Afstandsinwijdingen

Inwijding Zigeuner Magie Reiki

Zigeuner Magie Reiki verbindt je met je innerlijke vrije geest, hogere zelf, het innerlijk kind, en de wijsheid van kruidenmagie. Deze inwijding stelt je ziel in staat om uit te drukken wie je werkelijk bent en dat je pret moet hebben. Het is ook een zeer helende energie die een innerlijke instinctieve wijsheid biedt van kruidenmagie, en geneest de emotionele en spirituele lichamen. Deze inwijding is gevuld met vreugde en geluk energieën die je geest reinigen en laat ongewenste negatieve energieën los. Zigeuner Magie Reiki is een uitdrukking van vreugde en genezing.

Lees meer »

Inwijding Innerlijk Kind Trauma Verlichting

Innerlijk Kind Trauma Verlichting keert onze gevoelens naar binnen en maakt direct verbinding met de jeugdherinneringen die troost en steun kunnen bieden. Dit is een zelfverzorgende of heropvoeding waardoor we dat gewonde kind kunnen terugvorderen, zodat we kunnen zorgen dat onszelf alle liefde, steun en positieve achting die we in ons verleden nooit hebben gehad. Innerlijk Kind Trauma Verlichting onthult elke bewuste of onbewuste mythologie van onszelf en beginnen het opnieuw te evalueren en te transformeren. Dit energiesysteem werkt voorbij het grenzeloze passeren door de lineaire tijd, zodat het mogelijk is om ons heden een wijs en liefdevol zelf te brengen, om ons jonge Innerlijke Kind te ontmoeten en te helpen troost en steun en nieuwe vreugde en energie te vinden in het leven. Dit proces om ons Innerlijke Kind te ontdekken en genezen kan behoorlijk verbazingwekkend zijn.

Lees meer »

Inwijding Genezen van het Innerlijk Kind Reiki

Genezen van het innerlijke kind Reiki verbindt je met spirit en je innerlijke kind om genezing, vreugde, gelach en jeugdverrassing van spirit voor jou te brengen. Het verbindt je ook met de persoonlijke beschermengelen van het innerlijke kind. De energieën van deze afstemming zullen je vervullen met liefde en vreugde en jeugdherinneringen genezen die pijnlijk zijn. Het helpt je om je innerlijke kind toe te staan om met liefde en geluk vooruit te komen. Je begint misschien die jeugdige gretigheid van het uitkijken naar iets speciaals dat je wilt het doen te ervaren. Misschien vindt je dat je bent gevuld met meer zelf liefde en feeachtig ontzag van de schoonheid en liefde van het leven. Je innerlijke kind kan vooruitgaan en je helpen leren om te lachen en echt gelukkig hart te ervaren!

Lees meer »

Innerlijk Kind Pakket

Het innerlijke kind is het meest kwetsbare deel in jou. Veel van wat je in het nu raakt, heeft zijn wortels in je jeugd. Als je deze pijn negeert, bepaalt het je leven. Als je het liefdevol op de arm neemt, ontwikkel je zelfcompassie en kun je daarmee je onverwerkte jeugdervaringen die nog steeds invloed op je hebben, genezen.

Het innerlijke kind is ook het deel van jou dat gevuld is met vreugde, wonder en gelach. Heel vaak gaan we door ons leven met het proberen om door te gaan, proberen anderen blij te maken, geven van onszelf en nooit iets ontvangen. Uiteindelijk kun je tot een punt komen waarin de glans en vreugde van het leven ontbreekt, begin je te geloven dat je het niet waard bent om iets te mogen en kunnen ontvangen. 

Is het tijd voor jou om jezelf volledig te omarmen en je helen? Is het tijd om nu ook echt voor jezelf te gaan zorgen en contact te leren maken met het vreugdevolle, magische vrije kind dat je ook bent? Gun je zelf dan dit fantastische Innerlijke kind pakket met 3 inwijdingen voor heling en activatie van de prachtige energieën vanuit deze 3 prachtige systemen, waarbij je jezelf er heerlijk doorheen kunt laten leiden en steeds opnieuw mee kunt verbinden waardoor steeds meer lagen afgepeld en geheeld worden. 

 

Lees meer »

Aartsengel Metatron

Aartsengel Metatron bezit als opperste vorst van de aartsengelen en serafijnen, de hoogste energie. Hij staat dichtste bij de oorsprong. Aartsengel Metatron is de engel van licht en wijsheid. Hij zorgt ervoor dat het witte licht gesplitst wordt in alle verschillende kleuren, vergelijk het met een regenboog. Zijn energie is zacht en verhelderend en toch sterk.

 

Opperste vorst van de aartsengelen (en van de serafijnen), schakel naar het goddelijke, hoeder van onze wensen. Hij is het dichtste bij de oorsprong. Hij bezit de hoogste energie van de aartsengelen (en van de serafijnen), en split net als een prisma het witten licht in alle verschillende kleuren, waar we weer bij het beeld van de regenboog zijn! Tegelijkertijd is zijn energie zacht en ophelderend.

 

Als je verbinding maakt met Aartsengel Metaron dan verhoogt je bewustzijn en trilling. Hij brengt je gedachten tot rust, verbind je met de universele kennis en is liefdevol. De Metatron energie opent de poorten van bewustzijn en dimensies. Metatron is het begin en het einde. 

Lees meer »

Akasha Kronieken

De Akasha Kroniek kun je zien als het energetisch archief van de ziel. Het is de kennis van alle dingen uit het verleden, het heden en de toekomst. Het is de bewaarplaats van alle menselijke ervaring, een verslag van alle gebeurtenissen. Het is het universele archief waarin alle woorden, gedachten en daden opgeschreven zijn. Het is de plaats waar alle menselijke ervaringen worden bewaard, een kroniek van alle gebeurtenissen. Het is een kroniek van alle talenten en alle kennis. Sommige beweren dat de Akasha Kroniek een beetje te vergelijken is met het kosmische of collectieve bewustzijn. 

 

Het zijn geen daadwerkelijke boeken of schriftstukken, het is een energetische trilling.
Deze energetische trillingen laten zich zien in symbolen, plaatjes, vormen en/of taal zodat onze geest ze kan begrijpen. Ieder mens kan zijn eigen rapport inkijken.

Lees meer »

Dubbel Paars

De energie van Dubbel Paars is een energie van Aartsengel Michael. Het activeert de Kundalini, omdat het een neerwaartse spiraal vormt helemaal tot op de grond!

 

Kundalini energie kan tot de dood onder aan de ruggengraat opgerold blijven liggen waarna het terugkeert naar de Bron, of het kan worden geactiveerd met behulp van bijvoorbeeld de Dubbel Paars energie.

Deze energie kan je fijn inzetten om goed te aarden, maar ook goed voor rijkdom en voor alles wat met de materiële wereld te maken heeft. Het opent alle chakra's en ontwaakt ons volledige groeicapaciteit.

 

De energie van Dubbel Paars beweegt zich in een combinatie van 2 paarse stralen, die samen een spiraal vormen, door al je chakra’s.

 

Om maximaal profijt van deze energie te hebben, wordt de Kundalini inwijding aanbevolen. Je zult met deze inwijding jouw Kundalini energie versterken en een boost te geven!

Door de Kundalini te openen, versnelt onze persoonlijke en spirituele groei en bereiken we een gevoel van verlichting en eenheid.

Lees meer »

Blauwe straal

De blauwe straal van Aartsengel Michael geeft jou een beschermend schild  van licht, dat je beschermt tegen negativiteit, en met name ook tegen eigen negatieve gedachten. Je kunt vaak kleine blauwe, stervormige flitsen zien, als Michael bij je is. Hij geeft je ook de moed en bescherming als je bang voelt. Zoals alle aartsengelen is Michael zeer gemakkelijk aan te roepen. Om zijn hulp te vragen kun je gewoon de blauwe lichtstraal om je heen visualiseren, welke je bescherming geeft. Voel en zie hoe het blauwe licht je van kop tot teen omgeeft en je angsten van je wegneemt. Voel hoe de blauwe lichtstraal via je kruinchakra binnenkomt en alle chakra’s en je lichaam door je voeten naar buiten stromen in de aarde. Als de blauwe straal je lichaam verlaat, voel dat alle angst uit je lichaam stroomt zodat je beschermd wordt.

 

Lees meer »

Beschermend zwaard van Aartsengel Michael

Het zwaard is een fantastische inwijding die ik elke dag gebruik, soms zelfs meerdere keren op een dag. Na elke (afstand)behandeling of inwijding verbreek je met het zwaard snel en effectief het energetisch koord. Maar ook met mensen die energetisch aan je blijven hangen, entiteiten die bij je blijven, enzovoort. Roep het zwaard op en maak een krachtige karateslag met het zwaard om de koorden door te snijden. Ook is het zwaard heel effectief om je 's nachts energetisch te beschermen. 

Door je eerst met Aartsengel Michael te verbinden, zul je nog krachtiger in al je healings met hem samen kunnen werken.

Lees meer »

Aartsengel Michael inwijding

Aartsengel Michael: Betekent "Hij die is als God". Onder de Aartsengelen is Aartsengel Michael een krachtige leider. Aartsengel Michael is primair een krachtige beschermer. Als je hem in jouw leven uitnodigt, kan hij je op een positieve manier begeleiden en beschermen. Aartsengel Michael is een engel waar eenvoudig contact mee gemaakt kan worden. Deze inwijding maakt het nog makkelijker om op een hele krachtige manier met hem te verbinden. De samenwerking zal intenser worden.

 

Deze inwijding verbindt jou met Aartsengel Michael. Je kunt hem om hulp vragen bij healing sessies voor jezelf en anderen.

Lees meer »

Blauwe cocon

De blauwe cocon van Aartsengel Michael beschermt jouw aura. Wanneer je de energie activeert, creëert het een cocon rond je aura die je beschermt tegen negatieve invloeden, entiteiten, gedachten, negatieve implantaten en alles wat voor jou niet nuttig is!

Je kunt de blauwe cocon van Aartsengel Michael activeren wanneer je de dag begint en eindigt, of wanneer je een energetische-behandeling gaat geven. Je kunt de coconactivering combineren met andere energietechnieken, zoals Reiki. Je zult waarschijnlijk het gevoel hebben dat je beter beschermd bent dan normaal.

 

Deze energie wordt onder andere door hoogsensitieve mensen als zeer prettig ervaren, omdat deze hen beschermt tegen het opnemen van energieën van de mensen om hun heen en uit de omgeving. HSP zijn daar van nature heel gevoelig voor en het is een weldaad om je daar tegen te kunnen beschermen.

Lees meer »

Fatimas Hand

Deze afstemming vergroot en versterkt je verbinding met de energie van de Hand van Fatima! De hand van Fatima, ofwel Hamsa, heeft een bijzondere aantrekkingskracht op mij. Ik ervaar deze energie als heel liefdevol, zuiver, zacht en toch krachtig. Zodra ik aan de energie denk, voel ik deze direct. Maar wat betekent het eigenlijk?

 

Bij welke traditie het symbool van de opgestoken hand precies hoort, is een raadsel. Verschillende religies claimen het, vandaar dat je het teken in verschillende culturen tegenkomt als: Hand van Fatima in Islam (de dochter van Mohammed), Hand van van Mirjam de Joodse profetes en als symbool voor Maria, de moeder van Jezus. Zowel in de islam, het jodendom en christendom wordt het handje dus toegeschreven aan vrouwen die bekend staan als voorbeelden van moederschap en zorg.

 

Lees meer »

Solar Angels

Verdiep je zielsverbinding met de Solar Angels die afkomstig zijn van de zon. De Solar Angels zijn verbonden met het hartchakra. Deze energie is transformerend en heelt op cellulair niveau, omdat de energie van de Zon het volledige lichtspectrum bevat. De energie helpt met name om het fysieke lichaam te verjongen en te helen. Gebruik deze energie zeker als je door processen gaat! 

Lees meer »

Dolfijnkracht

De speciale band tussen mensen en dolfijnen en de bijzondere krachten die deze geweldige dieren bezitten zijn al sinds eeuwen bekend. Het zijn hele intelligente wezens die in eenheid leven, schatbewaarders van het licht op aarde en Master healers. 

 

Dolfijnen hebben een heel bijzondere energie, want ze leven in een hogere trilling dan wij mensen en toch bevinden ze zich op aarde in onze zeeën. Zij leven standaard in de vijfde dimensie en hoger.

Dolfijn energie bestaat uit een onnoemelijke hoeveelheid licht energie frequenties en alles wat door hen wordt aangeraakt transformeert naar hogere bewuste waarden.

Lees meer »

Aura flush

De aura is het energieveld dat ons omhult en beschermt. Jouw aura weerspiegelt jouw ‘zijn’: je lichaam, gedachten en emoties. Je aura kan mee veranderen met je emoties. Helaas verzamel je gedurende je leven ook negatieve gedachten en emoties, van jezelf of uit je omgeving (vooral wanneer je hooggevoelig bent). Hooggevoelige mensen hebben van nature een aura dat verder open staat en waar gemakkelijker vervuiling in terecht komt. Deze vervuiling kan zorgen voor vermoeidheid, prikkelbaarheid en depressieve gevoelens. Ook door elektromagnetische straling raakt je aura vervuild.  Het is dan ook belangrijk om regelmatig je aura te reinigen. Deze inwijding biedt je een snelle en efficiënte manier.

 

Lees meer »

Chakra flush

Chakra’s,  het zijn de 7 energiecentrales  die door je lichaam lopen en met elkaar verbonden zijn. Elke chakra (of wiel) heeft een andere focus en zorgt voor een andere soort energie in je lichaam. Ze spelen allemaal, op hun eigen manier een belangrijke rol bij het welzijn van lichaam en geest. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Het zou ideaal zijn als alle chakra’s open zouden zijn en even actief want dan zou je lichamelijk en geestelijk in balans zijn. 

 

Als één van de 7 chakra’s uit balans raakt, zorgt dat voor blokkades in de energiestroom van het lichaam. Ook kunnen je chakra's overactief zijn, ook dat leidt tot klachten.

Nu klinkt een geblokkeerde chakra misschien niet als een ramp (want geen idee wat het betekent), maar een blokkade in de energiestroom van het lichaam kan best vervelend zijn. Het kan leiden tot lichamelijke, mentale, energetische of emotionele klachten.

 

Lees meer »

Kuan Yin, Godin van compassie

Deze inwijding zal je verbinden met Kuan Yin, de godin van compassie en symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Wat Moeder Maria is in het Westen, is Kuan Yin in het Oosten. Kuan Yin wordt nu ook steeds bekender ook in het Westen. Kuan Yin is heel liefdevol en heeft een belangrijke functie in de karmische Raad. Deze inwijding zal je helpen compassie, liefde en vergeving te vinden in je leven en geeft je zegeningen van overvloed. Kuan Yin heelt je hart, vult je ziel met universele liefde en rijkt je overvloed aan.

Lees meer »