SCHRIJF JE IN VOOR DE ENERGIZER, DE INSPIRERENDE MAILTJES VAN ENERGIE-IK.
Ontvang wekelijks een mail met inspiratie, tips en leuke acties. Je hoeft alleen je gegevens hieronder in te vullen. Dank je en tot snel! ♥

Over mij

Hey, hoi, ik ben moeder en hoogsensitief. En weet als geen ander dat dit vaak een pittige combinatie is. In 2019 kwam ik daardoor in een burn-out terecht. Tot die tijd wist ik niet dat ik HSP ben. Voelde me onzeker, dacht negatief over mezelf, was vaak moe en had telkens weer veel moeite om me staande te houden. Ik mocht een wonderbaarlijke en waardevolle ontdekkingstocht maken.

 

Zoals ik toen in staat was mezelf te helpen, wil ik jou ook graag helpen om heerlijk in je energie te zitten. Geluk en flow te ervaren en vanuit je innerlijke kracht te leven. Hiertoe zet ik naast mijn persoonlijke ervaringen ook mijn 23-jarige ervaring als Ergotherapeut in, de tools die ik als Holistisch Energetisch Therapeut heb en alle kennis die ik over energie en spiritualiteit heb opgedaan, mee.

 

Ik ben getrouwd en samen hebben we 3 prachtige kinderen. Zij zijn inmiddels al wat groter en zelfstandiger. Ik krijg weer wat meer ruimte voor mijn eigen dingen zoals lekker sporten, handletteren en lezen. Hoewel ik er van overtuigd ben dat er lessen op mijn pad blijven komen om te leren en daardoor te groeien, kan ik nu zeggen dat ik overwegend in balans ben en dat ik mijn mooiste leven leef!

 

Naast mijn job als ergotherapeut ben ik in 2020 gestart met Energie-ik, mijn eigen bedrijf. Heerlijk om energie uit te dragen en anderen er mee "aan te mogen steken!" Zodat ook zij, en wellicht ook jij, de rust en ontspanning vinden waar ze zo naar verlangen.

 

Dit ben ik in een notendop. Wil je meer lezen ga dan naar "over mij" in het menu.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Neem hier contact met me op. 

Ook leuk:

Volg me op een van deze social media kanalen voor dagelijks waardevolle posts met betrekking tot een HAPPY en POWERFUL LIFE.