Energie-ik

Energie vanuit intuïtieve kracht!

Energie-ik helpt drukke, hooggevoelige moeders middels pure hart-tot-hart trajecten

van denken en doen, naar voelen. Na afloop zijn zij in staat hun energie te

laten stromen en een geweldig, energiek droomleven te creëren!


Jij bent de spil in je gezin maar daar betaal je op dit moment wel een flinke rekening voor! Het gaat ten koste van jezelf.

 

Herken jij dit.....?

 

♥  Je hebt te weinig energie.

♥  Je bent niet die moeder die je graag wilt zijn.

♥  Je bent prikkelbaar.                                            

♥  Je komt niet aan de dingen toe die je wilt doen.

♥  Het is druk in je hoofd.                                       

♥  Je pikt alle emoties van iedereen op.

♥  Je voelt je vaak moe, geen idee waardoor.     

♥  Je voelt je onbegrepen of begrijpt jezelf misschien niet.

♥  Je heb moeite met loslaten.                                             

♥  Je voelt je verantwoordelijk voor je gezin.

♥  Alle ballen hooghouden lukt niet meer.                   

♥  Ligt er een burn-out op de loer?

wat een ervaring zo'n reiki behandeling

Meer recensies vindt je op Facebook:


Jij, als hoogsensitieve, werkende moeder (HSP) bent helemaal op! Het lukt je even niet om alle ballen hoog te houden. In jouw hectische gezin. Jij staat altijd voor iedereen klaar. Je wilt graag dat iedereen gelukkig en tevreden is. Je regelt en organiseert van alles. Wringt je in vele bochten. Dat gene wat je doet, daar ga je helemaal voor. Want je wilt dat het goed gaat met iedereen om je heen en dat je goed werk levert. Je hebt aan een half woord van de ander, genoeg en komt dan direct in actie. Je wilt hen ook niet teleurstellen. 

Je eigen karaktertrekken vindt je vaak maar lastig en ziet ze als negatief. Tegen anderen kijk je op, zij doen alles zo makkelijk of goed.

Eigenlijk heb je behoefte aan tijd en dingen voor je zelf. Hier gun je jezelf echter de tijd niet voor. Anderen komen op de eerste plaats bij jou. En als je dan tijd hebt, is je zin over en je energie op.

Misschien heb je zelfs het gevoel dat het buigen of barsten is, d'r op of d'r onder. Je hebt nog niet geleerd om jouw prachtige eigenschappen als HSP ten volle te benutten.

Daar help ik je graag bij. Klik hier voor meer informatie over Holistische Reiki behandeling en energiecoaching.


Stel je toch eens voor dat ........

Er ruimte is voor ME-time.

Je, ook naarmate de dag vordert, energiek voelt.

Je rust in je hoofd ervaart.

Je geen hinder van emoties en prikkels van buitenaf hebt.

Je begrijpt hoe jou brein en lijf functioneren.

Je afstand kunt nemen.

Je in staat bent om grenzen te stellen.

Je kunt genieten van iedereen en alles om je heen.

Je jezelf centraal stelt.

 

Energie-ik

Energiek-ik staat voor energiecoaching met een spiritueel tintje, al dan niet gecombineerd met energetische behandelingen zoals Holistische Reiki behandeling of Access Bars.

 

Energiecoaching

Heb je dagelijks een tekort aan energie en ben je daar helemaal klaar mee, dan is energiecoaching geschikt voor jou. Coaching is geschikt voor iedereen. Ik doe dat vanuit een holistische visie en de positieve psychologie. Dat betekent dat ik naar jou als geheel kijk; spiritueel, mentaal, emotioneel, energetisch en fysiek. En dat ik je vanuit je kracht benader. Ik ben er van overtuigd dat je dat antwoorden en de kennis al in huis bent, we moeten deze alleen nog even boven halen. Daarvoor is het vaak nodig om uit je hoofd te komen. Want dat is iets wat ons in deze moderne en snelle tijd vaak blokkeert. We zijn ons zelf een beetje kwijtgeraakt en moeten weer leren om van onszelf te houden, onszelf belangrijk te vinden en echt voor onszelf te kiezen. Jij staat centraal niet alleen tijdens onze gesprekken, maar ook in jou leven! Vanuit deze basis kun je alles bereiken wat je maar wilt!

 

Holistische Reiki Behandeling

In de loop van je leven ontstaan er blokkades in je lichaam. Dit kan al gebeuren doordat energie zich gaat ophopen als er simpel weg iets op je pad komt wat je niet leuk vindt. Hoe groter de ophoping wordt hoe groter de kans dat je er last van krijgt, b.v. in de vorm van energetische of lichamelijke klachten. Reiki laat je energie stromen en kan blokkades die in de loop van je leven ontstaan zijn, oplossen. Het is een prachtige universele energie die zijn weg in jou lichaam zoekt, en daar waar het nodig is zijn werk doet. Door Reiki toe te voegen aan jouw traject zal je energie in een stroomversnelling verbeteren, want soms is gewoon nodig die blokkade op te lossen voordat je verder kunt. 

De combinatie geeft je goud in handen!

 

Access Bars®

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte in je hoofd te ervaren, om je weer goed te voelen,  om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?
Access Bars zorgt onder meer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam. De Bars behandeling is ook een energetische behandeling, welke dus weer net op een ander niveau aangrijpt als de Reiki behandeling.

 

Intuïtief

In een eerste kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld tijdens een Energy-talk-sessie, stem ik intuïtief op je af en kan ik een goede inschatting maken welke van bovengenoemde pijlers, of combinatie ervan, jou bij je diepste verlangen brengt. Dit zal ik dan ook open en eerlijk met je communiceren en een inschatting maken hoeveel behandelingen of sessies er nodig zijn. Of het binnen het Energie-ik-Active-Reiki kan, of dat we het beter in een andere vorm kunnen gieten.

plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Waarom zou je voor mij kiezen?

Mijn kracht is dat ik reiki combineer met mijn jarenlange ervaring als ergotherapeut in de revalidatie (vanaf 1997). In die tijd heb ik met verdiept in energiemanagement, gesprekstechnieken en positieve gezondheid. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige. Ik luister heel goed naar wat je zegt, maar ook je non-verbale signalen, begrijp rationeel gezien wat jou drijft, maar ik voel ook de signalen van je lichaam. Mijn gewaarwording is erg sterk als hoogsensitief persoon. Ik werk met humor en vanuit rust. Soms kletsen we veel, maar ik kan ook samen met jou stil zijn om naar je diepe ik te luisteren. Als we daar behoefte aan hebben pakken we er een grote mok thee bij. Gesprekken kunnen online en fysiek plaatsvinden.

Mag ik je alvast inspireren? Lees hier mijn nieuwe blog

Waardevol tips voor jou, om te groeien naar een relaxed leven. Met jezelf, met je gezin en andere naasten. Adviezen met betrekking tot je energieniveau, je mindset en je levensstijl. 

Adviezen om jezelf centraal te stellen en te ontplooien tot je MAXIMALE POWER als HSP en/of moeder. Het leven waar jij van droomt!

Master your energy, deel 4

Een nieuw deel in deze reeks ligt voor je klaar. Naast balans tussen energienemers en energie gevers, een energieke start van de dag en voeding, is ook je mindset van invloed op je energie. Misschien denk je nu dat het een vast staand gegeven is hoe je denkt en naar jezelf kijkt. Toch is je brein ook op dit vlak kneedbaar en maakbaar. En daarin neem ik je graag mee. Welke manier van denken helpt je naar een energiek leven en hoe ga je zo denken!?

Lees meer »

Master your energy, deel 3

Ons lichaam is complex en alle delen ervan werken nauw met elkaar samen. Het is heel belangrijk om deze complexe fabriek goed aan het draaien te houden. Voeding is hier de basisgrondstof voor. Ik geef je in dit blog 10 tips om je motor goed te laten branden, zodat je meer uit je leven en je lichaam kunt halen.                                                                                                  

Lees meer »

Master your energy, deel 2

Je kunt verschillende dingen doen om je energie gedurende de dag te beïnvloeden. Hoe meer trucjes je leert, hoe makkelijker je die energie kunt bij sturen. Een krachtige tool is een energieke start van de dag. In dit blog vertel ik je over mijn ochtendroutine om je ideeën te geven voor een routine die bij jou past.

Lees meer »

Master your energie

In de komende blogs wil ik graag aandacht besteden aan energiemangement. Ik hoor om me heen dat veel mensen kampen met vermoeidheid en zich helemaal niet happy voelen. Ook het aantal mensen met een Burn-out is schrikbarend hoog. En toch is er zoveel dat je heel praktisch kunt doen om je energie in balans te houden en naar een hogere trillingsfrequentie te brengen. Balans zorgt er namelijk voor dat je je goed en uitgerust voelt. Dat is de basis. En vervolgens kun je je energie verhogen om je steeds beter te voelen en steeds meer mooie dingen aan te trekken. Op deze manier ga je je steeds beter voelen; voel je je niet meer continu moe, heb je weer zin in het leven, voel je je gelukkig en vol bubbels!

Lees meer »

Oei ik groei

Zoals je misschien weet ben ik gestart gestart met een jaartraject gericht op mijn eigen persoonlijke groei. Er zijn twee online bijeenkomsten geweest en we hebben ontzettend veel leesvoer en opdrachten gekregen. Echt fantastisch om mee bezit te zijn!

Lees meer »

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Mijn proces, voor jou ter inspiratie

Oud en nieuw is toch altijd weer zo’n hoogtepunt van het jaar. Maar voor mij en menig ander ook een moment om even stil te staan. Stil te staan om het oude jaar met aandacht af te sluiten en los te laten wat niet mee hoeft naar het nieuwe jaar. En ook een moment om even de balans op te maken. Aandachtspunten voor het nieuwe jaar vastleggen. Bepalen waar wil ik naar toe en hoe doe ik dat.

Lees meer »

Handvatten voor een positieve kerst.

Ja, we hadden er met z’n allen zo op gehoopt, samen kerst vieren. De teleurstelling was dan ook groot, toen we op 8 december te horen kregen dat er dit jaar met kerst maar 3 volwassenen op bezoek mogen komen. En op 14-12 kwamen daar nog eens nieuwe, heftige maatregelen overheen. Jeetje wat had dat een impact op me. Het idee dat er nog steeds zoveel mensen ernstig ziek worden. De gevolgen die dat voor hun naasten, de zorg, voor ondernemers, voor ons allen heeft. Zo'n virus dat we maar niet onder controle kunnen krijgen. Het doet pijn.

Lees meer »

Spanning voor Sinterklaas?

Voor kleine kinderen is deze tijd van het jaar vaak erg spannend. Hoe klein ze ook nog zijn, ze krijgen in deze periode te maken met spanning. Van de intocht tot en met Sinterklaasavond wordt die spanning een beetje opgebouwd. Enerzijds doen ze dat zelf, door hoe ze denken en hoe ze doen. Anderzijds gebeurd dat ook door alles wat er om heen gebeurd. Sommige kinderen hebben er minder hinder van. Maar er zijn ook kinderen die er echt wel stress door ervaren. Waarschijnlijk is jouw spanning en stress voor Sinterklaas niet meer zo hoog tegenwoordig. Maar ben jij je bewust van stress die bij jou wel aanwezig is? Zo gedurende het afgelopen jaar?

Lees meer »

Wordt jij ook wel eens niet goed van jezelf?

Bij mij is dat deze week het geval. Ik ben soms zo perfectionistisch en daar wordt ik niet goed van. Deze week was Ik dus bezig met het maken van de presentatie voor het webinar van 25 en 27 november. Maar wanneer is het af? Wanneer is het goed genoeg? Wanneer zet ik er een punt achter? Moeilijk, moeilijk, moeilijk! Herken je dat? Dus nu laat ik het los en richt me op dit blog. Over karaktereigenschappen die je soms in de weg zitten.

Lees meer »

Geluk op z'n kop

Laatst leerde ik bij de yoga dat je lichaam bij een vooroverbuiging meer serotonine aanmaakt. Serotonine is een voel-je-goed-hormoon. De instructrice adviseerde dan ook om twee keer per dag in een voorover gebogen houding te gaan staan. Dus doʞ u’z do ʞnןǝꓨ! Ik ging me afvragen wat is geluk eigenlijk en hoe wordt je gelukkig?

Lees meer »

Gratis e-book

Dat wil je niet meer. Je wilt het anders gaan doen! In dit gratis e-book vind je wel 10 praktische tips, die jou gaan helpen om een nieuw pad te bewandelen. Dit pad dat leidt naar jouw "nieuwe ik". Op weg naar HSP POWER vol ENERGIE! Onderweg leer jij hoe je invloed uit kunt oefenen op hoe jij je voelt. Dus ben jij klaar voor de volgende stap? Klaar om een energiek leven tegemoet te gaan? Klaar om jezelf ook iets te gunnen? Klaar om voor jezelf net zo goed te zorgen als voor je gezin en de mensen om je heen? Wordt hier jouw eigen energiecoach!

Download dan NU dit gratis e-book!

"Pak de regie over jouw energie" geeft je tips over hoe je voorkomt dat je energie verliest en hoe je jezelf weer kunt opladen. Dit waardevolle boek helpt je, stappen te zetten je energie te beïnvloeden en daarmee naar jouw next level te gaan.

Jij wilt toch ook lekker in je vel zitten, een rustige en kalme moeder zijn en leuke dingen doen, kortom rondlopen met een glimlach op je gezicht.

 

Meld je nu aan, dan ontvang je wekelijks een blog en andere waardevolle informatie in je mailbox!

gratis e-book met 10 tips voor meer energie en een gelukkig leven. Neem hier zelf regie in.
Ja, ik ontvang graag het e-book! Je ontvangt wekelijks tools en tips om meer energie te krijgen.

ᴀʟs ᴊᴇ ᴊᴇ ᴊᴇ ᴀᴀɴᴍᴇʟᴅᴛ ɢᴀ ᴊᴇ ᴏᴏᴋ ᴀᴋᴋᴏᴏʀᴅ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴛ ᴠᴇʀᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ɢᴇɢᴇᴠᴇɴs ᴠᴏʟɢᴇɴs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴠᴀᴄʏᴠᴇʀᴋʟᴀʀɪɴɢ.


 

De klaproos

Een klaproos is mooi.

Een geplukte klaproos is echter kwetsbaar.

Hij verliest zijn stevigheid.

Invloeden van buitenaf hebben veel impact.

 

Voel jij je soms ook zo? 

 

Maar zolang de klaproos in het veld staat.

Stevig verankerd, zijn wortels diep in de grond.

Is hij krachtig.

Is hij prachtig.

Heeft hij kleur.

 

Wil jij je als een klaproos in het veld voelen?

Dan ben je hier op de juiste plaats!

Reiki behandeling en Energiecoaching