Inwijding Akasha Kronieken

 

๐“‘๐“ฎ๐“ญ๐“ช๐“ท๐“ด๐“ฝ ๐“ฟ๐“ธ๐“ธ๐“ป ๐“ณ๐“ฎ ๐“ช๐“ช๐“ท๐“ฟ๐“ป๐“ช๐“ช๐“ฐ!

 

De download van het handboek vindt je hier beneden. Daaronder vindt je nog aanvullende, interessante informatie.

Binnen 3 werkdagen ontvang je een mail waarin ik je meld dat de energie voor je klaar staat.

Zodra je de inwijding hebt binnen gehaald, stuur je mij een email met jouw ervaring. Dan mail ik jou een certificaat toe, als bewijs dat je de energiekracht beheerst én over mag dragen aan anderen. 

Akasha Kronieken Energie Ik
PDF โ€“ 791,8 KB 0 downloads

Disclaimer: Afstandsinwijdingen zijn bedoeld voor persoonlijke en spirituele groei. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen. Afstandsinwijdingen vervangen nooit het bezoek aan een arts. Als je gezondheidsklachten hebt, bezoek dan een arts.

Het doel van de Akasha Records

  • Het doel van het lezen van de records is het verstrekken van aardevolle informatie die je behulpzaam kan zijn om in het NU een beter en gelukkiger leven te
  • Ook kan de informatie behulpzaam zijn voor je persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.
  • Ze kan je begeleiding bieden en laten zien wat je nodig hebt voor je groei, welke richting je kan gaan en op welke creatieve en vreugdevolle manieren je kan werken aan problemen in je huidige
  • Ook kan ze zorgen voor begrip, acceptatie en vrede voor de ziektes, verdriet en lijden van de huidige
  • Een lezing kan helpen bij moeilijke, grote veranderingen (levensveranderende) overgangen en
  • Het kan duidelijkheid brengen in je gedachte processen of je helpen het probleem vanuit een andere invalshoek te overwegen.

Wanneer je toegang krijgt tot de records, dan zie je normaal gesproken gebeurtenissen met een grote hoeveelheid energie erom heen.

Dit zijn de dingen die als eerste aangepakt willen worden. Je mag deze zelf selecteren, en je vervolgens focussen op de eerste gedachte die in je opkomt. Werk ermee en zie hoe zich de situatie ontvouwt.