Ontdek de Magie van Maandelijkse Energiepakketjes 24/25

Ben jij een hoogsensitief persoon (HSP) die op zoek is naar meer balans, rust en innerlijke kracht in je dagelijkse leven? 🌿 Welkom bij onze Energiepakketjes, speciaal ontworpen om jou te ondersteunen en te versterken.

"𝓓𝓮 𝓻𝓮𝓪𝓭𝓲𝓷𝓰 𝓮𝓷 𝓼𝓽𝓮𝓷𝓮𝓷 𝓰𝓮𝓿𝓮𝓷 𝓶𝓮 𝓮𝓵𝓴𝓮 𝓶𝓪𝓪𝓷𝓭 𝓱𝓸𝓾𝓿𝓪𝓼𝓽

𝓮𝓷 𝓲𝓴 𝓵𝓪𝓪𝓽 𝓶𝓮 𝓮𝓻 𝓭𝓸𝓸𝓻 𝓼𝓽𝓾𝓻𝓮𝓷 𝓮𝓷 𝓼𝓽𝓮𝓾𝓷𝓮𝓷."

Als HSP weet je hoe belangrijk het is om je energie te beschermen en in balans te blijven. Daarom bieden wij een uniek jaarabonnement op onze Energiepakketjes, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met elke maand een nieuwe verrassing, kun je genieten van de voordelen van helende energie en spirituele begeleiding.

 

Wat kun je elke maand verwachten?

 

🔮 Een Helende Orakelkaartreading Elke maand ontvang je een gedetailleerde orakelkaartreading die je helpt inzicht te krijgen in je huidige situatie en je begeleidt op je spirituele pad. Laat de wijsheid van de kaarten je inspireren en ondersteunen.

💎 Een Prachtige Edelsteen met Uitgebreide Uitleg Je ontvangt een zorgvuldig geselecteerde edelsteen, compleet met uitleg over de unieke eigenschappen en de manier waarop deze jou kan helpen. Of het nu gaat om bescherming, balans of heling, elke edelsteen is gekozen om je te ondersteunen in jouw reis.

 

De Voordelen van Onze Energiepakketjes

 

🌟 Vermindering van Stress en Angst Hoogsensitieve personen ervaren vaak meer stress en angst door hun intense beleving van de wereld om hen heen. Onze energiepakketjes bieden tools en begeleiding om deze gevoelens te verminderen en innerlijke rust te vinden.

🌟 Versterking van je Energieveld De combinatie van orakelkaarten en edelstenen helpt je om je energieveld te versterken en te beschermen tegen negatieve invloeden. Zo kun je meer in balans blijven en je beter voelen in je dagelijks leven.

🌟 Diepere Verbinding met je Intuïtie Onze pakketjes zijn ontworpen om je te helpen dieper in contact te komen met je intuïtie en innerlijke wijsheid. Dit kan je helpen om betere beslissingen te nemen en je meer verbonden te voelen met je ware zelf.

🌟 Persoonlijke en Spirituele Groei Elk pakketje draagt bij aan jouw persoonlijke en spirituele groei. Door maandelijkse begeleiding en helende tools kun je stap voor stap werken aan je eigen ontwikkeling en welzijn.

Waarom Kiezen voor een Jaarabonnement?

 

Exclusieve Inhoud en Voordelen Als abonnee ontvang je exclusieve content zoals diepgaande maandelijkse rapporten, toegang tot webinars, en online meditatiesessies. Dit biedt extra ondersteuning en verdieping op jouw spirituele pad.

Community van Gelijkgestemde Zielen Word onderdeel van onze liefdevolle gemeenschap van HSP's. Deel je ervaringen, stel vragen en vind steun bij anderen die jouw gevoeligheid begrijpen. Samen creëren we een omgeving van begrip en groei.

Gemak en Comfort Elke maand een nieuw pakketje, zorgvuldig samengesteld en rechtstreeks naar jouw deur gestuurd. Zo hoef je zelf niets te regelen en kun je volop genieten van de voordelen van onze energieboosts.

Sluit je Aan bij Onze Community

Abonneer je nu en begin jouw reis naar meer harmonie en welzijn. Laat ons je gids zijn op jouw pad naar innerlijke rust en balans. Voel de kracht van maandelijkse energieboosts en ervaar de positieve veranderingen in je leven.

 

Voel je gesteund en beschermd, elke dag opnieuw.

 

🌟 Voel de verandering. Voel de energie. 🌟

 

Abonneer Je Vandaag Nog!

 

Neem vandaag nog een abonnement en ervaar zelf de magie van onze Energiepakketjes. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gemeenschap en je te ondersteunen op jouw reis naar een evenwichtig en vervuld leven.

Ja, ik abonneer me op de energiepakketten
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

ᴀʟs ᴊᴇ ᴊᴇ ᴊᴇ ᴀᴀɴᴍᴇʟᴅᴛ ɢᴀ ᴊᴇ ᴏᴏᴋ ᴀᴋᴋᴏᴏʀᴅ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴛ ᴠᴇʀᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ɢᴇɢᴇᴠᴇɴs ᴠᴏʟɢᴇɴs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴠᴀᴄʏᴠᴇʀᴋʟᴀʀɪɴɢ.

Let op, edelstenen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor voorgeschreven medicijnen.

Wanneer je hierin iets wilt veranderen, raadpleeg dan eerst je behandelaar!

Energiepakketjes Verrijken Je Leven!💫

 

Wat zijn orakelkaarten? Orakelkaarten zijn spirituele hulpmiddelen die je helpen om boodschappen van je gidsen, engelen en je hogere zelf te ontvangen. Ze werken volgens de Wet van de Aantrekkingskracht: je stelt een vraag en trekt de kaart die op dat moment voor jou relevant is. Er is geen "verkeerde" kaart – elke kaart heeft een betekenis die op dat moment voor jou van toepassing is.

 

Wat is een reading? Een reading is een intuïtieve sessie waarin ik met liefde en aandacht contact maak met jouw energie en het universum. Dit stelt me in staat om de energie te lezen en inzichten te verkrijgen die voor jou belangrijk zijn in het hier en nu. De onderwerpen die in een reading naar voren komen kunnen uiteenlopen van carrière en levensdoel tot relaties, zingeving, en contact met overleden dierbaren.

Tijdens de reading gebruik ik orakelkaarten als hulpmiddel. Deze kaarten, die werken volgens de Wet van de Aantrekkingskracht, trekken precies de boodschappen aan die op dat moment bij je passen. Door de kaarten communiceren je engelen en gidsen met je, en bieden ze heldere informatie over je huidige situatie, eventuele belemmeringen, en de volgende stappen die je kunt nemen.

Je kunt orakelkaarten gebruiken voor specifieke vragen, maar in deze reading zullen we de kaarten lezen om te ontdekken wat je engelen en gidsen je op dit moment willen vertellen.

 

 

Jaarreading Energiepakket
Maandelijks een intuitieve orakelkaartlezing Maandelijks een intuitieve orakelkaartlezing
- Maandelijks een edelsteen die bij de maand en bij jou past
Verzending per mail Verzending per post
Van 60,00 voor 50,00 euro Van 170,00 voor 140,00 euro

Edelstenen

Het werkende element in edelstenen komt uit de energie of de trillingen die de steen in zich heeft. Het is al lang geleden natuurkundig bewezen alles op aarde energie bevat. Deze energie uit zich in trillingen, waarvan de snelheid afhankelijk van de substantie is. AIles is opgebouwd uit moleculen, welke uit atomen bestaan. Deze atomen bewegen binnen de materie door middel van trillingen. Dit is wetenschappelijk aangetoond. Door de trillingen van de atomen in de edelsteen, komt er energie vrij. En iedere edelsteen kent zijn eigen, unieke, trillingen. Dit noemen we de trillingsfrequentie.

Energie in de mens

Dat het menselijk lichaam ook uit energie bestaat, is volkomen duidelijk. Ook het menselijk lichaam heeft zijn eigen trillingsfrequentie, deze is echter variabel. Je kan daardoor als mens de trillingen van een edelsteen (en andere materialen) ontvangen en er op afstemmen.

Energiebalans in de mens door edelstenen

Het klinkt meer dan aannemelijk dat iemand die ziek is, pijn heeft, ongelukkig is of “gewoon niet lekker in zijn/haar vel zit”, een verstoorde energiebalans heeft. De trillingen in het lichaam van deze persoon lopen als het ware uit de maat. Afhankelijk van wat er precies aan de hand is, moet er dus iets veranderen om de balans in de lichaamsenergie terug te krijgen. Edelstenen met specifieke energie-krachten/trillingen kunnen daar bij helpen. Door de juiste edelsteen te gebruiken of te dragen bij een verstoorde energiebalans, neemt het lichaam het ritme van de trilling van de edelsteen over. Er ontstaat een energie-uitwisseling, een samenwerking. Hierdoor komen de trillingen in het lichaam van deze persoon weer in de juiste maat en kan de energiebalans – uiteindelijk – weer worden hersteld. De edelsteen heelt niet, maar ondersteund het helingsproces.

Let op, edelstenen werken ondersteunend en zijn geen vervanging voor voorgeschreven medicijnen.

Wanneer je hierin iets wilt veranderen, raadpleeg dan eerst je behandelaar!

Wat kun je verwachten?

Dit abonnement houdt in dat ik elke maand op jou afstem. Intuïtief kies ik een kaart en een steen, welke ik voor je zal lezen. Je ontvang een videofragment van de reading of het energiepakket per post. Als je er nog meer over wilt weten, kunnen we er, tegen betaling, over in gesprek. Maar meestal spreekt het  voor zich. Sommige antwoorden zullen je niet direct kunnen plaatsen, maar ze zullen zich in de loop der tijd verder uitkristalliseren voor je. Zie het als een zaadje wat geplant wordt en wat uiteindelijk zal groeien en tot bloei zal komen

 

Ja, ik abonneer me op de energiepakketten
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Losse reading

 

Heb je interesse in een losse intuïtieve reading voor jezelf? Of wil je een reading cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook

Optie 1:

Een mini-reading kost 5,- incl BTW.

Hierbij leg en lees ik 1 kaart en is de informatie beperkt.

Je ontvangt de reading na je betaling via de mail. Bestel hier.

 

Optie 2:

Een uitgebreide reading kost 20,- incl BTW.

Hierbij leg en lees ik 3 kaarten, de informatie is daardoor dus uitgebreider.

Je ontvangt de reading na je betaling via de mail. Bestel hier.