How to create your perfect life!

Helemaal op....

Op sommige dagen denk je .. voel me goed....

Maar dan weet je geen grens aan te houden en dan ineens is het op.... uitgeblust.....

Teleurstelling, frustratie, angst, verdriet of schuldgevoel steken de kop op.

Het lijkt een vicieuze cirkel waar je in beland bent.

Je hebt er geen grip op en voelt je machteloos.

 

 

Het kan ook anders!

 

Leer weer grip op je energie te krijgen.

 

Afgelopen met de onvoorspelbaarheid van goede en slechte dagen.

Afgelopen met de onvoorspelbaarheid van je emoties en humeur.

 

Sprankelen en stralen!

Je energiek en gelukkig voelen!

Genieten met en van elkaar!

 

Je kan de hele wereld aan!

Je plaatst je energie in een opwaartse spiraal en na een week merk je al effect!

kom in een opwaartse spiraal

"Dank voor je fijne webinar, Nicole! Echt wel weer nieuwe dingen geleerd en veel direct toepasbare tools van je gekregen. Je legt het allemaal heel rustig uit en dat was heel fijn. Ik vond trouwens ook dat je presentatie heel mooi was vormgegeven en je mooie en leuke beelden had gebruikt.

 

Net ook je aardingsmeditatie gedaan en direct de ochtendvisualisatie/-meditatie erachteraan! Bij de aardingsmeditatie werd ik op het laatst emotioneel: heel fijn om weer 'ns in m'n lichaam te zakken en bij mezelf terug te komen! Echt even de rust te voelen...waar ik zo op zoek naar ben!

 

Ik weet dat het zo belangrijk voor me is om te aarden en toch doe ik het niet (vaak)..! Zo dom... Maar dat is waarschijnlijk een 'verwensing' (heb net ook nog een ander filmpje op YouTube van je gekeken, haha). Had gisteravond al bedacht dat ik voortaan 'interessant!' tegen mezelf ga zeggen als ik tegen iets 'minders' van mezelf aanloop. Is toch een vriendelijkere manier om met mezelf om te gaan ; ) Het biedt in ieder geval meer ruimte om er naar te gaan kijken ipv direct de deur (voor meZelf) dicht te gooien!

 

Ook je test gedaan of ik HSP'er ben. Dacht altijd dat ik gewoon 'over-emotioneel' kan zijn, ondanks m'n wellicht stoere houding, maar ben dus hoogsensitief! Is wel een nieuwe invalshoek voor me en waarschijnlijk (het moet nog even indalen) om anders met mezelf en de dingen waar ik tegenaan loop in m'n groeiproces om te gaan."

Hanneke


Herken je jezelf in één of meerdere van onderstaande punten:

♥   Drukte in je hoofd

♥   Moeite met focussen, concentreren en/of onthouden

♥   Weinig overzicht hebben

♥   Prikkelbaar zijn

♥   Er komt weinig uit je handen

♥   Je emoties lijken hun eigen leven te leiden

♥   Thuis is het niet meer zo gezellig, veel onrust, je kunt weinig hebben van de ander(en)

 

Dan is dat toch echt een teken dat je veel stress hebt (maar dat had je misschien zelf ook wel in de gaten). Het hoeft niet altijd helemaal duidelijk te zijn waar die stress vandaan komt. Maar als je niets verandert is de kans groot dat je in een burn-out terecht komt. Of er misschien al in zit zonder het zelf in de gaten te hebben.

 

Als je je zo voelt is het lastig om hier zelf verandering in te brengen. Daartoe mis je het overzicht. Waarschijnlijk ben je ook vooral op het negatieve en wat niet goed gaat gericht. Dit maakt het moeilijk om uit deze neerwaartse spiraal te komen. 

 

Omdat ik dit zelf ook mee gemaakt heb en dus weet hoe het is, heb ik deze masterclass gemaakt. Mijn missie is dat iedereen zich energiek en gelukkig in het leven staat. Waardoor de liefde stroomt en we daarmee de wereld telkens een beetje mooier maken.

 

Wil jij weer grip krijgen op je lijf, je hoofd, je emoties en je leven?

 

Stel je toch eens voor rust in je hoofd, duidelijke focus, liefdevol en harmonieus gezin , met plezier naar je werk gaan, wat je van plan was om te doen lukt ook! Hoe klinkt jouw dat in je oren?

 

GOED?

 

Meld je dan nu aan voor de gratis Masterclass: How to create your perfect life!

 

Sanne ging je al voor:

Review masterclass
Nicole, Energie-ik

"Je eigen energie upgraden naar een hoger level, geeft je een gevoel van positiviteit en geluk. Je kunt hier alleen maar in groeien. Je leert steeds meer regie voeren over jouw eigen energie. Je leert waar je energie van groeit en waar je energie van daalt. En het mooie is dat de trucjes eigenlijk heel makkelijk toepasbaar zijn in je dagelijks leven. Door dagelijks toe te passen ontstaan er diepgewortelde gewoontes. En zal je energie minder gaan fluctueren."