Energieke  Natuurworkshops 2023

Energy by Nature

 

De reacties op de natuurworkshops die ik vorig jaar heb gegeven waren vet!

 

"Met Nicole de stilte wandeling gemaakt door de Maasduinen, een prachtige omgeving om dit te doen en te ervaren. Tussendoor enkele oefeningen die confronterend waren met voldoende tijd en aandacht. Ik was helemaal leeg aan het eind maar herstelde weer snel wat positieve energie opleverde. Nicole bedankt voor deze bijzondere ervaring."

Connie

 

"Ik leerde om alle zintuigen te gebruiken om mijn gevoel, lichaam en geest weer rust te geven. Het was fijn om emoties toe te laten en dingen af te sluiten. Nicole heeft een luisterend oor voor iedereen en kan goed inspelen op datgene wat iedereen nodig heeft."

Annmarie

 

"Het was een heerlijke ochtend, waarin ik de tijd kon nemen voor mezelf, om mezelf terug te vinden en te waarderen dat ik er mag zijn en mag voelen wat er is. Nicole was hierbij kundig, rustig, respectvol en vol goede tips!"

M

 

"Ik werd me bewust dat je niet veel nodig hebt en dat je het terug kunt vinden in de natuur. Ik voel me na afloop energieker en positiever. Nicole hielp me om echt naar mezelf te gaan kijken. Ik raad je echt aan om aan deze workshops deel te nemen"

Nicole

 

Daarom heb ik voor 2023 een mooi programma voor je gemaakt. Het zijn 4 natuurworkshops die jou ondersteunen om weer in contact met jezelf komt én dat je opgeladen weer naar huis gaat. We gaan al wandelend aan de slag met 4 thema's:

  • 15 maart: Heling
  • 21 juni: Verbinding
  • 13 september: (Veer)kracht
  • 22 november: Volg je hart

Het is echt een ontwikkeltraject geworden! Je ervaart hoe je de helende werking van de natuur in kunt zetten voor jezelf. De workshop vindt in de prachtige natuur rondom Afferden Noord-Limburg (Maasduinen) plaats.

 

We zijn over het algemeen meer in contact met ons hoofd en ons denken, dan met ons hart, met ons ware zelf. Het denken staat vol van oordelen en aannames en wordt veelal geregeerd door angst en stress. Het zoekt controle, houvast en zekerheid. Het hoofd wil weten en dingen vooruit plannen. Het zorgt ervoor dat je altijd in de doe-modus zit. Dat kan flink vermoeiend zijn. Het hart kent vaak een ander tempo. Vertraagt liever. Wil zich richten op zaken die er werkelijk toe doen. Zoekt verbinding. Wil kunnen rusten in vertrouwen. Daartoe zitten er vaak blokkades in de weg die geheeld mogen worden. Daarna is die verbinding met jouw hart, jouw ziel, jouw kern veel makkelijker mogelijk. Kun je je veerkracht versterken en vervolgens je hart volgen. 
Dan is alles mogelijk!

Wat komt er te voorschijn als je meer in contact bent met je zelf? Ben jij nieuwsgierig geworden? 

Ik neem deel aan alle 4 de natuurworkshops 2023
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Energieke Natuurworkshops.

 

De data van de workshops en het thema:

15 maart: Heling

21 juni: Verbinding

13 september: (Veer)kracht

22 november: Volg je hart

 

Voor de gehele cyclus betaal je

slechts 222,00 euro in plaats van 268,00euro

Mobiel uit, zintuigen aan, hup de natuur in! Gewoon ZIJN!

Als je wandelt kom je letterlijk in beweging. Alles wat vast lijkt te zitten in je hoofd, komt hierdoor ook gemakkelijker in beweging. Wandelen geeft rust. Naarmate je langer wandelt, wordt de haast in je hoofd minder. Je wordt je bewust van je omgeving en van jezelf. Er gebeurt wat met je. Wandelen in de natuur helpt om stil te worden in je hoofd. De natuur werkt rustgevend, waardoor je beter in staat zal zijn te luisteren naar je innerlijke gevoel.

n de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je zult letterlijk nieuwe wegen inslaan en nieuwe dingen ontdekken.

Hierdoor sta je makkelijker open voor nieuwe inzichten en ideeën.

Foto-impressie van 2022:

Even alles op een rijtje....

 

Wanneer: 15 maart, 21 juni, 13 sept en 22 nov

Tijd: 10.00-13.00 uur

Waar: Afferden Noord-Limburg

Kosten: €222 p.p. incl. BTW.

Inbegrepen: een welkom met thee en iets lekkers en iets gezonds onderweg.

Meenemen: water/drinken, wandelschoenen, pen en papier en iets om op te zitten. Stem je kleding af op de temperatuur en de weersomstandigheden van die dag.

Belangrijk: We zijn in de vrije natuur, er is geen toiletgelegenheid.

Deelnemers:  doorgang bij minimaal 4 deelnemers en ruimte voor maximaal 10 personen

Informatie: ca. 1 week voor aanvang ontvang je een mail met overige informatie.

Gezelligheid kent geen tijd...

 

We gaan geen kilometers ver lopen, maar het is wel belangrijk dat je mobiel bent en in een bos kunt wandelen.

De workshop gaat ook door bij regen alleen niet bij zeer hevige storm of onweer. Dan zal de workshop verplaatst worden naar een ander moment.

We gaan natuurlijk uit van heerlijk mooi weer!

Hou er rekening mee dat de dag ook iets kan uitlopen (omdat het zo gezellig is! :-))

Ben jij er ook bij?

 

Reserveer dan hier jouw plek!

Wacht niet te lang, want er kunnen slechts 10 mensen deelnemen.

Ik neem deel aan alle 4 de natuurworkshops 2023
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.
Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden

Dit ben ik

De natuur heeft mij al veel gebracht en dat deel ik graag met jou. 

 

Wat de natuur voor me doet, werd ik me pas echt bewust toen ik in 2019 burn-out raakte. Het was voor mij echt een plek om mijn hoofd leeg te maken, in contact met mezelf te komen en te ontspannen. Ik leerde hoe ik buiten zijn effectief in kan zetten voor mezelf. Ook merkte ik dat alles wat ik als coach toepas en alle energetische technieken veel krachtiger werken als je je in de natuur bevindt.

 

Ik werk in alle eerlijkheid, vol vertrouwen en met passie, plezier, optimisme & enthousiasme. Dat zijn mijn kernwaarden en is waar ik voor sta en hoe ik jou graag begeleid op deze waardevolle dag. 

 

Je bent meer dan welkom!

Nicole Wijers

Holistisch energetisch coach en therapeut 

met HSP specialisatie

Veel gestelde vragen:

 

Moet ik 4 bijeenkomsten volgen?

Het programma gedurende het jaar is zo opgesteld dat het je begeleid in een proces. De kracht van 4 op een volgende workshops is daardoor groot. 

Het is echter ook mogelijk om een losse workshop te volgen. Een losse workshop kost 77,00 euro. Is er een bepaald thema dat je aanspreekt en wil je daaraan mee doen. Meld je dan aan via een mail naar mij.

 

De betaling is voor mij lastig.

Je kunt in termijnen betalen. Neem even contact met me op voor de mogelijkheden.

Als je inkomen onder het minimumloon ligt, dan kom ik je graag tegemoet als je de online droomtraining wilt volgen. Je krijgt dan 50% korting op deelname. Om gebruik te maken van deze regeling (die alleen geldt voor online droomtraining), hoef je alleen een inkomensverklaring aan te vragen bij de belastingdienst en deze aan mij te sturen via nicole@energie-ik.nl

Ik voel me niet zo thuis in groepen. Is deelname verplicht?

De bijeenkomsten vinden inderdaad in groepen plaats. Tijdens de bijeenkomsten tref je gelijkgestemde mensen, je kunt dan leren van elkaar. Ook is het zo dat in zo'n groepsproces mooie dingen ontstaan, want een groep kan je juist steunen en samen bereik je veel meer. Wat iemand oplost voor zichzelf lost hij of zij ook voor de groep op. Bovendien komt de energie van de groep meestal op een hoge frequentie bij je binnen, dit is echt een wonderlijke ervaring en vormt een grote bijdrage aan jouw proces.

Je kunt ook kiezen voor individuele begeleiding in de natuur of in de praktijk. Stel me je vragen hierover per mail.

Wordt het vergoed?

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot vergoedingen. Veel organisaties hebben in het kader van persoonlijke ontwikkeling een vitaliteitsplan, persoonlijk ontwikkelbudget of coachbudget opgenomen. Neem contact op met je HR afdeling of leidinggevende en kijk of je in aanmerking komt voor een budget.

Heeft je werkgever geen budget voor een loopbaantraject, of wil je je werkgever niet informeren? Dan hoeft dat nog niet te betekenen dat je alles zelf moet betalen. In de meeste gevallen is een coachingstraject aftrekbaar van de belasting. Coaching wordt door de Belastingdienst gezien als studiekosten. Ondernemers kunnen de kosten voor coaching fiscaal opvoeren als bedrijfskosten.

Heb jij ook zin om met een gezellige groep mensen effectieve tijd in de natuur door te brengen? Meld je dan vandaag nog aan, er zijn maximaal 10 plekjes beschikbaar en die lopen al snel vol.