respecteert. Dat je jezelf accepteert zoals je bent, met al je minder fraaie kanten, want die hebben we allemaal. Niemand is perfect en dat is dus precies goed. Het betekent dat je jezelf geluk gunt. Dat je goed voor jezelf zorgt, opkomt voor jezelf wanneer dat nodig is. Dat je liefdevol bent naar jezelf.

Zelfliefde is de basis van alles. De relatie met jezelf is immers de belangrijkste relatie die je ooit zult hebben en bovendien de enige die ook echt je hele leven duurt.

๐Ÿ‘‰   Ben jij een tikkeltje perfectionistisch? Wil je het graag altijd zo goed mogelijk doen, maar voel je je niet niet altijd goed genoeg? Ben jij iemand die fouten maken lastig vind? Ontwikkel en vergroot dan je zelfliefde!

 

๐Ÿ‘‰   Heb je moeite met vriendschappen en relaties? Voel je je vaak alleen of zielig? Ontwikkel en vergroot dan je zelfliefde!

 

๐Ÿ‘‰   Zie je bij jezelf veel waar je niet tevreden over bent? Schilder je jezelf negatief af? Ben je ontevreden over je lichaam? Durf je geen ruimte te geven aan aan je fouten, tekortkomingen en imperfecties? Ontwikkel en vergroot dan je zelfliefde!

 

๐Ÿ‘‰   Heb je vaak last van angsten? Is je focus overwegend negatief? Ontwikkel en vergroot dan je zelfliefde!

 

๐Ÿ‘‰   Slaap je slecht? Heb je last van stress of een druk hoofd? Ontwikkel en vergroot dan je zelfliefde!

Doe dan mee aan de 21 daagse challenge! In die 21-dagen vindt er een grote transformatie plaats, omdat dit de tijd is die nodig is om je cellen te vernieuwen. Gedurende de 21 dagen worden hersencellen met de oude imprint van niet goed genoeg zijn vervangen door nieuwe cellen met zelfliefde informatie. Daarmee zit zelfliefde al heel stevig in jouw brein verankerd! Meld je snel aan en ontvang dagelijks verschillende tools waar je mee aan de slag kunt. Dit kost je slechts 1 euro per dag.

Zelfliefde, of het gebrek eraan is een groot thema binnen mijn praktijk. Heel verwonderlijk is dat niet. We leven in een complexe, waanzinnige wereld waarin alles mogelijk is. Aan de andere kant ligt de lat zeer hoog, streven we naar perfectie, geloven in de maakbaarheid van alles en kunnen we maar moeilijk omgaan met wat niet mooi, lelijk, niet succesvol of pijnlijk is. We leven vooral vanuit ons hoofd en zijn zo streng en hard voor onszelf en elkaar. Effectief omgaan met emoties en gevoelens is ons als kind niet geleerd, we reageren vaak primair en gunnen elkaar het licht niet in de ogen. Er is een groot gebrek aan empathie, vertrouwen, zelfreflectie en…liefde. Zelfliefde krijgen de meeste mensen niet van hun ouders mee. Terwijl het onmisbaar is. Nogmaals het is de basis van alles, de basis van je bestaan.

HSP en zelfliefde

Hooggevoelige mensen lijken meer moeite te hebben met zichzelf liefhebben. Ze zijn vaak sterk op een ander gericht waardoor ze zichzelf vergeten. Ze voelen de ander feilloos aan. Ze zorgen goed voor de ander, maar niet zo goed voor zichzelf. Ze zetten met gemak een ander voor zichzelf, en daardoor is het vaak ook lastiger om met anderen om te gaan. Ze raken zichzelf kwijt in verbinding met de ander en vergeten hun zelfliefde. 

En wat proberen we hier allemaal een invloed op uit te oefenen. We willen meer van liefde. We proberen de emoties te forceren. Angst onderdrukken we en we zijn massaal op zoek naar liefde. Vaak buiten onszelf. Als de mensen om ons heen ons lief vinden, dan geloven we het pas. We missen vaak een stukje zelfliefde wat maakt dat we buiten onszelf op zoek gaan naar iemand die voor ons kan bevestigen dat we lief zijn en het goed doen.

Pas als we in onszelf gaan geloven en onszelf lief gaan vinden no matter what, als liefde overheerst in onszelf maakt het niet meer uit wat een ander van ons vindt. Het maakt dan niet uit of een ander jou lief vindt of het niet eens is met wat je doet, want dat maakt geen verschil in wat je voor jezelf voelt. Dan is er balans

Ik doe mee aan de Valentijns-challenge voor meer zelfliefde en ontvang 7 euro korting
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Ik ben Nicole Wijers ben, 47 jaar. Al de helft van mijn leven werkzaam als ergotherapeut in de revalidatie. Een heerlijk beroep, vind ik nog steeds.

 

Begin 2019 kwam ik een burn-out terecht. Achteraf heb ik al eerder in mijn leven periodes gekend dat ik op mijn tenen liep, maar gaf ik daar op tijd een praktische draai aan en kon ik weer door. Dit keer niet. Ik viel op alle fronten uit. 

 

Ik zocht hulp bij een POH. Kreeg tools aangereikt, ging zelf op zoek naar informatie op het internet. Ontdekte Reiki. Zo bouwde ik aan mijn herstel. Het was een hele zoektocht, nergens een volledig pasklaar antwoord. Maar ik krabbelde er langzaam boven op. Uit ervaring weet ik nu hoe groot het aandeel van een uitgebalanceerde dag is op een energiek en zonnig leven!

 

Wat in mijn hoofd bleef leven was de gedachte dat het me zo heerlijk leek om anderen te laten delen en hen te helpen met mijn opgedane kennis en ervaring. Misschien ooit, dacht ik toen nog. Maar toen kwam Corona. Zoals voor velen veranderde er daardoor heel veel. Voor mij bracht het ook positiviteit, in de vorm van thuis werken, eigen vrijheid, eigen regie hebben. En vooral rust!

 

In één keer zag ik het voor me. Een eigen bedrijf: Reiki en coaching voor hoogsensitive vrouwen. Mijn recent opgedane kennis en persoonlijke ervaring combineren met mijn kennis en kunde als ergotherapeut, rondom coaching en energiemanagement. Een ijzersterke combinatie. En heel kordaat ben ik per 14 juli 2020 met Energie-Ik gestart!

 

KLAAR VOOR JOU! Wil jij kennis maken met deze ijzersterke combinatie, stap dan heel laagdrempelig in in de mini-cursus. Wil je meer? Maak dan een vrijblijvende afspraak met me. We verhelderen jouw vraag, je ontvangt tips hoe je dit kunt bereiken en hoe ik je daarin kan ondersteunen. Plan hier een afspraak.

Veel gestelde vragen

 

Hoe werkt zo'n challenge precies?

Je krijgt toegang tot een besloten Faceook-groep, waarin ik live ga. Jij zorgt voor een rustig plekje waar je ongestoord deel kunt nemen. Daarna hoef je allen maar te ontvangen.

 

Voor wie is de challenge precies?

De challenge is in principe voor iedereen die graag meer energie wil en meer uit zijn/haar dag wil halen.

 

Hoe vaak is de challenge? Kan ik deze ook later volgen?

Er zijn 5 avonden gepland voor een live bijeenkomst. De opnames van deze lives blijven 30 dgn zichtbaar voor jou.

 

Kan ik beter niet even zelf uitzoeken hoe ik het met mijn energie moet doen?

Ik zou aanraden om aan de slag te gaan met jouw energie tijdens het volgen van deze challenge. Wanneer je zelf aan de slag gaat, gaat dat je meer tijd kosten dan wanneer actief meedoet en je de handvatten in deze challenge direct in de praktijk brengt. Zo zet je meteen de juiste stappen, verspil je geen tijd en ga je sneller resultaat zien.

 

Is er persoonlijke 1 op 1 begeleiding bij deze challenge?

Nee, die is er in principe niet. Je kan wel vragen stellen in de Facebook-groep. Mocht je toch hulp willen met jouw energie of behoefte hebben aan mijn persoonlijke feedback, dan is de training "Van overleven naar droomleven" zeer geschikt!

 

Ik ben bang dat ik er de energie niet voor heb.

Dit heeft alles te maken met goed energiemanagement. Dan is deze challenge juist iets voor jou! Als jij merkt dat je elke dag energieker en blijer wordt, dan zul je hier zeker genoeg energie voor over hebben. Bovendien zal het je steeds meer energie geven!

 

Ik doe mee aan de Valentijns-challenge voor meer zelfliefde en ontvang 7 euro korting
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

แด€สŸs แดŠแด‡ แดŠแด‡ แดŠแด‡ แด€แด€ษดแดแด‡สŸแด…แด› ษขแด€ แดŠแด‡ แดแดแด‹ แด€แด‹แด‹แดแดส€แด… แดแด‡แด› สœแด‡แด› แด แด‡ส€แดกแด‡ส€แด‹แด‡ษด แด แด€ษด แดŠแดแดœแดก ษขแด‡ษขแด‡แด แด‡ษดs แด แดสŸษขแด‡ษดs แดษชแดŠษด แด˜ส€ษชแด แด€แด„สแด แด‡ส€แด‹สŸแด€ส€ษชษดษข.