Energie-ik

Energie vanuit intuïtieve kracht!

Energie-ik helpt drukke, hooggevoelige moeders middels pure hart-tot-hart trajecten

van denken en doen, naar voelen. Na afloop zijn zij in staat hun energie te

laten stromen en een geweldig, energiek droomleven te creëren!


Jij bent de spil in je gezin maar daar betaal je op dit moment wel een flinke rekening voor! Het gaat ten koste van jezelf.

 

Herken jij dit.....?

 

♥  Je hebt te weinig energie.

♥  Je bent niet die moeder die je graag wilt zijn.

♥  Je bent prikkelbaar.                                            

♥  Je komt niet aan de dingen toe die je wilt doen.

♥  Het is druk in je hoofd.                                       

♥  Je pikt alle emoties van iedereen op.

♥  Je voelt je vaak moe, geen idee waardoor.     

♥  Je voelt je onbegrepen of begrijpt jezelf misschien niet.

♥  Je heb moeite met loslaten.                                             

♥  Je voelt je verantwoordelijk voor je gezin.

♥  Alle ballen hooghouden lukt niet meer.                   

♥  Ligt er een burn-out op de loer?

wat een ervaring zo'n reiki behandeling

Meer recensies vindt je op Facebook:


Jij, als hoogsensitieve, werkende moeder (HSP) bent helemaal op! Het lukt je even niet om alle ballen hoog te houden. In jouw hectische gezin. Jij staat altijd voor iedereen klaar. Je wilt graag dat iedereen gelukkig en tevreden is. Je regelt en organiseert van alles. Wringt je in vele bochten. Dat gene wat je doet, daar ga je helemaal voor. Want je wilt dat het goed gaat met iedereen om je heen en dat je goed werk levert. Je hebt aan een half woord van de ander, genoeg en komt dan direct in actie. Je wilt hen ook niet teleurstellen. 

Je eigen karaktertrekken vindt je vaak maar lastig en ziet ze als negatief. Tegen anderen kijk je op, zij doen alles zo makkelijk of goed.

Eigenlijk heb je behoefte aan tijd en dingen voor je zelf. Hier gun je jezelf echter de tijd niet voor. Anderen komen op de eerste plaats bij jou. En als je dan tijd hebt, is je zin over en je energie op.

Misschien heb je zelfs het gevoel dat het buigen of barsten is, d'r op of d'r onder. Je hebt nog niet geleerd om jouw prachtige eigenschappen als HSP ten volle te benutten.

Daar help ik je graag bij. Klik hier voor meer informatie over Holistische Reiki behandeling en energiecoaching.


Stel je toch eens voor dat ........

Er ruimte is voor ME-time.

Je, ook naarmate de dag vordert, energiek voelt.

Je rust in je hoofd ervaart.

Je geen hinder van emoties en prikkels van buitenaf hebt.

Je begrijpt hoe jou brein en lijf functioneren.

Je afstand kunt nemen.

Je in staat bent om grenzen te stellen.

Je kunt genieten van iedereen en alles om je heen.

Je jezelf centraal stelt.

 

Energie-ik

Energiek-ik staat voor energiecoaching met een spiritueel tintje, al dan niet gecombineerd met energetische behandelingen zoals Holistische Reiki behandeling of Access Bars.

 

Energiecoaching

Heb je dagelijks een tekort aan energie en ben je daar helemaal klaar mee, dan is energiecoaching geschikt voor jou. Coaching is geschikt voor iedereen. Ik doe dat vanuit een holistische visie en de positieve psychologie. Dat betekent dat ik naar jou als geheel kijk; spiritueel, mentaal, emotioneel, energetisch en fysiek. En dat ik je vanuit je kracht benader. Ik ben er van overtuigd dat je dat antwoorden en de kennis al in huis bent, we moeten deze alleen nog even boven halen. Daarvoor is het vaak nodig om uit je hoofd te komen. Want dat is iets wat ons in deze moderne en snelle tijd vaak blokkeert. We zijn ons zelf een beetje kwijtgeraakt en moeten weer leren om van onszelf te houden, onszelf belangrijk te vinden en echt voor onszelf te kiezen. Jij staat centraal niet alleen tijdens onze gesprekken, maar ook in jou leven! Vanuit deze basis kun je alles bereiken wat je maar wilt!

 

Holistische Reiki Behandeling

In de loop van je leven ontstaan er blokkades in je lichaam. Dit kan al gebeuren doordat energie zich gaat ophopen als er simpel weg iets op je pad komt wat je niet leuk vindt. Hoe groter de ophoping wordt hoe groter de kans dat je er last van krijgt, b.v. in de vorm van energetische of lichamelijke klachten. Reiki laat je energie stromen en kan blokkades die in de loop van je leven ontstaan zijn, oplossen. Het is een prachtige universele energie die zijn weg in jou lichaam zoekt, en daar waar het nodig is zijn werk doet. Door Reiki toe te voegen aan jouw traject zal je energie in een stroomversnelling verbeteren, want soms is gewoon nodig die blokkade op te lossen voordat je verder kunt. 

De combinatie geeft je goud in handen!

 

Access Bars®

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte in je hoofd te ervaren, om je weer goed te voelen,  om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?
Access Bars zorgt onder meer voor het loslaten van oude gedachten, beperkende ideeën, emoties en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam. De Bars behandeling is ook een energetische behandeling, welke dus weer net op een ander niveau aangrijpt als de Reiki behandeling.

 

Intuïtief

In een eerste kennismakingsgesprek, bijvoorbeeld tijdens een Energy-talk-sessie, stem ik intuïtief op je af en kan ik een goede inschatting maken welke van bovengenoemde pijlers, of combinatie ervan, jou bij je diepste verlangen brengt. Dit zal ik dan ook open en eerlijk met je communiceren en een inschatting maken hoeveel behandelingen of sessies er nodig zijn. Of het binnen het Energie-ik-Active-Reiki kan, of dat we het beter in een andere vorm kunnen gieten.

plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Waarom zou je voor mij kiezen?

Mijn kracht is dat ik reiki combineer met mijn jarenlange ervaring als ergotherapeut in de revalidatie (vanaf 1997). In die tijd heb ik met verdiept in energiemanagement, gesprekstechnieken en positieve gezondheid. Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige. Ik luister heel goed naar wat je zegt, maar ook je non-verbale signalen, begrijp rationeel gezien wat jou drijft, maar ik voel ook de signalen van je lichaam. Mijn gewaarwording is erg sterk als hoogsensitief persoon. Ik werk met humor en vanuit rust. Soms kletsen we veel, maar ik kan ook samen met jou stil zijn om naar je diepe ik te luisteren. Als we daar behoefte aan hebben pakken we er een grote mok thee bij. Gesprekken kunnen online en fysiek plaatsvinden.

Mag ik je alvast inspireren? Lees hier mijn nieuwe blog

Waardevol tips voor jou, om te groeien naar een relaxed leven. Met jezelf, met je gezin en andere naasten. Adviezen met betrekking tot je energieniveau, je mindset en je levensstijl. 

Adviezen om jezelf centraal te stellen en te ontplooien tot je MAXIMALE POWER als HSP en/of moeder. Het leven waar jij van droomt!

Dit vragen mensen vaak aan mij

Vandaag eens iets anders dan anders. Ik vindt het superleuk dat er steeds meer interactie tussen jullie en mij ontstaat. Ik leer jullie, jou steeds beter kennen, maar andersom geldt dat ook. Daarbij merk ik dat er enkele vragen zijn die met enige regelmaat gesteld worden. Dus waarom deze niet in dit blog beantwoorden, dacht ik deze week. Nou hier gaan ze komen, zonder verdere omhaal open en eerlijke antwoorden van mij.

Lees meer »

Energiek in de herfst

De herfst is al enkele weken geleden begonnen en nu begin je dat ook langzaam maar zeker in de natuur te zien. De temperatuur daalt, de blaadjes verkleuren en vallen van de bomen, je ziet veel spinnenwebben, er is steeds minder daglicht, dieren krijgen een warmere vacht, er wordt volop geoogst en je ziet steeds meer paddenstoelen verschijnen. De natuur maakt zich op voor de winter.

Lees meer »

Leven is keuzes maken

Dat is wat ik laatst in het boek “Loslaten” van Jan Wolter Bijleveld las. Maar oh wat is dat soms lastig. Er zijn mensen die dat heel makkelijk lijken te doen, maar ik niet.... Het woord besluitvaardig staat niet in mijn woordenboek. Wel aarzelen, twijfelen, overwegen, heroverwegen, wikken en wegen. Ik zou ook wel een goede knopendoorhakker willen zijn, denk ik dan met een vleugje jaloezie.

Lees meer »

Donder nu maar op, ik wil rust in mijn kop

Behoor jij ook tot de groep mensen waar er veel in hun hoofd gebeurd? Veel gedachtes, hele gesprekken, piekeren vinden er plaats. Je hoofd lijkt altijd vol te zitten. Als dat af en toe eens gebeurd is er niets aan de hand. Maar als dat aan de orde van de dag is, is het behoorlijk vervelend. Het kost je veel energie en de onrustig in je hoofd kan weer voor andere klachten zorgen: zoals concentratieproblemen, niet goed kunnen slapen en onzekerheid. Wil jij ook dat onrustige, opgejaagde gevoel verminderen? Lees dan snel verder! Want je ontvangt tips om rust in je hoofd te bereiken.

Lees meer »

Pfff mijn eerste werkweek

Afgelopen week was m’n eerste werk week na onze vakantie. Het was een pittige… En omdat ik voor jullie geen perfect plaatje neer wil zetten, vertel ik er graag wat meer over. Wat er gebeurde, wat het met me deed en hoe ik er dan mee omga (of niet).

Lees meer »

Persoonlijke reis naar zelfliefde

Ik ben op reis. Op reis naar zelfliefde. Het is een magische reis. Ik ontdek hoe ver ik van mezelf vandaan geraakt ben en hoe ik naar mezelf kijk. Mezelf afwees. Eerder zocht ik waardering bij anderen. Eigenlijk werkte dat alleen maar averechts: het maakte me meer en meer onzeker en afhankelijk.  Ik ontdek ook dat meer van mezelf gaan houden helemaal geen zweverige shit is, maar de sleutel naar een rijk en gelukkig leven. Vrijheid. Puurheid. Ik heb de eindbestemming nog niet bereikt, voor zover dat al mogelijk is. Maar ik neem je, in deze vakantietijd, graag mee op reis.

Lees meer »

Goede gewoonte blues

Afgelopen weekend kwam ik tot de ontdekking dat een heel aantal van mijn goede gewoontes verslapt zijn. Terwijl ik eerder het gevoel had dat ik ze zo makkelijk in mijn dagelijkse routine een plaatsje kon geven omdat ik er zoveel meer energie door heb. Wat is dat dan waardoor ineens, onbewust alles anders loopt? Het sluipt er langzaam in en ineens realiseer je jezelf dat er iets verandert is.

Lees meer »

Het oude normaal

'Oude normaal' wordt pittig voor je brein, denken experts. Dat gevoel kreeg ik de laatste weken ook al, sinds het sporten van mijn kinderen weer in volle gang is. Poeh ineens ziet mijn agenda er weer heel anders uit. Vooral de verplichting.... En natuurlijk ben ik blij dat het zo goed gaat, dat het virus 'in control' is en dat we vanaf aanstaande zaterdag weer verder mogen versoepelen. Maar wat vindt mijn en jouw brein daarvan?

Lees meer »

Energie-lek als een mandje?

Je vraagt je wel eens af “Hoe doen anderen dat toch?” Je hebt het idee dat jij minder kan en dat je vaker moe bent. Je begrijp af en toe niet waar je energie toch blijft? Dan ben je moe, maar je hebt geen idee waardoor? Misschien voelt het dan ook wel heel druk in je hoofd of heb je juist het idee dat er zich watjes in je hoofd bevinden. Je bent dan ook veel prikkelbaarder als gewoonlijk. Moe zijn maakt het lastig om dat wat je moet en wilt doen, ook daadwerkelijk te doen. Je denkt wel eens “ik ben moe.” maar wat doe je met die gedachte?

Lees meer »

Stresskip en HSP.

Met mijn favoriete ademhalingsoefeningen. Aanstaande vrijdag is het eindelijk zo ver. Na negen maanden allerlei mega interessante dingen leren en persoonlijk groeien, doe ik het examen voor de Reiki Therapeuten Opleiding. Ik vindt het best wel een dingetje, zeg maar. Ik merk dat ik er in gedachte veel mee bezig ben, dat mijn ademhaling hoog zit, ik voel spanning in mijn lijf en ook ben ik sneller geïrriteerd. Ook al weet ik rationeel wel dat de stress niet nodig is en heb ik vertrouwen in mijn intuïtie en kunde, het gevoel blijft sudderen. Ben ik een stresskip? Hoe zit het met jou als je een prestatie moet leveren? Doe je binnenkort misschien eindexamen op de middelbare? Stap er meer relaxed in na het lezen van dit blog.

Lees meer »

Minder stress met een kwast in je hand!

Je hoofd zit vol met warrige ideeën, je bent moe, je kunt amper bedenken wat je zult koken. Je wilt niets meer. Vervalt in doelloos scrollen op internet. Je ervaart stress. Hoe kom je hier nu vanaf? Hoe kom je uit deze vicieuze cirkel? Creatief bezig zijn is een krachtige bezigheid in dit verhaal.

Lees meer »

Gratis e-book

Dat wil je niet meer. Je wilt het anders gaan doen! In dit gratis e-book vind je wel 10 praktische tips, die jou gaan helpen om een nieuw pad te bewandelen. Dit pad dat leidt naar jouw "nieuwe ik". Op weg naar HSP POWER vol ENERGIE! Onderweg leer jij hoe je invloed uit kunt oefenen op hoe jij je voelt. Dus ben jij klaar voor de volgende stap? Klaar om een energiek leven tegemoet te gaan? Klaar om jezelf ook iets te gunnen? Klaar om voor jezelf net zo goed te zorgen als voor je gezin en de mensen om je heen? Wordt hier jouw eigen energiecoach!

Download dan NU dit gratis e-book!

"Pak de regie over jouw energie" geeft je tips over hoe je voorkomt dat je energie verliest en hoe je jezelf weer kunt opladen. Dit waardevolle boek helpt je, stappen te zetten je energie te beïnvloeden en daarmee naar jouw next level te gaan.

Jij wilt toch ook lekker in je vel zitten, een rustige en kalme moeder zijn en leuke dingen doen, kortom rondlopen met een glimlach op je gezicht.

 

Meld je nu aan, dan ontvang je wekelijks een blog en andere waardevolle informatie in je mailbox!

gratis e-book met 10 tips voor meer energie en een gelukkig leven. Neem hier zelf regie in.
Ja, ik ontvang graag het e-book! Je ontvangt wekelijks tools en tips om meer energie te krijgen.

ᴀʟs ᴊᴇ ᴊᴇ ᴊᴇ ᴀᴀɴᴍᴇʟᴅᴛ ɢᴀ ᴊᴇ ᴏᴏᴋ ᴀᴋᴋᴏᴏʀᴅ ᴍᴇᴛ ʜᴇᴛ ᴠᴇʀᴡᴇʀᴋᴇɴ ᴠᴀɴ ᴊᴏᴜᴡ ɢᴇɢᴇᴠᴇɴs ᴠᴏʟɢᴇɴs ᴍɪᴊɴ ᴘʀɪᴠᴀᴄʏᴠᴇʀᴋʟᴀʀɪɴɢ.


 

De klaproos

Een klaproos is mooi.

Een geplukte klaproos is echter kwetsbaar.

Hij verliest zijn stevigheid.

Invloeden van buitenaf hebben veel impact.

 

Voel jij je soms ook zo? 

 

Maar zolang de klaproos in het veld staat.

Stevig verankerd, zijn wortels diep in de grond.

Is hij krachtig.

Is hij prachtig.

Heeft hij kleur.

 

Wil jij je als een klaproos in het veld voelen?

Dan ben je hier op de juiste plaats!

Reiki behandeling en Energiecoaching