Met energieke kracht de herfst in!

Misschien vindt je helemaal niets aan de herfst en mag de zomer voor jou nog eindeloos voortduren.

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat dat misschien komt omdat de energie van de laatste maanden van het jaar gewoon wat lastiger voor je zijn?

 

Omdat het in september en oktober nog steeds mooi weer kan zijn, ga je in je hoofd pas eind oktober/november met de herfst bezig. Dan is de overgang van het aanstaan in de zomer, naar het naar-binnen-keren in de herfst heel groot. Energetische is dat een enorme sprong. Waardoor je een winterdip krijgt. Daarom is het heel belangrijk om de (en jouw) natuurlijke cyclus te kennen en je leven daar naar in te richten.

 

We hebben allemaal de meeste moeite met naar binnen keren. Daarom geeft het vaak veel wrijving. We vinden het moeilijk om intern te gaan onderzoeken wat je verlangen is. Om te reflecteren, waar word ik gelukkig van, waar ben ik blij mee in mijn leven en waar minder blij. Hoe kan ik het zo gaan vormgeven dat ik blij word van mijn leven.

 

Dit stuk slaan we vaak over, NU moeten we daar al mee beginnen. Wat er over het algemeen gebeurd is dat we dat pas met de kerst gaan doen (als we al naar binnen keren), dat melancholische gevoel wat je op dat moment misschien wel ervaart. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar het kan zoveel makkelijker! We maken het zo onnodig ingewikkeld voor onszelf.

 

Tijdens deze workshop gaan we samen de energieshift maken en voelen hoe lekker dat is.

Samen naar-binnen-keren. Onderzoeken. Loslaten.

En vooral voelen wat dat voor je doet.

 

Ben jij er bij tijdens één van deze waardevolle praktische bijeenkomsten?

Je bent van harte welkom om in deze energieshift te duiken en de kracht van de herfstenergie te ervaren!

 

Op 11 oktober om 12.00 of 19.00uur

kom in een opwaartse spiraal

Nicole, Energie-ik

"Je eigen energie upgraden naar een hoger level, geeft je een gevoel van positiviteit en geluk. Je kunt hier alleen maar in groeien. Je leert steeds meer regie voeren over jouw eigen energie. Je leert waar je energie van groeit en waar je energie van daalt. En het mooie is dat de trucjes eigenlijk heel makkelijk toepasbaar zijn in je dagelijks leven. Door dagelijks toe te passen ontstaan er diepgewortelde gewoontes. En zal je energie minder gaan fluctueren."