Welkom bij dag 4

Energiebescherming

Introductievideo:

 

Gisteren heb je uitleg ontvangen over Mindfullness, met daarbij twee heel verschillende oefeningen. Misschien heb je al met beide kunnen experimenteren, ervaren, maar misschien is dat er nog niet van gekomen.

 

Als dat laatste het geval is adviseer ik je om ergens deze week of in het weekend de ruimte te nemen, te plannen om de resterende oefening uit te proberen.

Eigenlijk geldt dat voor alle oefeningen voor deze week, laat ze nog vaker terugkomen in je dagelijkse routine. Want bovendien zal het effect pas op de wat langere termijn merkbaar voor je worden.

 

Ik zal je ter ondersteuning mijn "me-time-planning" vertellen:

* Als ik opsta begin ik de dag met een ademhalingsoefening.

* Voor het koken doe ik een aardingsoefening, waarbij ik het universum vraag om de energie gedurende 24 uur te behouden.

* Na het eten doe ik nog wat aan aarding en rust in mijn hoofd door een wandeling te maken in de natuur.

* Rond 21uur sluit ik mijn actieve dag af met een meditatie zoals die op dat moment passend voelt. Dat kan een van de oefeningen zijn die we samen doorgenomen hebben of een meditatie die ik opzoek op youtube, of een meditatie die b.v. ter ere van de volle maan gegeven wordt.

* Tussendoor doe ik geregeld een 3-minuten-adem-pauze, zeker als ik in loondienst aan het werk ben, waar ik mijn eigen tijd niet zo naar mijn behoefte kan indelen.

 

Dan nu naar vandaag: Energiebescherming.

Wellicht komen we gaandeweg de challenge op steeds minder bekend terrein voor je. Maar Albert Einstein zei het vroeger al: "Alles is energie, dat is het enige wat echt is. Dat is geen filosofie, dit is natuurkunde."

Dus ook wij zijn energie. Daar leg ik je vandaag een heleboel over uit en maak ik ook de link met die drukte in je hoofd. Dit wordt weer een leerzame les, je zult merken dat er vandaag ook zeker enkele puzzelstukjes op z'n plek vallen. Tenminste zo heb ik het ervaren toen ik met deze informatie in aanraking kwam.

 

Leesboek:

Leesboek Dag 4
PDF – 319,0 KB 267 downloads

Werkboek:

Werkboek Dag 4
Word – 319,1 KB 170 downloads

Energetische oefening:

De afgelopen dagen hebben we een aantal invalshoeken doorgenomen, waarmee je meer rust in je hoofd ontwikkeld. 

Er is nog één superkrachtige tool en die heb ik voor de live bewaard.

Zorg dat je er zaterdag live bij aanwezig bent, dit wil je niet missen want dan verklap ik je het grootste geheim! (en vergeet niet je werkboek in te sturen!)

 

Ik wens je een energieke dag toe, vandaag.

 

 

Warme groet,

Nicole

 

P.s. voor reacties, vragen en het doorsturen van je ingevulde werkboek, ben ik bereikbaar op e-mailadres: nicole@energie-ik.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.