Inwijding Dubbel Paars van Aartsengel Michael

 

๐“‘๐“ฎ๐“ญ๐“ช๐“ท๐“ด๐“ฝ ๐“ฟ๐“ธ๐“ธ๐“ป ๐“ณ๐“ฎ ๐“ช๐“ช๐“ท๐“ฟ๐“ป๐“ช๐“ช๐“ฐ!

 

De download van het handboek vindt je hier beneden. Daaronder vindt je nog aanvullende, interessante informatie.

Binnen 3 werkdagen ontvang je een mail waarin ik je meld dat de energie voor je klaar staat.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Dubbel Paars Energie Ik
PDF โ€“ 325,7 KB 0 downloads

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Dubbel paars van Aartsengel Michael inwijding

Deze energie is gechanneld door Marijana Gabrielsen.

In het Engels heet deze inwijding Double Purple. Ik vind het persoonlijk prettiger om met de Engelse benaming met deze energie te werken. Voel hoe dat voor jou is!

De energie van Double Purple/ dubbel paars activeert de Kundalini, omdat het een neerwaartse spiraal vormt helemaal tot op de grond!

 

De energie is goed om te aarden, voor alles wat met de materiële wereld te maken heeft, voor rijkdom, om alle chakra's te openen en om ons volledige potentieel te doen ontwaken.

 

De energie van Double Purple gaat op in al je chakra's, door te bewegen in een combinatie van twee paarse stralen die een spiraal vormen.